Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Beko DFN28321W cu 8 programe de spalare si 4 funtii aditionale

Minunatul Beko DFN28321W cu 8 programe de spalare si 4 funtii aditionale
3.3 (65.45%) 11 votes

Beko DFN28321WMasina de spalat vase Beko DFN28321W este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care daca ne uitam numai la look-ul sau nu arata multe, insa la ceea ce conteaza cu adevarat la o MSV cum este consumul, numar de programe, functii aditionale ofera mult mai mult decat ne-am asteptat la pretul pe care il are. DFN28321W are 8 programe de spalare (are si cu autodetectarea nivelului de murdarie), 4 functii aditionale, 6 temperaturi de spalare, blocare acces copii, afisaj electronic si o eficienta energetica de A++.


ALTE DETALII SI OPINII MAI GASESTI SI AICI

 

 

Cele 8 programe de spalare la Beko DFN28321W alaturi de consum:

Eco: programul dupa care se primeste si clasa de eficienta energetica, deci are un consum de doar 10 litri de apa, spala la 50°C, are o durata de 218 de minute si un consum energetic de 0.92 kWh.
Automat: determina gradul de murdarie a vaselor si regleaza automat temperatura si cantitatea de apa utilizata, alaturi de timpul de spalare. Temperatura de spalare va fin intre 40-65°C, cu un consum de 10.2-14.4 litri, iar timpul total al programului va varia intre 110-210 minute.
Wash@Oance: este programul ideal pentru spalarea combinatiilor de vase vase si a obiectelor de plastic. Presiunea apei va fi mai mica in cosul superior pentru a proteja paharele si sticlele delicate. Timpul de lucru este de 189 de minute, cu un consum ridicat de apa de 18.6 litri si 1.36 kWh de energie.
Intensiv: pentru vase, oale, tigai murdare, caci se spala la 70°C, timpul total al programului fiind de 156 de minute, timp in care consuma 16.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie.
Repede si curat:program pentru spalare zilnica, la temperatura inalta de 70°C, insa timpul de spalare este de doar 58 minute, fiind ideal pentru vase cu grad mediu de murdarie
Delicat: pentru spalarea imediata dupa folosire, si a paharelor, portelanurilor care nu pot fi spalate la temperaturi inalte, programul spaland la 40°C, are o durata de 102 minute si consuma 13 litri de apa si 0.92 kWh de energie
Mini 30: 30 fiind timpul de spalare, deci una foarte scurta la 35°C, fara uscare.
Prespalare: o prespalare de 15 minute cu 4 litri de apa care nu este incalzit. Este un program foarte important caci nu consuma aproape deloc energie, ideal cand nu se spala in acesi zi cand e incarcat aparatul.

Am vazut ca la programe de spalare Beko DFN28321W sta foarte bine caci avem program cu Autodetectare, cu presiune diferita pe cosuri dar si Prespalare, insa ne surprinde si la Functii aditionale, caci are:
Incarcare la jumate: folosind aceasta functie puteti economisi atat apa, cat si energie electrica folosind cosul inferior si cosul superior al masinii, cand nu aveti multe farfurii si vase in aparat
Fast + : Aceasta scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
SteamGloss: Furnizeaza performanta superioara de uscare, prin folosirea apei de la clatire la
Aquaintense: DFN28321W are elice speciala pentru vase cu grad ridicat de murdarie, care va spala la o presiune mare si care se activeaza numai cand folositi aceasta functie. Vasul trebuie plasat in partea frontala a cosului inferior.

Si ca bonus de sfarsit, avem si posibilitate de pornire intarziata de pana la 24 de ore, blocare taste acces copii, si totodata afisarea timpului ramas de spalare.
Deci Beko DFN28321W chiar are de toate, poate unii vor o masina cu o eficienta energetica si mai mare, insa si cea de A++ e mai mult decat acceptabil!

 

VEZI AICI PRETUL CEL MAI MIC LA CARE O POTI ACHIZITIONA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *