Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SGV2ITX22E cu 4 programe de spalare

Chiar daca cei mai multi, care cumpara o masina de spalat vase cauta un model cu cat mai multe programe si optiuni sofisticate, in cele mai multe cazuri se vor folosi doar 3, maxim 4 programe. Bosch SGV2ITX22E este un model complet incorporabil, care are doar 4 programe de spalare, si cateva extra-optiuni, insa daca ne uitam mai bine la aceste programe, sunt cele care chiar folosesc oamenii in majoritatea cazurilor.
Bosch SGV2ITX22E insa are atat extra-optiuni folositoare, precum si senzori cu ajutorul caruia conusmul si durata programelor poate scadea.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV2ITX22E cu programe si extra optiuni folositoare

Atunci cand cumperi o masina de spalat vase, nu prea stii la ce specificatii sa te uiti, si dintre multele programe si optiuni pe care le au care sunt folositoare cu adevarat. Bosch SMV2ITX22E nu are multe programe, si nici foarte multe extra-optiuni, dar acestea sunt chiar aceea care ar trebui sa se regaseasca in toate modelele. Acest model are 5 programe, 3 extra-optiuni, la care mai adaugam si optiunea de Home Connect (pornire de pe telefon), si Machine Care, sau mai bine zis curatarea masinii.

Citeste descreierea completa

Bosch SMS46GI55E

Chiar daca este un model din seria 4, Bosch SMS46GI55E poate fi o alegere ideala pentru cei care doresc o masina de spalat vase independenta, cu o capacitate normala de incarcare, programe de spalare bine definite, care chiar pot fi de folos in diferite situatii.
Chiar daca acest model ofera nu mai putin de 6+1 programe de spalare, si 4 extra-optiuni, are doua neajunsuri, daca se pot numi asa: nu are incarcare la jumate, si nici program de prespalare. Insa are un program cu senzori foarte buna, si doua extra-optiuni care sunt chiar folositoare.
Acest model este foarte asemanator cu Bosch SMS46GI05E, care a fost una din cele mai bine vandute modele independente in online.

Citeste descreierea completa

Bosch SPV45IX05E din seria 4 cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SPV45IX05E este un model complet incorporabil, cu o latime de 45 de cm, fiind ideal pentru cei care fiecare cm din bucatarie conteaza, sau pur si simplu sunt putine persoane in familie, si nu are nicio logica sa-si cumpere o masina de 15 seturi. Vom vorbi in cele ce urmeaza despre un model din seria 4 si o eficienta energetica de A++, care are atat senzor de incarcare cat si de turbiditate. Totodata InfoLight (o lumina proiectata pe podea) ne va instiinta despre faptul ca programul ruleaza un program de spalare, sau a terminat.

Citeste descreierea completa

Bosch SMS25AW07E din seria doi insa cu program Auto

Daca vreti o masina de spalat vase independenta, de la un producator consacrat, insa nu neaparat un model nou, Bosch SMS25AW07E acum este la un pert foarte mic! Acesta are o capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe si o extra-optiune.

Face parte din seria 2, deci nu e prea multa tehnologie de varf in ea, insa senzorul de turbiditate este prezent, deci are programul auto, care detecteaza gradul de murdarie, si ajusteaza temperatura de spalare, durata programului si consumul acestuia.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS46LI04E de 13 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMS46LI04E este un model independent cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care are ofera 6 programe de splare, plus cea de Igienizare masina, la care se adauga si cele 3 extra-optiuni. Chiar daca nu este un model foarte nou, facand parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are senzor de incarcare, dar si de turbiditate, deci este prezent si programul Auto. Deoarece are eficienta energetica de „doar” A++, pretul lui este destul de accesibil in momentul de fata.

Citeste descreierea completa

Bosch SME68TX26E din seria sase cu opt programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SME68TX26E este una din cele mai reusite modele din seria 6, avand un numar mare de programe de spalare, fiind si una din cele mai silentioase, efiecienta energetica este una ridicata, si sa nu uita nici faptul ca are extra-optiuni destule.
Este un model complet incorporabil cu o capacitate de 14 seturi, 8 programe de spalare plus cea de igienizare, 4 extra-optiuni si multe altele.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SBE67MX03E de 14 seturi si o eficienta energetica ridicata

Masina de spalat vase Bosch SBE67MX03E este un model complet incorporabil, cu latimea o latime de 60 de cm, avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, si totusi o eficienta energetica ridicata. Acesta este echipat atat cu senzor de turbiditate, cat si cu senzor de incarcare, cea ce insemana ca in nu mai putin de 3 programe puteti economisi apa si energie electrica, daca aparatul nu este incarcat complet. Una din aceste programe este cea Auto, care regleaza atat timpul cat si temperatura de spalare, alaturi de consumul de apa.

Chiar daca nu este un model ieftin, pentru multi poate fi alegerea ideala, caci are si lumina proiectata pe podea, tehnologii de ultima ora, si sa nu uitam nici de fiabilitatea masinilor de spalat vase Bosch.

Citeste descreierea completa

Bosch SPV44IX00E de 9 seturi si doar 4 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SPV44IX00E este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o cpaacitate maxima de incarcare de 9 seturi, care chiar daca ofera doar 4 programe de spalare, la 3 dintre acestia functioneaza senzorul de incarcare, care ne va ajuta sa economisim timp, apa, electricitate, daca aparatul nu este plin.
Daca numarul programelor ni se pare mica, ne putem folosi si de extra-optiunile pe care le are, pentru a scurta programele, pentru a obtine o uscare mai buna, sau pentru a curata aparatul.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS46GI01E cu programe folositoare si o multime de optiuni

Chiar daca este foarte greu sa zici care este cea mai buna masina de spalat vase, din anumite puncte de vedere Bosch SMS46GI01E este una care trebuie sa fie printre preferintele noastre. Daca nu este important ca modelul pe care doriti sa achizitionati sa fie de clasa A+++, atunci cel pe care vom prezenta, este o alegere reusita. SMS46GI01E are nu mai putin de 6 programe de spalare, printre care regasim si cel Automat, dar si cel simplu de Prespalare, la care se adauga si programul de autocuratare. Senzorii sunt prezenti , si sunt activi in foarte multe programe.

Nu trebuie sa neglijam nici prezenta a 3 extra-optiuni folositoare, insa sa vedem programele de spalare la acest model.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46FX01E cu multe programe si optiuni

Masina de spalat vase Bosch SMV46FX01E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si desi face parte doar din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are nu mai putin de 6 programe de spalare plus cea de autocuratare, 3 extra-optiuni folositoare, si una din cele mai importante aspecte (mai ales la determinarea pretului) – o eficienta energetica de A+++.

Este un model cu senzori, care vor ajuta sa economisim apa si energie electrica, sau sa folosim programul autoamt, pentru ca masina sa regleze in totalitate consumul si temperatura de spalare.

Citeste descreierea completa

Bosch SPV44CX00E de 9 seturi si doar 4 programe de spalare

Chiar daca masina de spalat vase Bosch SPV44CX00E este deja un model care are programul Auto, nu este unul foarte reusit – din punctul meu de vedere – caci are doar 4 programe de spalare. Aceste programe pot fi „ajutate” cu extra-optiunile prezente, insa per ansamblu ii lipsesc multe.
Chiar daca masina de spalat vase Bosch SPV44CX00E este deja un model care are programul Auto, nu este unul foarte reusit – din punctul meu de vedere – caci are doar 4 programe de spalare. Aceste programe pot fi „ajutate” cu extra-optiunile prezente, insa per ansamblu ii lipsesc multe, chiar daca este echipat cu senzor de incarcare.

 

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46KX02E din seria 4 cu sase programe bune

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX02E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi si totusi o eficienta energetica de A++, care inca se gaseste la un pret bun. Este una din cele mai ieftine modele Bosch cu o asfel de capacitate si eficienta de A++ (daca dorim un model mai ieftin, gasim, insa din clasa A+) care are 6 programe de spalare, printre care regasim si faimosul Auto.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS45II05E din seria 4 cu 5 programe si optiuniea de igienizare

Masina de spalat vase SPS45II05E este un model independent din seria 4 a producatorului Bosch, care are in dotare 5 programe de spalare, la care se adauga si extra-optiuni precum Hygiene+ sau extra-uscare. Avand o latime de doar 45 de cm, gasim usor un loc n bucatarie, si daca dorim il putem pune sub blat.

Cu o capactate de incarcare de 9 seturi si eficienta energetica de A++, in programul Eco consuma doar 0.7 kwh de energie.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS25KI00E Silence Plus din seria 2 insa cu proram Auto

Masina de spalat vase Bosch SMS25KI00E Silence Plus chiar daca face parte doar din seria 2 a electrocasnicelor Bosch, asta nu inseamna ca este un model vechi sau slab (cum se puteau distinge modelele cu nu foarte mult timp in urma), caci are cinci programe de spalare bune, este prezent deja si programul Auto, dar are deja si program silentios de noapte. La toate astea se adauga inca doua extra-optiuni si un consum destul de mic de energie in programul Eco, caci are eficienta energetica de A++. Toate astea inglobate intr-un model indenpendent din Inox anti-amprenta, care are o capacitate de incarcare de 13 seturi.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS53E28EU de 9 seturi si incarcare la jumate

Masina de spalatr vase Bosch SPS53E28EU este un model independent cu o latime de 45 de cm, deci gasim mult mai usor spatiul necesar pentru acest aparat. Insa latimea mai mica vine si cu o capacitate de incarcare mai mica, insa cele 9 seturi sunt indeajuns pentru o familie nu foarte numeroasa. Face parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, si este deja prezent senzorul de incarcare dar si cea de turbiditate. Chiar daca are un numar mic de programe, acestea sunt chiar cele de care avem nevoie.

Citeste descreierea completa

Bosch SPI46IS01E semi incorporabil cu 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SPI46IS01E este u nmodel semi-incorporabil slim, avand o latime de doar 45 de cm, care se va incadra perfect in mobila dvs de bucatarie, chiar si cand spatiul este foarte mic. Avand o latime mica, capacitatea de incarcare este de doar 9 seturi, insa in rest are un numar mare de programe de spalare, program de autocuratare cat si extra-optiuni folositoare. Facand parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are deja incorporat atat senzor de incarcare cat si de turbiditate, deci si program Auto.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS46IW01E SuperSilence din seria 4 cu 6 programe de spalare

Bosch SPS46IW01E SuperSilence este un model independent cu o latime de 45 de cm, deci o capacitate de incarcare de doar 9 seturi, facand parte din seria 4 a masinilor de spalat vase Bosch. Are un numar de 6 programe de spalare, ceea ce pentru un Bosch este mult, la care se adauga si programul de igienizare masina, si cateva extra-optiuni. Deoarece are o eficienta energetica mai slaba, adica doar A+, acest model este mai ieftin.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS25CI03E din seria 2 insa cu program auto

Masina de spalat vase Bosch SPS25CI03E este un model indenpendent, cu o latime de 45 de cm si o cpaacitate de incarcare de 9 seturi, care desi seamana foarte mult cu SPS25CW05E, este complet diferit. Chiar daca are un numar mic de programe de spalare (ceva tipic la acest producator), apare si programul Auto – programul comandat in totalitate de senzori.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV45GX03E din seria 4 cu 5 programe de spalare si HygienePlus

Masina de spalar vase Bosch SMV45GX03E este un model complet incorporabil, facand parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, si deja din codificarea modelului se poate vedea ca este din aceasta serie, si are 5 programe de spalare. Are atat senzor de incarcare cat si Aquasenzor, deci vom regasi printre programe si cel denumit Auto. Daca doriti un model cu eficienta energetica ridicata, atunci trebuie sa cautati alta, caci acesta a primit doar A+.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS68TI06E un model de top din seria 6

Masina de spalat vase Bosch SMS68TI06E este un model independent cu o capacitate de incarcare de 14 seturi din seria sase a producatorului de electrocasnice Bosch, fiind totodata unul din cele mai bune modele din aceasta serie. Are nu mai putin de 8 programe de spalare, o multime de extra optiuni, si chiar daca inca nu este disponibil in Romania, are si Home Conect.
Nu este un model deloc ieftin, insa are tot ce e mai bun din seria 6, asta evident alaturi de un consum foarte mic de energie, adica o eficienta energetica de A+++.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS25CW05E SilencePro din seria 2

Deoarece a aparut din nou in ofertele magazinelor din Romania, chiar daca Bosch SPS25CW05E este un model din seria 2 a alectrocasnicelor Bosch, datorita pretului mult mai mic ca al celor din seriile mai noi, probabil va fi alegerea unora dintre cei care doresc o masina de spalat vase simpla.
Acesta este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi – deci un model cu o latime de 45 de cm, care dispunde de 5 programe de spalare, doua extra-optiuni si are si un mini afisaj pentru timpul ramas de spalare.
Atentie la detaliile de pe multe site-uri care comercializeaza acest model, caci am vazut la specificatii faptul ca are senzor de incarcare, ba chiar si senzor de turbiditate! Acest model nu are niciuna din aceste senzori!

Citeste descreierea completa

Modelul independent Bosch SPS46IW07E din seria 4 cu 6 programe

Masina de spalat vase Bosch SPS46IW07E este identic din toate punctele de vedere, in ceea ce priveste programele de spalare, consumul si alte aspecte legate de fnctionalitatea aparatului, singura diferenta fiind cea vizibila, si anume culoare aparatului.
SPS46IW07E este modelul cu exterior alb, iar SPS46II07E cel Inox. Ambele modele sunt din seria 4, si au 6 programe de spalare, 3 extra-optiuni si eficienta energetica de A++. Asa cum suntem obisnuiti cu preturile modelelor, cele inox sunt mai scumpe decat cele albe 🙂

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV66TX01E din seria 6 cu sase programe si consum extrem de mic

Daca vrei o masina de spalt vase complet incorporabila slim de la Bosch,care sa aiba o capacitate de 10 seturi din seria 6, si totodata sa aiba un consum pe cat se poate de mic, Bosch SPV66TX01E poate fi un model ideal pentru tine.
Acesta are eficienta energetica de A+++, ceea ce inseamna ca in programul eco va consuma doar 0.66 kWh de energie elctrica, are sase programe de spalare, senzor de turbiditate, senzor de incarcare, dar si cateva extra-optiuni folositoare. O problema la alegerea acestui model poate fi pretul acestuia, caci nu e deloc ieftin 🙂

 

Citeste descreierea completa

Modelul independent Bosch SMS46KW01E din seria 4 cu 6 programe

Masina de spalat vase Bosch SMS46KW01E este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si o eficienta energetica buna de A++, care de foarte multe ori este la un pret mult prea mic, fata de ce stie 🙂
Are un numar destul de mare de programe de spalre pentru un Bosch, mai exact 6 la numar, si pentru diferite situatii ne vor ajuta si extra-optiunile dintre care putem sa elegem. Fiind din seria 3, este deja prezent programul auto, dar si reglarea consumului si a duratei anumitor programe, daca masina nu este plina.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV45CX01E cu 5 programe printre care si cea de prespalare

Chiar daca Bosch SPV45CX01E este un model din seria 4 si are o eficienta energetica destul de slaba, de A+, programele de spalare pe care le are il fac mai „valoros” pare. Are 5 programe de spalare, insa acestea sunt si cele mai bune programe, fiind prezent atat cel Auto, cat si cea de 1 ora si spalaer la 65°C, cat si simplul program de prespalare.
Pe langa cele 5 programe, este prezent si cel de igienizare masina, si 2 extra-optiuni folositoare, facand ca acest model sa fie una demn de luat in seama, daca il gasim la un pret bun.
In momentul de fata este prima masina de spalat vase de la Bosch la care nu am regasit programul Intensiv !

Citeste descreierea completa

Bosch SPV66TX00E un model de top in clasa slim complet incorporabil din seria 6

Daca vrei o masina de spalat vase complet incorporabil de capacitate mai mica, adica una de 45 de cm latime – deoarece nu sunteti multi in familie, si nu are rost o masina cu o capacitate mare, sau nu ai loc destul, Bosch SPV66TX00E este una din cele mai bune modele de la acest producator.
Acesta are sase programe de spalare, si 3 extra-optiuni, si toata tehnologia disponibila din seria sase; toate astea intr-un model cu o clasa de eficienta energetica de A+++.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV45GX04E de 12 seturi cu 5 programe si clasa energetica buna

Masina de spalat vase Bosch SMV45GX04E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi (60 cm latime), care are 5 programe de spalare, 3 extra-optiuni plus cea de machine care. Avand o eficienta energetica buna, de A++ inca are un pret accesibil (pentru un Bosch) si nici nu rupe la consum.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPI46MS01E din seria 4 cu sase programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SPI46MS01E este un model partial incorporabil, slim, facand parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch. Fiind partial incorporabil, partea superioara – de comanda ramane vizibil, astfel este mult mai usor de programat, se vede timpul ramas de lucru, si arata si super in bucatarie.
Are 6 programe de spalare, din care la 4 va fi activ senzorul de incarcare, adica acel senzor care detecteaza cat de plin e masina, si regleaza consumul de apa. Totodata are si senzor de turbiditate, deci si programul mult cautat Auto.

Totodata are si un numar mare de extra-optiuni pe care le voi enumera la sfarsit.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46IX00E Silence Plus de 13 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMV46IX00E este un model din seria 4 a producatorului de electrocasnice Bosch, avand o latime de 60 de cm si o capacitate de incarcare de 13 seturi. Acest model are 6+1 programe de spalare, doua extra-optiuni, o eficienta energetica buna de A++, si un pret pe masura 🙂

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV25CX00E din seria 2 insa cu senzori

Masina de spalat vase Bosch SPV25CX00E este un model complet incorporabil slim, cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi, si face parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch. In aceasta serie paana acum nu am vazut model cu senzor de turbiditate, insa SPV25CX00E il are, alaturi de 5 programe de spalare s i1 extra-optiune.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS45MI02E din seria 4 cu 5 programe si capacitate de 10 seturi

Masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E este un model incenpendent, cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi, care face parte din seria patru a electrocasnicelor Bosch, ceea ce inseamna ca are deja senzor de incarcare si de turbiditate, insa nu e chiar cea mai nou tip.
Avand 5 programe de spalare plus cea de machine care, si extra-optiuni folositoare, singurul lucru care ii putem „reprosa” este clasa de eficienta energetica de A+, care evident putea fi mai buna.

Citeste descreierea completa

Bosch SPV46FX00E complet incorporabil de 10 seturi

Masina de spalat vase Bosch SPV46FX00E este un model clasic al acestui producator din seria 4, cu o latime de 45 de cm si o cpacitate de incarcare de 10 seturi, cea ce inseamna ca are deasupra cosului superior un sertar pentru tacamuri.
Acest model are 6 programe de spalare, are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci si program complet automat.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS46II07E slim de 9 seturi si 6 programe

Masina de spalat vase Bosch SPS46II07E este un model independent, cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi, care face parte din seria 4 al acestui producator de electrocasnice. Are 6 programe de spalare, insa datorita senzorilor cu care este echipat acst model, in 4 programe de spalare putem avea consum mai mic de energie si apa, dar si o durata mai scurta a programelor, daca masina nu este incarcata la maxim.
Ttodata are si program de autocuratare, trei extra-optiuni folositoare, dar sa nu uitam nici faptul ca are o eficienta energetica ridicata de A++, toate astea intre-un model superb de inox. Daca il doriti in alb, este un model identic sub numele de SPS46IW07E .

 

Citeste descreierea completa

Detalii tehnice complete la Bosch SMS46GI05E

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E este una din cele mai cumparate modele al acestui producator, deoarece are un numar dridicat de programe (pentru un Bosch), face parte din seria 4, adica avem deja senzori de incarcare si de turbiditate, are o eficienta energetica buna de A++, si are deja si extra-optiuni mai avansate fata de seria 2.
Evident, nu este varf de gama, insa pretul este unul foarte accesibil pentru un model Bosch cu o astfel de capacitate si specificatii tehnice.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPS66TI01E de 10 seturi din gama superioara

Masina de spalat vase Bosch SPS66TI01E este un model independent cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi (adica are tava separata pentru tacamuri), avand nu mai putin de 6 programe de spalare. Pe langa numarul mare de programe (pentru o msv Bosch) are si eficienta energetica maxima, de A+++, program automat si extra-optiuni folositoare.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV24CX00E din seria 2 cu 4 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SPV24CX00E este un model din seria 2, avand doar patru programe de spalare, insa deoarece are deja senzor de incarcare, si un pret destul de mic pentru un model Bosch, poate fi alegerea ideala pentru multi.
Acesta este un model complet incorporabil, slim – adica are o latime de doar 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi.

Citeste descreierea completa

Modelul de top Bosch SMS88TI36E cu tehnologii de ultima ora

Masina de spalat vase Bosch SMS88TI36E este un model independent cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care la inceputul anului 2018 este unul din cele mai performante modele de pe piata. Chiar daca pe site-urile de unde se poate cumpara apare cu o eficienta energetica de A+++, adica maximul, este de fapt si mai economic! Consuma cu 10% mai putin decat valoarea necesara pentru a obtine A+++. Asta tredus in cifre: in programul eco consuma doar 0.73 kWh de energie electrica, sau 211 kWh/an in comparatie cu 235 kWh/an cat e necesar pentru A+++.
Totodata are tehnologii incorporate precum uscare cu zeolith, program silentios cu un nive lde zgomot de doar 40 dB, 8 programe de spalare, 5 extra optiuni, finnd prezent deja si functia de Home Connect.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMI68IS00E SuperSilence din seria 6 cu 8 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMI68IS00E este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si eficienta energetica de A+++. Acest model cu siguranta nu este unul ieftin, si asta deoarece are eficienta energetica maxima, nu mai putin de 8 programe de spalare (ceea ce pentru un model Bosch e foarte mult), plus cea de MachineCare, si sa nu uitam nici de multitudinea de optiuni si extra-optiuni pe care le ofera.
Fiind din seria sase, are atat senzor de incarcare, cat si de turbiditate, deci program Automat, dar si reducerea consumului si duratei anumitor programe.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV66TD00E din seria sase cu sase programe

Masina de spalat vase Bosch SPV66TD00E este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, deci capacitate de incarcare de 10 seturi. Nu este un model ieftin, caci face parte din seria 6 a acestui producator de electrocasnice, care are incorporat senzor de incarcare, senzor de turbiditate, extra-optiunile sunt si mai bune, si pe langa toate acestea, are o eficienta energetica de A++.

 

Citeste descreierea completa

BOSCH SMS46GI04E cu sase programe si trei extra optiuni

Pentru cei care doresc o masina de spalat vase independenta, cu latime de 60 de cm, care sa aiba senzor de incarcare si senzor de turbiditate, pentru a economisi cat mai mult posibil, dar vor si o marca consacrata, BOSCH SMS46GI04E poate fi una din alegerile intelepte.
Acesta are sase programe de spalare (trei asistate de senzor), extra-optiuni folositoare in multe cazuri, o capacitate de 12 seturi, si o eficienta energetica de A++

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46CX03E SilencePlus cu 6 programe si Infolight

Masina de spalat vase Bosch SMV46CX03E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, si o eficienta energetica buna de A++. Chiar daca nu este un model foarte ieftin, este o marca consacrata, are 6 programe de spalare, extra-optiuni folositoarea precum Zona Intensiva, si senzori de incarcare si de turbiditate.
Infolight-ul ne va informa asupra starii masinii, adica daca spala, sau a terminat programul de spalare, iluminand podeaua din fata aparatului prin diferite moduri.

Citeste descreierea completa

Bosch SMI46AW04E in alb sau SMI46GB01E cu panou frontal negru

Masinile de spalat vase Bosch SMI46AW04E , respectiv SMI46GB01E sunt complet identice din punct de vedere a proramelor de spalare, a extra-optiunilor dar s idin punct de vedere a consumului, singura diferenta este la „look”, in sensul ca AW este modelul alb, iar Gb este negru.
Atentie, aceste modele sunt partial incorporabile, deci se vede doar partea superioara, sau mai bine zis panoul de comanda. Acese modele au 6 programe de spalare, multe extra-optiuni, au si senzori de turbiditate si de incarcare.

 

Citeste descreierea completa

Modelul slim SPV53M90EU de la Bosch cu 5 programe

Masina de spalat vase Bosch SPV53M90EU este un model complet incorporabil, slim – deci o latime de aproape 45 de cm, avand 5 pograme de spalare dintre care una este comandata in totalitate de senzori, iar una de senzorul de incarcare, astfel putem economisi timp, si bani.
Pe langa programele de spalare are si doua extra-optiuni, care sunt incarcare la jumate si variospeedplus. Ceea ce nu inteleg, este faptul ca in germania se vinde cu aproximativ 1000 de euro, si la noi e undeva la 500 de euro…

Citeste descreierea completa

Bosch SMV45KX01E Supersilence cu Infolight

Masina de spalat vase Bosch SMV45KX01E este un model complet incorporabil, cu latime de 60 de cm, si eficienta energetica de A++, adica un consum de 0.92 kWh de energie electrica in programul Eco.
Acest model ofera 5 programe de spalare, 4 extra-optiuni, si ceea ce este foarte importantant: are deja senzor de incarcare dar si de turbidiate.

Citeste descreierea completa

Bosch SMI46KS00E cu sase programe si senzori

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS00E este un model semi-incorporabil, adica partea de sus a usii ramane vizibila, caci aicea sunt amplasate butoanele si afisajul. Pentru foarte multi, aceste tipuri sunt cele mai indragite, caci chiar daca se incorporeaza in mobila, vezi tot timpul durata pana la terminarea programului, programul care ruleaza si alte chestii, si mai si arata fain 🙂
Acest model are 6+1 programe de spalare, avand atat senzor de incarcare dar si senzor de turbiditate. Totodata trebuie sa specific inca la inceput faptul ca desi are o capacitate mare, respectiv 13 seturi, are si o eficienta energetica buna, de A++.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46AX01E cu 6 programe si 4 extra optiuni

Masina de spalat vase Bosch SMV46AX01E este un model complet incorporabil, cu o latime de 60cm si capacitate de incarcare de 12 seturi, si daca nu vreti neaparat un model cu o eficienta energetica ridicata, atunci acest model poate fi OK din multe puncte de vedere.
Are 6 programe de spalare, dintre care la patru va fi activ senzorul de incarcare, care detecteaza cantitatea articolelor din masina, dar are si senzor de turbiditate care in programul Auto detecteaza gradul de murdarie si ajusteaza consumul, durata si tempreatura de spalare. Totodata un numar de 4 extra-optiuni ne pot fi folositoare in diferite ocazii.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV45AX00E cu 5 programe si eficienta energetica buna

Masina de spalat vase Bosch SMV45AX00E merita o atentie, daca doriti un model complet incorporabil, cu latime de 60, deci o capacitate de incarcare mare, respectiv 12 seturi in acest caz, dar si o eficienta energetica destul de ridicata, la un pret corect.
Desi are doar 5 programe de spalare, 3 dintre ele sunt asistate de senzorul de incarcare, care modifica timpul total al programului, dar si consumul, iar in programul Auto intra in actiune si senzorul de turbiditate, si vor regla absolut tot, ca sa avem vase, oale, farfurii sau ce am pus in masina, perfect curate, indiferent de cantiate si nivelul de murdarie.

 

Citeste descreierea completa

Beko DSN26420 cu multe extra optiuni

Masina de spalat vasae Beko DSN26420 (cunoscut si sub numele de DSN26420X – adica inox) este un model semi-incorporabil (adica o parte va ramane vizibila dupa asamblarea frontului de mobila), cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, si eficenta energetic de A++.
Acest model este deja echipat cu senzori, deci avem si program Automat, totodata numarul programelor este suficienta, caci are 6+1 programe. La ceea ce este foarte bun acest model, sunt extr-optiunile care sunt in numar mare, si ne vor ajuta in multe situatii.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS25AW05E cu programe si optiuni folositoare

Desi masina de spalat vase Bosch SMS25AW05E este un model mai simpli, facand parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch, are 5 programe de spalare, insa acestea sunt exact acea, de care ai nevoie de cele mai multe ori. Si la extra-optiuni vorbim de doar 3 la numar, insa si in acest caz, ecestia sunt si cele mai des folosite.
Fiind din seria 2, nu putem vorbi de tehnici de spalare cu senzori, insa si pretul acestui model este mai mic, ca al unuia cu senzori.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV45AX03E de 12 seturi cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMV45AX03E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi (deci fara tava pentru tacamuri) avand 5 programe de spalare. Chiar daca cele 5 programe pot parea a fi putine, 3 dintre ele sunt asistate de senzori, avem chiar si programul Auto, care controleaza atat temperatura de spalare, cat si consumul si durata programului.
Pe langa programele de spalare, are si cea de autocuratare, dar si 2 extra-optiuni care pot fi de folos in unele situatii.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46KX08E cu 6 programe si 3 optiuni speciale

Asa cum suntem deja obisnuiti cu codificarea modeleor Bosch la masinile de spalat vase, ne putem da seama de faptul ca SMV46KX08E face parte din seria 4 (primul numar de dupa SMV), si are 6 programe de spalare. Acest model este dotat deja cu senzor de incarcare dar si senzor de turbiditate, deci valori diferite de consum in 3 programe de spalare.
Totodata, desi producatorul zice ca are doar 3 Extra-optiuni, pe langa acestia avem si programare intarziata, si program special de igienizare masina.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV40D50EU din seria 4 cu 4 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMV40D50EU face parte din seria 4 a electrocasnicelor sub acest Brand, avand doar 4 programe de spalare, insa o eficienta energetica ridicata. Pentru cei care consumul conteaza mult, si vor o marca consacrata in acest domeniu, poate fi o alegere buna, mai ales daca nu au incredere in noile tehnologii de autodetectare a nivelului de incarcare si a gradului de murdarie.
Deoarece la cei 12 seturi consuma doar 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica, a obtinut o eficienta energetica de A++.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV25AX01E cu 5 programe de spalare si Infolight

Masina de spalat vase Bosch SMV25AX01E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm de latime, si are 5 programe de spalare, acestea fiind si cele mai des utilizate de obicei.
Chiar daca si pe site-urile oficiale de la Bosch am vazut specificat ca are senzor de incarcare, ba chiar si senzor de turbiditate, in realitate acest model nu este echipat cu niciunul dintre ele.
Avand si cateva extra-optiuni, dar si infolight, alaturi de o eficienta energetica buna, de A++, poate fi alegerea ideala pentru multi.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV24AX02E cu 4 programe si optiune de clatire suplimentara

Masina de spalat vase Bosch smv24ax02e este un model complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm si o capacitate de incarcare de 12 seturi. Deoarece face parte din seria 2, nu putem vorbi despre prezenta senzorilor, sau tehnologii de ultima generatie, insa vom vorbi despre 4 programe de spalre, 2 extra-optiuni, si prezenta luminii proiectata pe podea, sau Infolight. Pentru un model Bosch, complet incorporabil, pretul este de foarte multe ori redus consistent, asta deoarece Bosch a ajuns la seria 6 si pe piata din Romania.

Citeste descreierea completa

Bosch SCE52M65EU modelul modular cu capacitate de 8 seturi

Bosch SCE52M65EU este printre putinele modele de masini de spalat vase cu capacitate de incarcare de 8 seturi, care sunt gandite sa fie incorporate, dar la o inaltime de cel putin 1 metru, pentru a fi cat mai ergonomice. Dimensiunile sunt total atipice, caci are 59.5 cm inaltime, tot atat la latime, si 50 cm la adancime. In general masinile de spalat vase incorporabile „standard” au o inlatime de 81-82 de cm, si o adancime de 55 de cm. Desi este mai mic, are doua cosuri de spalare, insa distanta dintre ei este mai mica. Acest model face parte din seria 6 Bosch, avem senzor de incarcare, senzor de turbiditate, si versiunea mai buna la variospeed, VarioSpeed Plus.

Citeste descreierea completa

Bosch SPI50E65EU cu capacitate de 9 seturi

Masina de spalat vase Bosch SPI50E65EU este un model semi-incorporabil ingust, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Semi-incorporabil inseamna, ca pe se poate monta front pe mobila pe masina, insa o parte din ea ramane vizibila, butoanele, leduriele de averitzare sau de informare. Acest model are 5 programe de spalare, si o extra-optiune, si desi am vazut pe multe site-uri ca are senzor de incarcare, si de turbiditate, insa eu personal nu am sesizat acest lucru.

Citeste descreierea completa

Bosch SPV43M20EU din seria 6 cu trei extra optiuni

Masina de spalat vase Bosch SPV43M20EU este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi, deci o latime de 45 de cm. Fiind un model din seria 6, acest model are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci si program Auto. Chiar daca are doar 4 programe de spalare, acest model merita luat in seama, daca dorim o masina de spalat vase slim, caci programul Auto este bun pentru aproape orice situatie, iar extra-optiunile precum incarcare la jumate, sau zona Intensiva sunt foarte folositoare.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMI46AS00E cu 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMI46AS00E este un model semi-incorporabil (se poate incorpora, insa panoul de comanda va ramane vizibil, alaturi de afisajul electric) avand o capacitae de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm latime pe care o are. Facand parte din seria 4 a electrocasnicelor de la acest producator, are deja incorporat senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci si program Auto. In total are 6 programe de spalare, la care mai pluseaza cu extra-optiune de VarioSpeed .

 

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV40M20EU din seria 6 cu program Auto

Masina de spalat vase Bosch SPV40M20EU este un model complet incorporabil al acestui producatorului de electrocasnice, facand parte din seria 6, adica este prezent deja senzorul de incarcare dar si de turbiditate. Acest model este unul „slim”, adica are o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. La numarul de programe nu sta foarte bine, caci are doar 4, dar deoarece primul e cel Auto, acesta poate fi folosit in aproape orice fel de situatie.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS68PI01E din seria 6 cu 8 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMS68PI01E este un model independent, cu o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind una din „cele mai ieftine” a producatorului din aceasta categorie, care are si eficienta energetica de A+++. Evident, este mai scump in comparatie cu modele cu specificatii tehnice apropiate de la alti producatori, insa masinile de spalat Bosch sunt renumiti pentru fiabilitate in timp.
Pe scurt, acest model are 8 programe de spalare, 4 optiuni speciale, program de igienizare masina, 6 nivele de temperatura de apa, senzor de incarcare, senzor de murdarie, si sa nu uitam si consumul foarte mic de energie electrica in programul eco, caci are eficienta energetica de A+++.

Citeste descreierea completa

Bosch SMI68TS06E cu HomeConnect si uscare Zeolith

Masina de spalat vase Bosch SMI68TS06E este una din cele mai bune modele semi-incorporabile din seria 6 a acestui producator, insa multitudinea de functii si tehnologii are si un pret destul de mare, undeva la 1000 de Euro. Pentru aceasta suma, primim o masina de spalat vase cu o cpaacitate de incarcare de 14 seturi, 8 programe de spalare (foarte mult pentru un model Bosch), senzor de incarcare, senzor de turbiditate, uscare cu Zeolith, extra-optiuni folositoare, functia WiFi de HomeConnect, si totusi un consum foarte mic de energie. Eficienta energetica oficiala este A+++, am mentionat separat, deoarece pe multe site-uri care vand acest model apare doar cu A++.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS46AW00E cu 6 programe si Variospeed

 

Masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E este un model independent, cu o capacitate de 12 seturi si eficienta energetica A+, avand 6 programe de spalare, printre care regasim si cel controlat de senzori – Auto. Acest program este pentru multi utilizatori cel mai convenabil, caci incarca masina, si senzorii vor detecta de cata apa este nevoie, si la ce temperatura, pentru a avea rezultate bune la sfarsit. Fiind independent, are si afisaj, pe care vedem timpul ramas din programul care ruleaza, dar si programul selectat, sau erori aparute.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46CX01E cu eficienta energetica ridicata

Desi numele modelului e foarte asamanator cu modelul SMV46KX00E, Bosch SMV46CX01E este un model mult mai avansat, avand o eficienta energetica mai ridicata: A+++, alte programe de spalare, si mai multe extra-optiuni. Si pretul difera la cele doua destul de mult, cel prezentat in cele ce urmeaza avand pret de vanzare de obicei cu 800-900 de lei mai mare. Daca va uitati numai la consumul de apa in programul Eco, atunci acest model consuma mai mult, insa la clasarea eficientei energetice consumul de curent e ceea ce conteaza foarte mult.
Citeste descreierea completa

Bosch SMV25AX00E din seria 2

Asa cum arata si denumirea modelului, Bosch SMV25AX00E face parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch, si are 5 programe de spalare. Ceea ce este surprinzator la acest model, este prezenta senzorului de turbiditate si al celui de incarcare, ceea ce la seria doi este foarte rar intalnita. Asta e un mare plus, caci avem deja program Auto, dar si consum variabil in programul Intensiv. Pe langa cele 5 programe, avem si optiunea de VarioSpeed, cu ajutorul caruia putem reduce timpul total al programelor.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46KX00E din seria 4 dar cu senzori

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX00E face parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, ceea ce inseamna ca este un model mai vechi, insa are deja tehnologiile care fac parte din seriile mai nou, cum ar fi senzorul de incarcare, sau senzorul de turbiditate. Avand 6 programe de spalare plus cea de curatare masina si 2 extra-optiuni, este un model de top din aceasta serie. Are o eficienta energetica destul de ridica, A++, ceea ce inseamna ca va consuma in programul Eco 0.92 kWh de energie si 7.5 litri, pentru a spala cele 13 seturi, cat are capacitatea maxima de incarcare.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV68MD02E cu 8 programe

Masina de spalat vase Bosch SMV68MD02E este una din cele mai bune modele incorporabile al acestui producator din seria 6. Avand o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 14 seturi, ofera 8 programe de spalare – ceea ce la Bosch este destul de mult, o multitudine de extra-optiuni, avand totodata senzor de turbiditate dar si de incarcare. Trebuie amintit si faptul ca este un model care nu necesita maner, caci are sistemul Touch 2 Open, afisare timp ramas pe podea, si multe alte tehnologii avansate, pe care le vom la sfarsitul articolului.

Citeste descreierea completa

Bosch SPV69T30EU

Masina de spalat vase Bosch SPV69T30EU este una dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic al acestui producator din seria 6, care au o capacitate de incarcare de 10 seturi. Putem sa alegem din cele sase programe de spalare, iar trei dintre ele sunt controlate de senzorul de turbiditate si senzorul de incarcare. Totodata putem sa alegem si din cele patreu extra-optiuni precum incarcare la jumate, zona intensiva etc… fiind un model complet incorporabil, TimeLight e foarte apraciat, care afiseaza in ore si minute pe podea timpul de spalare ramasa din programul care ruleaza. Si la eficienta energetica sta destul de bine, caci are A++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 9 litri de apa si 0.75 kWh de energie electrica. Insa daca consumul este un aspect important la Dvs, sa nu uitam faptul ca programele Auto, si optiunea de incarcare la jumate va pot face economii considerabile.
Citeste descreierea completa

Bosch SMS46KI04E cu sase programe de spalare

SMS46KI04E de la Bosch este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, cu extrerior din Inox, si o eficienta energetica de A++. Desi face parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are deja senzor de incarcare, dar si de turbiditate, ofera sase programe de spalare, plus cea de intretinere (curatare masina). Totodata dispune si de trei extra-optiuni folositoare in unele cazuri .

 

Citeste descreierea completa

BOSCH SPS54M88EU din seria 6 cu trei optiuni chiar folositoare

Masina de spalat vase BOSCH SPS54M88EU din inox, este un model independet, cu o latime de 45 de cm, deci o capacitate de incarcare de 9 seturi, avand 5 programe de spalare, si 3 extra-optiuni foarte folositoare in multe cazuri. Deoarece este un model din seria 6, vorbim deja de prezenta senzorilor de incarcare dar si de turbiditate, prezenta programului Auto, o eficienta energetica ridicata de A++, dar si a extra-optiunilor imbunatatite fata de seria anteriara, cum ar fi VarioSpeed Plus.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SPV40F20EU – un model prea simplu

Masina de spalat vase Bosch SPV40F20EU este una din cele mai simple modele al producatorului de electrocasnice Bosch, fiind un model complet incorporabil, cu latime de 45 de cm – deci o capacitate de 9 seturi, eficienta energetica de A+, si 4 programe de spalare. Face parte din seria 2, deci nu vorbim de senzori, InfoLight, sau alte tehnici avansate. Daca va intrebati ce extra-optiuni are, raspunsul e simplu: nu are 🙂 Putea fi simplificat si mai mult, daca in loc de doua butoane pentru selectarea programului de spalare puneau doar una, caci daca cumva treci peste cel dorit, mai trebuie sa apesi doar de maxim trei ori sa ajungi iar la acela.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46MX01E din seria 4 cu program de spalare Auto

Bosch SMV46MX01E este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi, eficienta energetica de A++ (un consum de 6.5 litri de apa si doar 0.92 kwh de energie in programul Eco), si desi face parte din seria 4, are deja senzor de incarcare dar si senzor de turbiditate, 6 programe de spalare plus cel de autocuratare si 2 extra-optuni care in unele cazuri sunt foarte folositoare. Inainte de a incepe detalierea programelor de spalare, trebuie amintit si faptul ca are Infolight, care este lumina proiectata pe podea, care ne arata daca masina spala sau a terminat un program de spalare.

 

Citeste descreierea completa

SPV40E80EU cu doar 4 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SPV40E80EU este un model foarte simplu, caci are in dotare doar patru programe de spalare si extra-optiunea de Variospeed, alaturi de 3 intervale de timpi predefinite pentru o programare ulterioara. Are o eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco, are un consum de 9.5 litri de apa si 0.78 kwh de energie electrica. Conform Bosch Romania , acesta este dotat cu senzor de incarcare, dar si cu cea de turbiditate, ceea ce e eronat!

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS25AW00E cu 5 programe din seria 2

Daca vreti sa achizitionati o masina de spalat vase Bosch independent, cu o capacitate de 12-13 seturi, si sa aiba cel putin 5 programe de spalare, SMS25AW00E este unul dintre cele mai ieftine modele care se incadreaza in aceste cerinte. Fiind un model cu eficienta energetica de A+, cinci programe de spalare si o extra-optiune, pretul acestuia este destul de accesibil, mai ales ca are si program Auto.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS54M48EU de 13 seturi cu eficienta A++

SMS54M48EU a producatorului de electrocasnice Bosch, face parte din seria 6 a masinilor de spalat vase independente, fiind un model nici prea nou, dar nici foarte vechi. Acest model este ideal pentru cei care nu au nevoie de multe programe, si de foarte multe extra-optiuni, caci avem 5 programe de spalare si 2 extra-optiuni, insa acestea sunt si cele mai des folosite, si cele mai apreciate. Totodata vorbim se despre o eficienta energetica buna, de A++, deci tot undeva la mijloc este si in aceasta categorizare.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMS50D38EU de 12 seturi din seria 4

Masina de spalat vase Bosch SMS50D38EU este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, si face parte din seria 4 al acestui producator. Asta inseamna ca este un model nu tocmai nou, insa are deja program cu autodetectare. Totodata cea mai importanta extra-optiune la o masina de spalat lata, de 60 de cm este prezenta, si anume incarcare la jumate.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV68IX01E pentru pretentiosi

Masina de spalat vase Bosch SMV68IX01E este una din cele mai bune modele din seria 6 a producatorului Bosch, insa evident si pretul este destul de mare. Pentru cei care nu vor ca aparatul lor sa stie si HomeConnect (care momentan oricum e indisponibil in Romania), acest model este destul de apropiat, ca si functii cu smv68tx06e, insa in loc de HomeConnect are de exemplu IntensiveZone, care dupa parerea mea e mult mai benefica, decat o  optiune nefolositoare momentan. Avem deci 8 programe de spalare, unele asistate de senzori, 4 extra-optiuni chiar folositoare, autocuratare separata, TimeLight, si eficienta energetica maxima de A+++. Vom vorbi despre toate astea mai pe larg in cele ce urmeaza.

 

Citeste descreierea completa

Bosch SMV46KX01E de 13 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX01E este un model complet incorporabil din seria 4, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi si totusi o eficienta energetica destul de ridicata de A++, ceea ce inseamna ca are un consum energetic in programul Eco de doar 0.92 kWh. Are 6 programe de spalare, din care si una comandata in totalitate de senzori, plus cel de Autocuratare, 3 extra-optiuni folositoare si alte dotari importante, pe care le vom enumera pe la sfarsit.

Citeste descreierea completa

Bosch SMV53L30EU sin seria 6 cu 5 programe de spalare

Masina de spalat vase SMV53L30EU face parte din seria 6 a producatorului Bosch, ceea ce inseamna ca este un model relativ nou (seria 8 fiind ultima generatie), care are deja incorporat senzor de turbiditate, deci este prezent programul Auto care regleaza temperatura de spalare, consumul de apa dar si timpul total al programului. Sumar Bosch SMV53L30EU este un model complet incorporabil de 12 seturi si are 5 programe de spalare, 2 extra-optiuni, eficienta energetica de A+, Infolight.

Citeste descreierea completa

Bosch SMI68MS02E din seria 6 cu 8 programe

Masina de spalat vase Bosch SMI68MS02E face parte din seria 6 a electrocasnicelor sub acest nume, ceea ce inseamna ca are deja incorporat multe tehnologii noi, senzor de turbiditate si de incarcare, extra-optiuni folositoare, totodata avand un consum scazut de energie. Desi pretul de referinta in Germania este de 1500 de euro, la noi se poate gasi mai ieftin, insa ramane tot o masina destul de scumpa. Are in total 8+1 programe de spalare, o eficienta energetica de A++ si 4 extra-optiuni folositoare.

 

Citeste descreierea completa