Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Varful de gama prin Beko DFN3933OX

Varful de gama prin Beko DFN3933OX
4.5 (90%) 4 votes

Beko DFN3933OXMasina de spalat vase Beko DFN3933OX este (februarie 2016) una din cele mai bune modele al producatorului de electrocasnice Beko, asta insemnand ca are o eficenta energetica maxima de A+++, 10 programe de spalare insa avem una si cu autodetectare, si functii aditionale importante si de folos, precum AquaIntense (elicea numita Aquaintense va spala alaturi de cea inferioara, pentru a obtine rezultate deosebite si in cazul vaselor cu grad ridicat de murdarie), uscarea cu abur SteamGloss, etc..

 

VEZI AICI ALTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

Cele 10 programe la Beko DFN3933OX alaturi de consumul de apa si timpul total:

InnerClean: acesta este un program de autocuratare a aparatului, care necesita detergent special pentru acest scop, si totodata aparatul trebuie sa fie gol. Programul are o durata de 75 minute, timp in care consuma 14.4 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Eco: programul de referinta pentru eficienta energetica, care spala la 50°C, timp de 238 minute, si consuma 10 litri de apa si 0.82 kWh de energie electrica. Este laudabil faptul ca un model de 13 seturi a ajuns sa consume doar 0.82kWh de energie la o spalare Eco.
Automat: programul care determina gradul de murdarie si ajusteaza timpul, consumul de apa si totodata temperatura acestuia. Astfel va spala intre 40-65°C, cu 10.2-14.4 litri de apa consumand intre 0.9-1.45 kWh de energie. Totodata timpul de spalare va fi intre 110 si 210 minute.
Aquaflex: acest program va spala cu o presiune a apei diferita pe cele doua cosuri. Astfel paare delicate din cosul superior vor fi spalate la o presiune scazuta, iar vasele murdare din cosul inferior la o presiune cu 60% mai mare, pentru a obtine rezultate optime in ambele cosuri. Progrmaul are un consum mare de apa, de 18.6 litri, timp de spalare de 189 minute, si 1.68 kWh de energie.
Baby Protect: se spala la 70°C, si clatirea finala se realizeaza tot la temperatura inalte, pentru igienizarea articolelor folosite de copii, si desi este un program mai scurt ca cel Intensiv, de 135 minute, are cel mai mare consum de apa si energie electrica. Astfel pe durata a celor 135 de minute, va consuma 17.6 litri de apa si 1.68 kWh de energie.
Intensive: spalarea intensiva cu apa de 70°C, pentru vase si oale foarte murdare, cu un consum de 16.2 litri de apa si 1.43 kWh de energie.
Repede si curat: astfel de programe nu prea am gasit la alti producatori care sa aiba un timp de spalare de o ora si temperatura de spalare de 70°C, ceea ce este un program ideal pentru spalarile zilnice. Se folosesc 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie.
Pahare: sau Glass Care, un program cu o spalare la doar 40°C, ideal pentru pahare si portelanuri sensibile la temperaturi dar si presiunea apei prea mari.
Mini: un programel de 30 de minute si spalare la 35°C, folosind 10.4 litri de apa si 0.8 kWh de energie. Evident acest program nu are cuclu de uscare.
Prespalare: programul care va utiliza 4 litri de apa pe parcursul a celor 15 minute de spalare la temperatura apei de admisie.

panou Beko DFN3933OXExtra optiunile la Beko DFN3933OX:

  • Fast+ : aceasta scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
  • SteamGloss: uscarea cu abur, paharele din sticla vor fi cu 23% mai stralucitoare cu ajutorul acestui tehnologii.
  • AquaIntense: Apa va fi difuzata cu presiune prin intermediul bratului rotativ la un unghi de 180 grade si a capului rotativ la un unghi de 360 grade, deci doua brate vor spala in cosul inferior.
  • IonGuard: previne dezvoltarea mirosurilor urate datorita putrefactiei
  • Tablete 3 in 1: daca folositi detergenti de acest tip

Cred ca singura chestie care lipseste acestui model este functia de incarcare la jumate, in rest este chiar unul foarte reusit. Evident pretul lui e mai mare ca la celelalte modele, insa aceasta diferenta chiar merita!

 

VERIFICA AICI PRETUL CEL MAI BUN LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *