Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DSN4533FX semi incorporabil cu capacitate mare de 12 seturi dar totusi a++

DSN4533FX semi incorporabil cu capacitate mare de 12 seturi dar totusi a++
4 (80%) 1 vote

bekodsn4533     Cei care cumpara pentru prima oara o masina de spalat vase sunt in ceata, nu prea inteleg specificatiile insiruite, si maiales nu stiu care specificatii sunt importante! Voi incerca sa evidentiez cateva lucruri importante care se regasesc si la Beko DSN4533FX.

DSN4533FX face parte din categoria masinilor de spalat vase semi incorporabile, ceea ce inseamna ca poate fi incorporat in mobila, insa panoul de comanda va ramane vizibil. Multi prefera cele complet incorporabile, insa acele au dezavantajul ca nu ai nicio informatie referitor la programul de spalare, timpul ramas, sau alte detalii fiindca sunt „ascunse”, trebuie deschis usa pentru a-l putea programa, sau a vedea timpul ramas de spalare (o mare porcarie)…

 

VEZI MAI MULTE DATE TEHNICE AICI

 

Beko 4533FX are o clasa energetica de A++, desi la cele cu capacitati de 12-13 seturi deobicei vorbim doar de A+, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru el. Bineinteles sunt si MSV-uri cu clasa A+++ insa vorbim de alta categorie de pret.

Cele 5 programe simple de spalare oferite de acest aparat:

Prespalare: O simpla prespalare cu 4 litri de apa, timp de 15 minute.
Intensiv: Pentru vase, oale foarte murdare si/sau uscate, spalare la 70°C, timp de 136 minute, cu un consum de 14.8 litri de apa si 1.45 kWh de energie
Eco: Spalare la 50°C – pentru a obtine un consum scazut de energie, insa timp de 178 de minute, folosindu-se in total 12 litri de apa
Mini: un programel de doar 30 de minute, la 35°C, cu 10.2 litri de apa, fara uscare
Quck&Clean: 58 de minute si 10.2 litri de apa consumati, pentru o spalare la 60°C

Beko DSN4533FX are si optiune de Programare la 3 intervale predeterminate: 3/6/9 ore, precum si functia de Tableta All in oane, cand se folosesc astfel de detergenti pentru spalare .

 

MAI MULTE INFORMATII SI UN PRET FOARTE BUN GASITI AICI

Salvează

2 Responses to DSN4533FX semi incorporabil cu capacitate mare de 12 seturi dar totusi a++

  1. Vasile says:

    Am o masina de spalat vase bosch nu e noua si curge apa pe partea de jos doar la inceput si nu a curs pina acum, exista posibilitatea reglarii usii?

  2. Moroianu M. says:

    Buna seara!Am masina o masina de spalat vase beko DSN4533FX,si ledul de la pauza/resetare a ramas pe culoarea rosie ,imi poate spune cineva ce pot face ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *