Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Semi incorporabilul DSS05010X de la Beko

Semi incorporabilul DSS05010X de la Beko
4 (80%) 1 vote

Masina de spalat vase Beko DSS05010X este un model semi-incorporabil, ceea ce inseamna ca o parte din panoul de comanda ramane vizibil dupa incorporare, cu o capacitate de 10 seturi – deci o latime de 45 de cm. In unele magazine online am vazut ca apare sub numele de Arctic DSS05010X, fiind un lucru fals. In poze insa apare adevaratul model, chiar cu sigla Beko vizibil. Trecand peste acesta, acest model este unul mai simpli, cu 5 programe de spalare, fiecare la temperaturi diferite, si are extra-optiunea de incarcare la jumate, alaturi de pornire programabila.

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la Beko DSS05010X :

Eco: Programul care este luat in considerare, cand se obtine eficienta energetica, A+ in cazul de fata, deci se putea si mai bine. A+ in cazul de fata inseamna ca are un consum de 13 litri de apa si 0.83 kwh de energie electrica. Asa cum suntem obisnuiti, se va spala la o temperatura de 50°C, iar durata programului este una destul de mare, respectiv 210 minute.

Intensiv: spalare intensiva, la o presiune ridicata a apei, si la o temperatura de 70°C. Evident, acest program este cel mai mare consumator electric, insa asa este la orice alt model. Acest program este indicat in cazul vaselor, oalelor foarte murdare, si a aarticolelor care nu sunt sensibile la temperaturi si presiuni mari.

Clean&Shine: o spalare de tip „zilnic”, insa la temperatura de 65°C. Durata programului este de doar 90 de minute, insa deoarece spala la temperatura ridicata, este deajuns pentru a obtine rezultate remarcabile.

Quick&Shine: un program scurt, insa deoarece spala la 60°C, este ideal pentru rest recent de murdarie.

Mini: un program scurt, de doar 30 de minute, si spalare la 35°C, fara ciclu de uscare.

 

Pe langa programele de spalare la DSS05010X, avem si doua extra-optiuni:
Incarcare la jumate: ceea ce ne permite sa rulam un program de spalare, chiar daca masina nu este plin, astfel se va spala la aceasi temperaturi, si prgramlee vor avea aceasi durata, insa consumul de apa, deci si cel electric va fi mai mic.
Programare intarziata: avem trei valori predefinite, de 3-6-9 ore dintre care putem sa alegem.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Panoul de control este una simpla, insa vom sti intodeauna in ce stare se afla masina, precum spalare, uscare, sau a terminat programul. Totodata daca apar ceva erori, sunt si leduri de avertizare.
Deoarece este un model mai simplu, insa are toate programele de baza, si extra-optiune de incarcare la jumate, are si un pret relativ mic, deci poate fi ideal pentru multi dintre dvs.

2 Responses to Semi incorporabilul DSS05010X de la Beko

  1. Matei Vio says:

    Bună seara!
    Am cumpărat acest model de mașină de spălat, însă nu am găsit instrucțiuni sau un manual de utilizare în limba română. Dacă mă puteți ajuta în acest sens, aș putea și eu să mă folosesc de acest aparat electrocasnic. Vă multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *