Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

5 programe bine gandite la Bosch SPS53E18EU si SPS50E82EU

5 programe bine gandite la Bosch SPS53E18EU si SPS50E82EU
3.2 (64.67%) 30 votes

Bosch SPS53E18EUMasina de spalat vase Bosch SPS53E18EU si modelul alb SPS50E82EU desi sunt din generatia 4 al acestui producator, ofera tot ceea ce treuie sa se regaseasca la o asfel de masina, si aici ma refer mai ales la programe si la extra-optiuni. De eficienta energetica nu ma leg, caci desi este de A+, daca dorim unul si mai energetic avem alte modele, insa evident la un pret mai mare. Sumar SPS53E18EU si SPS50E82EU are 5 programe de spalare – avem si cu autodetectare, dar si cea de prespalare, iar la extra-optiuni avem incarcare la jumate si variospeed-ul! Ca si model, este de 45 de cm in latime, adica „slim”, independent, si are o capacitate de incarcare de 9 seturi.

.

ALTE OPINII POT APAREA SI AICI

 

Programele de spalare la Bosch SPS53E18EU si SPS50E82EU alaturi de consum si durata:

Intensiv: programul care in ciclul de spalare spala la temperatura de 70°C, fiind ideal pentru vasele si oalele murdare, insa deoarece masina are senzor de incarcare, valorile la consum pot varia putin. Astfel intre 11-14 litri de apa si 1.2-1.3kWh de energie electrica vor fi consumati, iar timpul de spalare va fi intre 125-135 de minute.
Auto: programul care se bazeaza pe senzorul de turbiditate si cea de incarcare, astfel ca toate valorile legate de consum si timp vor varia. Astfel durata va fi intre 90-150 de minute, se va spala la temperaturi cuprinse intre 45-65°C cu 7-16 litri de apa.
Eco: programul cel mai ecologic, caci se spala o durata mai lunga, insa cu putina apa si la doar 50°C, astfel si consumul energetic este mic. Asta inseamna 9.5 litri de apa, 0.78 kWh de energie consumati in cei 195 de minute.
Rapid: programelul de 29 de minute, cu spalare la 45°C, folosind 9 litri de apa insa evident fara uscare
Prespalare: o prespalare cu temperatura apei de admisie timp de 15 minute, cu 4 litri de apa. Desi Bosch SPS53E18EU este un model cu capacitate mica, si la aceste modele consider ca acest program trebuie sa fie prezent.

Si despre cele doua extra-optiuni:

Incarcare la jumate – se spala la aceasi temperatura si aceasi durata, insa cantitatea de apa folosita va fi mai mica, astfel si consumul energetic scade. Deci nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie incarcat la maxim pentru a incepe o spalare!
Variospeed: daca vreti ca masina sa termine spalatul si mai repede, insa fara a afecta rezultatele, acesta este optiunea care va va ajuta.
Programare: pentru spalare intarziata aveti posibilitatea de a alege intre 1 si 24 de ore.

Ca si afisaj, va arata timpul ramas din spalare, extra-optiunile vor lumina daca ati ales vreuna, dar si eventualele erori se vad.  Si un ultim plus ar fi bratele DuoPower, ceea ce inseamna ca cosul inferior pentru cesti, pahare va fi spalat cu doua brate de pulverizare.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

5 Responses to 5 programe bine gandite la Bosch SPS53E18EU si SPS50E82EU

 1. Neamt Patrick says:

  Buna . Ma puteti ajuta cu o masina spalat vase incorporabila .dimensiunea corpului unde urmeaza sa fie incorporata este adincime 51cm , inaltime 59 cm , latime 54 cm . Va multumesc !

 2. CIOARA DANA says:

  BUNA ZIUA, MA PUTETI AJUTA SI PE MINE CU CARTEA TEHNICA IN LIMBA ROMANA? AM COMANDAT ACEASTA MASINA DE SPALAT ( BOSCH SPS53E18EU) DE PE SITE-UL DUMNEAVOASTRA SI NU REUSESC SA O FOLOSESC DEOERECE INSTRUCTIUNILE NU SUNT IN ROMANA SAU ENGLEZE.

 3. CIOARA DANA says:

  MASINA ESTE FRUMOASA, ERGONOMICA . VA ROG SA MA AJUTATI CU CARTEA TEHNICA IN LIMBA ROMANA (MASINA DE SPALTA VASE BOSCH SPS53E18EU)
  VA MULTUMESC!

 4. Emanuela Caroi says:

  Va rog cartea tehnica in romana sau engleza. Am primit doar in poloneza si greaca.
  Multumesc!

 5. Posea says:

  Ce inaltime are masina? Si se poate pune sub blat?multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *