Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Tehnologie la un nou nivel prin Bosch SMV68TX06E

Tehnologie la un nou nivel prin Bosch SMV68TX06E
3.8 (76%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMV68TX06E cu siguranta nu ese un model ieftin, caci pretul lui este peste 1000 de euro, insa are incorporat cea mai avansata tehnologie din categoria masinilor de spalat vase complet incorporabile Bosch, care fac parte din seria 6. Pe scurt: are eficienta maxima la capacitatea de 14 seturi, un numar mare de programe, numar mare de extra-optiuni, are deja HomeConnect, uscare cu Zeolith, senzor de incarcare si de turbiditate, display Tft, dar si Timelight pe podea, iluminare interioara si multe altele.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 
Bosch SMV68TX06E are 8 programe de spalare pentru diferite situatii:

Intensiv: spalare la o temperatura de 70°C, si cel mai ridicat nivel de pulverizare, pentru vase si oale foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata. Trebuie sa retineti ca articolele mai sensibile se pot deteriora daca le spalam cu acest program. Programul este asistat de senzorul de incarcare, care detecteaza nivelul de incarcare, si face mici ajustari la consum si durata. Durata maxima a programului va fi de 140 de minute, ceea ce se poate scurta cu 5 minute, iar consumul de apa va fi intre 12 si 15 litri de apa, deci si consumul energetic variabil intre 1.25-1.3 kWh.
Auto: programul cel mai flexibil, pentru toate tipurile de spalari, caci va comandat si de senzorul de turbiditate, care va detecta nivelul de murdarie a apei, si va regla temperatura si consumul de apa, dar si durata de spalare. Astfel spalarea se va efectua intre 45-65°C, cu un consum de 7-18 litri de apa si 0.8-1.3 kwh de energie electrica. Durata programului poate fi intre 150 si 90 de minute.
Eco: deoarece are un consum extrem de mic de energie, SMV68TX06E a obtinut clasa de eficienta energetica de A+++, adica maxim. Asta insemana o spalare la 50°C, cu o durata totala a programului de 195 de minute, si un consum de doar 9.5 litri de apa. In acest fel a reusit sa obtina un consum energetic de doar 0.83 kWh.
Silence: este un program foarte silentios, ideal pentru spalarile de noapte, sau cand avem musafiri, caci va spala la o presiune foarte scazuta, avand doar 40 dB(A). Si temperatura de spalare va fi de 50°C, deci are o durata foarte mare, de 235 de minute. Consumul energetic este identic cu cel precedent, insa are un consum de 10 litri de apa.
Zilnic: un program cu o durata totala de 90 de minute, si spalare la 60°C, pentru rest recent de mancare.Are un consum de 12 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica.
Delicat: pentru articolele sensibile la temperaturi inalte, o spalare la 40 °C, si o durata de 90-100 de minute. Are un consum de 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kwh de energie electrica. valorile nu sunt fixe, caci este activ senzorul de incarcare.
Rapid: o spalare scurta, fara uscare
Prespalare: nelipsita prespalare cu apa la temperatura de admisie, cu o cantitate mica de apa.

Bosch SMV68TX06E mai dispune de un program, insa acesta este cea de AutoCuratare, care trebuie folosit cand masina este goala, si vrem o curatare eficienta a interiorului masinii. Cand folosim acest program, trebuie utilizat si detergent special pentru acest scop.

Si cum sunt foarte importante programele de spalare, la fel de importante sunt si extra-optiunile:

HomeConnect: ne putem conecta de pe telefon la masina, si sa il comndam chiar si de la serviciu. Este foarte fain si cool, insa in Romania inca nu este folosibil… Deci poate in viitor cand platforma va fi disponibila si la noi, masina va sti acest lucru.
VarioSpeed Plus : o versiune mai avansata la VarioSpeed, cu care putem scurta pana la 50% durata anumitor programe de spalare.
HygienePlus: pentru cei cu alergii, sau copii mici in familie, o igienizare la 70°C timp de 10 minute.
Extra Uscare: va fi marit temperatura apei in ultimul ciclu de clatire, pentru a obtine o uscare si mai eficienta, evident, consumul energetic creste.

Fiind un model foarte avansat, nu are cum sa lipseasca de exemplu programarea intarziata, comenzi touch, sitem automatic pentru tablete 3in1, semnal sonor la terminarea programului etc..

Insa fiind complet incorporabil este un plus la Bosch SMV68TX06E faptul ca are TimeLight, adica se va proiecta pe podea atat timpul ramas de spalare, dar si programul care ruleaza.

Mai mult ca sigur ar fi de zis despre acest model, insa sper ca cele mai importante aspecte am reusit sa le enumar.

 

O ALTA OPINIE DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *