Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul slim Beko DIS15013 cu capacitate de 10 seturi

Modelul slim Beko DIS15013 cu capacitate de 10 seturi
4 (80%) 3 vote[s]

Modelele slim, sau mai bine zis cele cu o latime de 45 de cm sunt cautate mai ales de cei care nu au prea mult loc in bucatarie, sau familia nu este asa de numeroasa. Beko DIS15013 este un astfel de model, complet incorporabil, oferind 5 programe de spalare, si un extra-optiuni foarte folositoare precum incarcare la jumate.
De ce am zis ca este mai ideal pentru cei care nu sunt multi in familie? Deaorece la masinile cu o latime de 45 de cm daca bagam o oala mare, asta va ocupa deja jumatate din cosul inferior, si farfuriile mai mari nu mai au loc.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Beko DIS15013 alaturi de consum, si temepraturi de spalare:

Eco: programul cel mai economic, pentru rest de murdarie in cantitate medie. Se va spala la temperatura standard de 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic. Are o durata de 230 de minute, si va consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica. Cu aceste consumuri, acest model are o eficienta energetica de A+.
Intensiva: program cu spalare la 70°C, si la o presiune marita a apei, fiind recomandat pentru vase, oale, tigai foarte murdare. Va consuma insa 1.28 kWh de energie electrica si 14.8 litri de apa, in cei 14.8 minute de functionare.
Zilnic: si numele este foarte intuitiv, este recomandat pentru spalarile zilnice a farfuriilor cu grad normal, chiar si grad ridicat de murdarie, deoarece spala la 65°C. Peogramul are o durata de 90 de minute, si consum 10.6 litri de apa si 1.18 kWh de energie electrica. Programul este mai scurt, deoarece nu are ciclu de prespalare.
Quick&Shine: tot un program zilnic, insa spalare la 60°C, si durata totala a programului este de 58 de minute. Are un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh de energie electrica.
Mini 30: program tipic scurt, de 30 de minute, cu spalare la 35°C, fara ciclu de prespalare sau uscare. Consumul energetic este mic, de 0.74 kWh, iar cel de apa de 10.4 litri.

 

Programele de spalare la Beko DIS15013 sunt cele standard de la un model de baza, insa extra-optiunile sunt peste asteptari:

Incarcare la jumate: chiar daca este un model cu o capacitate de 10 seturi, aceast aoptiune este binevenita, caci putem da drumul ala un program de spalare, chiar daca masina este numai pe jumate plin. Se va spala pe ambele cosuri, insa cu mai putina apa, deci economisim si la curent.
Super Rinse: depinzand de tipul de detergent utilizat, daca este intalnita o problema de dizolvare a detergentului, aceasta va elimina petele rezultate de pe vase si va activa performanta optima de clatire.
Fast+ : scurteaza durata totala a programului, asta mai ales prin cresterea presiunii a apei.
Tablete: daca folosim detergenti de acest tip
Time Delay: sau programare intarziata, pe cele trei valori predefinite de 3-6-9 ore

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Deoarece este un model ieftin, nu ma asteptam ca Beko DIS15013 sa aiba Led Spot, sau mai bine zis indicatorul Led integrat, care proiecteaza pe podea o lumina, pe durata programului care ruleaza. Deci chiar daca este un model complet incorporabil, stim daca masina spala, sau a terminat vreun program.

One Response to Modelul slim Beko DIS15013 cu capacitate de 10 seturi

  1. Rosca says:

    masina nu incalzeste apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *