Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Semi-incorporabilul Beko DSS05011X de 10 seturi

Semi-incorporabilul Beko DSS05011X de 10 seturi
3.8 (76%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase DSS05011X de la Beko este un model semi-incorporabil, adica panoul de comanda va ramane vizibil, insa pe restul usii se va pune pal, avand o latime de 45 de cm, fiind recomandat pentru cei care nu au prea mult loc in bucatarie, sau pur si simplu sunt putine persoane in familie si nu are rost un model mare de 13 seturi sau si mai mare.
Pe Emag de exemplu am vazut ca e specificat faptul ca e model incorpobabil, insa acest lucru este gresit.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Insa sa vedem cate programe de spalare are Beko DSS05011X si ce consumuri. Putem alege din urmatoarele 5 programe de spalare la acest model:

Eco: daca esti preocupat de consumul energetic al acestui aparat, programul Eco este cel mai eficient pentru incarcari cu rest normal de murdarie, insa care totusi va cosnuma putin. Este o spalare tipica la 50°C, avand un timp mare de rulare, respectiv 205 minute. Totusi, va consuma 10.5 litri de apa si doar 0.83 kWh de energie electrica. Cu aceste valori, DSS05011X a obtinu clasa de A+ la eficienta energetica – deci se putea si mult mai bine.
Intensiv: programul care spala la 70°C, fiind recomandat pentru articole foarte murdare, precum oale, tigai si vase. Deoarece spala si clateste la temperaturi ridicate are un consum energetic ridicat, de 1.28 kWh si 14.8 litri de apa. Durata programului este de 115 minute.
Clean&Shine: sau programul zilnic, pentru farfurii cu grad normal de murdarie. Programul nu are ciclu de prespalare, si la spalare va incalzi apa la 65°C. Chiar si asa programul are o durata totala de 2 ore, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.18kWh. Est un program foarte asemanator celui intesniv, si poate prelua rolul acestuia, in cazurile in care resturile nu sunt uscate.
Quick&Shine: program scurt, de 58 de minute, cu spalare la 60°C. Beko DSS05011X va spala cu brio in acest program farfuriile cu grad normal de murdarie. Acesta are un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh de energie. Programul are si ciclu de uscare!
Mini: programel care este compus doar din ciclu de spalare la 35 de minute. Totodata va spala la doar 35°C, si are un consum de 10.4 litri de apa si 0.77 kWh. Este doar pentru rest scazut de murdarie, si cand nu dorim uscare.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Pe langa aceste de programe Beko DSS05011X are si optiunea:

Incarcare la jumate – care chiar si in cazul modelelor slim de 45 de cm, este cautat, caci putem spala deja si cand avem incarcat maxim 5 seturi. In acest caz se va spala la aceasi temperatura si programul va avea acesi durata, insa consumul difera mult. Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri.
Programare intarziata – putem selecta din cele trei valori prestabilita de 3-6-9 ore, peste cat timp sa porneasca aparatul.

Mai trebuie adaugat faptul ca din denumirea modelului X insemana ca e Inox, adica acea parte vizibila, care il face semi-incorporabil
Beko DSS05011X Nu este model nou, si nu este varf de gama, insa poate la unii trebuie un model simplu, si simplu de utilizat, si la un pret accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *