Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DIS26020 de 10 seturi

DIS26020 de 10 seturi
3.4 (67.1%) 31 vote[s]

Beko DIS26020 Masina de spalat vase complet incorporabil Beko DIS26020 este un model despre care nu o sa gasiti informatii aditionale pe net, mai ales manual de utilizare sau descrierea programlor de spalare.
DIS26020 are 6 programe de spalare, 5 temperaturi de spalare, si 4 funtii aditionale foarte folositoare din mai multe puncte de vedere.

 

VEZI OPINII DESPRE ACEST MODEL AICI

Cele 6 programe de spalare la DIS26020:

Eco : programul caer va spala la o temperatura scazuta de 50°C si cu doar 9 litri de apa pentru a fi cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic.
Auto: programul cu senzor de incarcare, care va spala la temperaturi diferite si cu cantitati de apa conform nivelului de turbiditate detectat de aparat. Temperatura apei va varia intre 45-65°C.
Intensive : programul intensiv la o temperatura foarte inalta de 70°C, care este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata.
Quick&Clean : un program scurt de o ora, insa si la o temperatura foarte inalta de 70°C, care va asigura performante exceptionale la spalarea unui volum sporit de vase.
Scurt : un mini program de doar 30 de minute, la temperatura de 35°C, fara uscare.
Prespalare: nelipsitul prespalare.

Functii speciale :
Incarcare la jumate: durata programelor si temperaturile apei vor ramane neschimbate, insa se va folosi mai putina apa, deci si consumul energetic va fi mai mic.
QuickWash: se poate scurta timpul de spalare, prin marirea temperaturii apei si a puterii jeturlui de apa.
Clatire suplimentare: se va adauga la finlul programului inca un ciclu de clatire
Tablete multifunctionale: cand se folosesc detergenti de acest tip

Totodata este posibil o programare intarziata in intervalul de 1-24 de ore, se afiseaza timpul ramas din programul de spalare, semnalizare sonora la terminarea programului, etc.

 

ALTE DETALII SI INFORMATII GASITI AICI

7 Responses to DIS26020 de 10 seturi

 1. Popa Simona says:

  Spuneti mi, va rog, la acest model, beko dis 26020, incorporabila usa de la masina de spalat nu sta deschisa… E cumva defecta? E ff incomod asa!

 2. silviu says:

  Doamna Popa
  Montati panoul de mobila si apoi va sta deschisa.
  Momentan nu are greutatea optima
  Valabil pentru orice model

 3. Corina says:

  Am o problema cu masina de spalat vase Beko DIS26020 nu reusesc sa schimb programul de spalare,ramane setat pe programul 1 de patru ore!?

 4. Alex says:

  am o problema cu alimentarea cu apa: la prima proba nu trage apa si afiseaza eroarea E02. a mai patit cineva asta? e vreo peoblema cu aquasafe+ sa fie senzorul defect? cum spuneam e prima spalare/proba.

 5. Nicolae says:

  Buna ziua,
  Va rog ma puteti ajuta sa-mi spuneti unde vine montat acel cauciu izolator negru care vine in pachetul masini model dis 26020. Si acea pasla cu banda dubla adeziva.
  Va multumesc.

 6. Tom says:

  nu recomand. am schimbat 3 pe garantie pana acum. la inceput probleme cu pompa acum scoate apa pe la usa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *