Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Beko DSN26420 cu multe extra optiuni

Beko DSN26420 cu multe extra optiuni
4.5 (90%) 2 votes

Masina de spalat vasae Beko DSN26420 (cunoscut si sub numele de DSN26420X – adica inox) este un model semi-incorporabil (adica o parte va ramane vizibila dupa asamblarea frontului de mobila), cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, si eficenta energetic de A++.
Acest model este deja echipat cu senzori, deci avem si program Automat, totodata numarul programelor este suficienta, caci are 6+1 programe. La ceea ce este foarte bun acest model, sunt extr-optiunile care sunt in numar mare, si ne vor ajuta in multe situatii.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Beko DSN26420 alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Eco: cel mai economic pentru incarcari cu rest normal de murdarie, fiind si programul de referinta la obtinerea eficientei energetice. Va spala la temperatura „standard” pentru acest program, de 50°C, insa durata totala de rulare este de 223 de minute, pentru a obtine un consum energetic de doar 0.93 kwh, si 11 litri de apa.
Automat: determina gradul de murdarie a vaselor si cantitatea incarcata, si regleaza temperatura de spalare, durata totala a programului si consumul. Astfel temperatura de spalare va fi intre 40-65°C, cu un consum de 11.6-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh de energie electrica. Durata va fi intre 100 si 180 de minute.
Intensiv: spalare la 70°C, optim pentru tigai, vase, oale foarte murdare. in cei 148 de minute va consuma 17.6 litri de apa si 1.65 kWh de energie elctrica.
Quick&Shine: o spalare scurta, care are si ciclu de uscare. Se va spala la 60°C, si va consuma 11.4 litri de apa, si 1.18 kWh de energie electrica. durata programului este de 58 de minute. Este recomandat pentru rest recent, sau normal de murdarie.
Mini 30: o spalare de 30 de minute, si spalare la 35°C, fara uscare. Consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.
Prespalare: cel mai simplu program, pentru prevenirea uscarii resturilor de mancare, sau pentru a ajuta un program normal de spalare. Are o durata de 15 minute, si consuma 4.2 litri de apa. De obicei este folosit seara, cand nu mai pornim un program lung de spalare.

Nu e program de spalare vase, dar este si ea prezenta: Innerclean. Acesta este dedicat pentru curatarea masinii, cu detergent special pentru acest scop. Are o durata de 75 de minute, si consuma 15 litri de apa si 0.7 kWh de energie.

Functiile auxiliare, sau Extra-optiunile prezente la Beko DSN26420 :

Fast+ : Acesta scurteaza durata programului, dar si consumul de apa, deoarece va spala la o presiune mai ridicata.
Steam Gloss: pentru a obtine o uscare mai eficienta, putem folosi aceasta optiune, care mareste temperatura ultimului ciclu de clatire. Evident, consumul energetic creste.
TrayWash: pentru articole mari, si foarte murdare. Acesta poate ffi folosit impreuna cu progamul Intensiv, si va spala la o presiune foarte mare.
Incarcare la jumate: deoarece DSN26420 are o capacitate mare de 14 seturi, putem sa rulam un program si cand acesta este numai jumatate plin. Astfel vom economisi apa dar si energie electrica.
Auto Tablet: cand folosim detergent de acest fel, masina trebuie sa faca modificari la temperatura de clatire si durata acestuia, pentru a obtine uscarea dorita.
Child Lock: blocarea tastelor, ca copii sa nu poata modifica, opri masina.
Programare intarziata: progamare intarziata in intervalul a 30 de minute, 24 de ore. Pana la 6 ore, se poate alaege in trepte de 30 de minute, dipa care in trepte de o ora.

Daca este la un pret acceptabl pentru Dvs, Beko DSN26420 este o alegere buna datorita: consumului destul de mic de energie, programe chiar folositoare, si numarul foarte mare de optiuni.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Fiind model semi-incorporabil, avem afisat timpul ramas din program, programul care ruleaza, optiunea selecta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *