Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Pareri Beko DFS05013W programe si consum

Pareri Beko DFS05013W programe si consum
4.2 (83.33%) 6 vote[s]

Daca vrei o asina de spalat vase independenta cu o latime de 45 de cm, oferta pe piata nu e foarte mare, deoarece cei mai multi cumparatori cauta modele incorporabile, si cu o capacitate cat mai mare. Insa daca nu ai mult loc in bucatarie, sau pur si simplu sunteti 2-3 persoane in familie, nu merita sa cumparati un aparat de 14-15 seturi, caci in mare majoritate a timpului va sta cu farfuriile murdare in el, astepand sa se mai stranga cate ceva in el. Beko DFS05013W este un model foarte simplu, cu 5 programe simple, si optiunea de incarcare la jumate.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata si consumul acestora la Beko DFS05013W :

Eco. Programul cel mai economic din punct de vedere a consumului de energie electrica, care poate sa spele eficient incarcari cu rest normal de murdarie. Este otodaa programul al carui consum este luat in considerare pentru obtinerea clasei de eficienta energetica. DFS05013W va avea un cnsum de 0.83 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa. Se va spala la temperatura timica pentru acest program de 50°C si va avea un timp de rulare destul de lung, de 205 minute. Cu aceste valori, a obtinut clasa de eficienta energetica de A+.
Intensiva. Este recomandat pentru vase, oale, si tigai foarte murdare, caci se va spala la temperatura de 70°C. Evident va fi un consumator destul de mare de energie electrica, insa asa sunt toate programele de acest fel. Programul va rula timp de 115 minute, si va consuma 14.8 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.28 kWh. Nu spalati cu acest program cesti pictate, cristale si pahare delicate!
Clean&Shine. Este recomandat de producator pentru farfurii cu grad normal de murdarie, insa poate fi folosit si ca un program intensiv, caci are o durata totala de 90 de minute, spala la 65°C si consuma 15 litri de apa. Chiar daca nu are ciclu de prespalare ca programul Intensiv, va reusi sa spele foarte bine si vasele si oalele normal murdare.
Quick&Shine. Beko DFS05013W are si un program relativ scurt, de 58 de minute, care va spala la 60°C, fiind ideal pentru rest recent de murdarie in cantitate normala. Are un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kwh de energie electrica.
Mini. Program scurt, care se compune doar dintr-un ciclu de spalare la 35°C, timp de 30 de minute. Nu are ciclu de prespalare, clatire si nici uscare. Are un consum de doar 0.77 kWh si 10.4 litri de apa. DEoarece nu are ciclu de uscare, nu este prea des folosit.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca DFS05013W este un model destul de simplu, si cu o capacitate de 10 seturi, putea fi prezent si cel mai simplu „program”, cel de Prespalare, insa nu se regaseste printre celelalte programe.
Regasim insa extra-optiunea de incarcare la jumate, care ne va ajuta sa economisim apa si energie electrica, si sa spalam chiar si cand avem un maxim de 4-5 seturi incarcate in aparat. Astfel putem folosi masina de spalat vase destul de frecvent, si resturile nu se vor usca pe farfurii.
Daca dorim ca programul sa inceapa peste un anumit timp, avem posibilitatea de a alege dintre cele 3 valori predefinite de 3-6-9 ore.
Beko DFS05013W este foarte usor de pornit, caci rotim selectorl de programe, dupa care apasam Start. Eventual mai apasam si careva din cele doua optiuni de care dispune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *