Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Beko DIN28321 cu 8 programe si 4 extraoptiuni

Minunatul Beko DIN28321 cu 8 programe si 4 extraoptiuni
4 (80%) 6 vote[s]

Beko DIN28321 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi (are deja o tava mica pentru tacamuri), si o eficienta energetica ridicata de A++. Insa nu astea sunt cele mai importante aspecte la acest model, caci are un numar de 8 programe de spalare, plus cel de Autocuratare, dar si 4 extra-optinu, precum incarcare la jumate, sau minunatul AquaIntense (zona intensiva pentru vase).
Chiar daca ofera foarte multe, de multe ori pretul lui este sub 2000 de lei, un pret foarte bun, in comparatie cu alte marci.

 

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Cele 8+1 programe la Beko DIN28321, alaturi de durata, consum, si temperaturi de spalare:

Eco: programul dupa care se primeste si clasa de eficienta energetica, deci are un consum de doar 10 litri de apa, spala la 50°C, are o durata de 218 de minute si un consum energetic de 0.92 kWh.
Automat: determina gradul de murdarie a vaselor si regleaza automat temperatura si cantitatea de apa utilizata, alaturi de timpul de spalare. Temperatura de spalare va fin intre 40-65°C, cu un consum de 10.2-14.4 litri, iar timpul total al programului va varia intre 110-210 minute.
Wash@Oance: este programul ideal pentru spalarea combinatiilor de vase vase si a obiectelor de plastic. Presiunea apei va fi mai mica in cosul superior pentru a proteja paharele si sticlele delicate. Timpul de lucru este de 189 de minute, cu un consum ridicat de apa de 18.6 litri si 1.36 kWh de energie.
Intensiv: pentru vase, oale, tigai murdare, caci se spala la 70°C, timpul total al programului fiind de 156 de minute, timp in care consuma 16.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie.
Repede si curat:program pentru spalare zilnica, la temperatura inalta de 70°C, insa timpul de spalare este de doar 58 minute, fiind ideal pentru vase cu grad mediu de murdarie
Delicat: pentru spalarea imediata dupa folosire, si a paharelor, portelanurilor care nu pot fi spalate la temperaturi inalte, programul spaland la 40°C, are o durata de 102 minute si consuma 13 litri de apa si 0.92 kWh de energie
Mini 30: 30 fiind timpul de spalare, deci una foarte scurta la 35°C, fara uscare.
Prespalare: o prespalare de 15 minute cu 4 litri de apa care nu este incalzit. Este un program foarte important caci nu consuma aproape deloc energie, ideal cand nu se spala in acesi zi cand e incarcat aparatul.
InnerClean: este un program special, care trebuie rulat macar lunar, cu detergent special pentru acest scop, cu ajutorul caruia se curata interiorul masinii.

 

 

ALTE OPINII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Si daca Beko DIN28321 sta foarte bine la programele de spalare, 4 extra-optiuni ne ajuta in diverse situatii:

AquaIntense: este o elice speciala sub cosul inferior, care se va activa, si in aceasta zona se va spala la o presiune foarte mare. Puneti vasul murdar in aceasta zona, si se va curata, iar celelalte articole din cos vor fi ferite de presiunea inalta. La alti producatori il regasiti sub numele de Zona Intensiva.
SteamGloss: sau extra-uscare, care va ofera rezultate de uscare superioare.
Incarcare la jumate: fiind un model cu o capacitate foarte mare, Beko din28321 trebuia sa aiba aceasta optiune, care ne ajuta sa economisim apa si energie, deoarece putem porni un program cand aparatul este doar pe jumatate plin.
Fast+: prin marirea temperaturii de spalare si a presiunii apei, durata anumitor programe poate fi scurtat considerabil.

Beko DIN28321 pe scurt ar fi : eficienta energetica buna, numar mare de programe, numar mare de extra-optiuni, motr ProSmart Inverter, si calitate de la Beko 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *