Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Semi incorporabila Beko DSN26320X de 13 seturi si 6 programe de spalare

Semi incorporabila Beko DSN26320X de 13 seturi si 6 programe de spalare
3.1 (61.82%) 11 votes

Beko DSN26320XMasina de spalat vase Beko DSN26320X face parte din familia semi-incorporabilelor, ceea ce inseamna ca panoul de comanda impreuna cu afisaj ramane vizibila, restul usii poate fi incorporata. Unii prefera complet incorporabilele (mai ales cei care isi fac mobila noua la comanda) altii prefera independentele, insa astfel de modele au un + fata de cele complet incorporabile: sunt intodeauna vizibile datele legate despre spalare: programul selectat, timpul ramas de lucru si functiile aditionale selectate. Avand o capacitate de 13 seturi este ideal pentru familii cu 4-5 membrii, si totusi reuseste sa aiba o eficienta energetica de A++.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la Beko DSN26320X:

Eco: este cel mai economic program de spalare pentru utilizare zilnica, caci spala la 50°C folosind 10 litri de apa si 0.92 kWh de energie. Durata ca la orice program eco este mare, in cazul de fata de 202 minute.
Automat: se determina automat gradul de murdarie si se ajusteaza de catre masina timpul, temperatura de spalare dar si volumul de apa folosit. Asa ca programul poate dura intre 110-200 minute, se spala intre 40-65°C cu 10.2-14.4 litri de apa. Consumul energetic va varia si ea intre 0.9-1.45 kWh.
Intensiv: pentru vase, oale cu murdarie multa si uscata, se spala la 70°C iar timpul total al programului este de 156 minute. Evident consumul energetic si de apa este mare, de 16.litri respectiv 1.43kWh.
Repede si curat: un program scurt de 58 de minute, insa in ciclul principal de spalare se foloseste apa de 70°C.
Mini 30: programul foarte scurt de doar 30 de minute si o temperatura a apei de 35°C, folosind 10.4 litri de apa. Acest program nu are ciclu de uscare.
Prespalare: la o masina de spalat cu capacitate mare cum este si aceste este foarte important acest program, ca nu intodeauna spalam in aceasi zi. Programul foloseste 4 litri de apa timp de 15 minute.

Si nu numai din punct de vedere a rogramElor de spalare sta destul de bine acest aparat, ci si a functiilor aditionale pe care le are:
Fast+ : care creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea apei, cu rezultate de scadere a duratei programului cu pana la 50%.
TrayWash: permite spalarea cu presiune mare a tavilor.
Incarcare la jumate: nelipsia functie care permite ca in cazul in care aparatul nu este plin sa spele la acesi temperaturi si dura, insa scade consumul de apa deci si de electricitate.
Steam Gloss: defapt in ultima faza de clatire se foloseste apa mai fierbinte, obtinanduse rezultate si mai bune la uscare.

Si deoarece aer si un mini LCD putem vedea oricand ce program ruleaza, cat mai este din timpul de spalare dar totodata avem optiunea si de blocare taste copii.
Pretul la care merita cumparat este undeva la 1900 lei, dar nu mai mult de atat!

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *