Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Beko DIS26011 cu program Auto si incarcare la jumate.

Minunatul Beko DIS26011 cu program Auto si incarcare la jumate.
5 (100%) 1 vote[s]

Desi pare un model banal, Beko DIS26011 are multe surprize placute, caci la pretul redus pe care o are, nu te astepti la un numar destul de mare de programe, la o masina de spalat vase cu o capacitate de 10 seturi, si sa si aiba si senzori de turbiditate, dar si extra-optiuni folositoare.
In total are 6+1 programe de spalare, extra-otpiuni precum incarcare la jumate, Fast+ si altele. singurul lucru pe care ii putem reprosa este eficienta energetica de doar A+, ceea ce inseamna un cosnm de 0.83 kwh de energie electrica si 10 litri de apa in programul Eco.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Beko DIS26011, si tot ce trebuie sa stiti despre ele:

Autocuratare sau cum o denumeste producatorul:InnerClean. Este de fapt un program pentru curatarea interioara a masinii, a filtrelor si a bratelor de pulverizare, care trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop. Atentie! In masina trebuie sa fie doar agentul de curatare, nimic altceva. Are o durata de 75 de minute, si un consum de 14.4 litri de apa si 0.7 kWh de energie.
Eco: programul cel mai economic, din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Va spala la 50°C (ceva tipic pentru aceste tipuri de programe), si in cei 230 de minute de functionare, va folosi doar 10 litri de apa si 0.83 kWh.
Automat: este programul ajutat si controlat de cei doi senzori, care vor detecta nivelul de murdarie si cantitatea incarcata, si vor regla durata programului, temperatura de spalare dar si cantiatatea de apa folosita. Astfel se va spala la temperaturi cuprinse intre 45-65°C, cu un consum de 12.6-17 litri de apa si 0.9-1.2 kWh de energie electrica. Durata maxima va fi de 176 de minute, iar cea minima de 92 de minute.
Intensiv: spalare la temperatura de 70°C si cu o presiune ridicata fiind ideal cand avem articole foarte murdare, si care nu sunt sensibile la temepraturi inalte. Programul tine 141 de minute, si are un consum de 12.8 litri de apa si 1.28 kWh de energie electrica.
Quick&Clean: o spalare scurta, de 58 de minute, insa in ciclul de spalare se va utiliza apa la temperatura de 70°C! Este ideal pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie. Are un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh de energie electrica.
Mini30: cu o durata de doar 30 de minute, si spalare la 35°C, fara ciclu de uscare, va fi un program mai putin folosit.
Prespalare: prespalare sau inmuiere timp de 15 minute, cu doar 3.8 litri de apa, la temperatura de admisie.

 

Daca la programe de spalare sta destul de bine acest model, sa vedem si ce extra-optiuni ne ofera Beko DIS26011:

Incarcare la jumate: denumit de producator Flexible Half Load (de ce flexible, numai cei de la marketing stiu), care asa cum trebuie sa funtioneze un astfel de optiune, va reduce consumul de apa, deci scade si consumul energetic, insa temperatura de spalare, si durata totala a programului raman neschimbate. Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri.
Steam Gloss: uscarea nu este pe placul nostru, atunci aceasa optiune va folosi apa la o temperatura si mai inalta in ultimul ciclu de clatire.
Super Rinse: o prespalare mai lunga, pentru a dizolva bine detergentul.
Auto Tablet: masina va detecta automat daca folosim detergent combinat, si va regla temperatura si durata ultimului cilu de clatire, pentru a obbtine rezultate bune.
Time Delay: sau programare intarziata, in intervalul a 30 sw minute si 24 de ore.

Si daca va place modelul DIS26011, Beko ofera cinci ani garantie!

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

One Response to Minunatul Beko DIS26011 cu program Auto si incarcare la jumate.

  1. Pingback: Beko DIS26021 cu capacitate de 10 seturi si program Auto – Pareri | Masina de spalat vase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *