Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DSFS4530 mai bun decat pare

DSFS4530 mai bun decat pare
5 (100%) 1 vote[s]

bekoDSFS4530Prima impresie despre Beko DSFS4530 pentru cei mai multi este ca e un model fparte slab, care nu stie prea multe, maiales din cauza ca pe usa nu se gaseste altceva decat un buton, si 3 leduri pentru faza in care se afla programul.
Comenzile defapt la acest model independent se afla in interiorul usi care nu se vad cand acesta este inchisa. DSFS4530 este un model independent cu o latime de 45 de cm, capacitate de 10 seturi, 5 programe de spalare si are functia de incarcare la jumate.
Un inconvenient este faptul ca este din clasa A, deci consumul este mai mare.

 

ALTE OPINII SI DETALII GASESTI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la Beko DSFS4530:
Eco: programul de referinta pentru clasa energetica, ea spala la 50°C, timp de 172 de minute, si va consuma 13 litri de apa, alaturi de 0.94 kWh de electricitate.
Prespalare: desi multi producatori evita acest program, care nu face altceva decat sa spele cu apa la temperatura de admisie, este foarte importanta mai ales daca in ziua aia nu mai avem timp sa spalam ce e in masina. Va folosi 3.6 litri de apa timp de 15 minute de functionare.
30 min: programul spala la 35°C, iar timpul total al programului este de 30 de minute, folosind 10 litri de apa.
Quick&clean:un program de 60 de minute, care va spala in cilul de spalare cu apa la 60°C, folosind 10,6 litri, iar consumul energetic este de 1.17 kwh.
Intensiv: programul pentru incarcare cu vase, oale, cratite cu nivel ridicat de murdarie, se va spala la 70°C, timpul total fiind de 110 de minute, folosind in total 15 litri de apa si 1.32 kwh de energie.

DSFS4530 are optiunea de incarcare la jumate, deci nu mai trebuie sa asteptati ca acesta sa fie umplut, timpul de spalare si temperatura apei vor ramane neschimbate, insa cantitatea de apa folosita va fi mai mica, deci si consumul de energie.
Totodata mai aveti posibilitatea de programare intarziata la 3 intervale de timpi predefinite:3-6-9 ore.

 

VEZI AICI PRETUL MIC PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *