Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SBE67MX03E de 14 seturi si o eficienta energetica ridicata

Bosch SBE67MX03E de 14 seturi si o eficienta energetica ridicata
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SBE67MX03E este un model complet incorporabil, cu latimea o latime de 60 de cm, avand o capacitate de incarcare de 14 seturi, si totusi o eficienta energetica ridicata. Acesta este echipat atat cu senzor de turbiditate, cat si cu senzor de incarcare, cea ce insemana ca in nu mai putin de 3 programe puteti economisi apa si energie electrica, daca aparatul nu este incarcat complet. Una din aceste programe este cea Auto, care regleaza atat timpul cat si temperatura de spalare, alaturi de consumul de apa.

Chiar daca nu este un model ieftin, pentru multi poate fi alegerea ideala, caci are si lumina proiectata pe podea, tehnologii de ultima ora, si sa nu uitam nici de fiabilitatea masinilor de spalat vase Bosch.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consumul acestora si temperatura apei la Bosch SBE67MX03E :

Intensiv – Spalarea la o temperatura ridicata de 70°C, pentru ca vasele, oalele sau tigaile foarte murdare sa fie spalate exceptional, si rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Insa deoarece se spala la o temperatura ridicata, Bosch SBE67MX03E va avea un consum energetic intre 1.25 si 1.3 kWh, alaturi de un consum de apa cuprins intre 12 si 15 litri. Aceste valori nu sunt fixe, deoarece aparatul va detecta cantitatea articolelor, si va regla consumul. Si durata programului se poate modifica, insa doar in intervalul de 135-140 de minute.
Auto – Progamul total automat, care va detecta atat cantitatea articolelor din aparat, cat si nivelul de murdarie. Durata programului poate va fo omtre 90 si 150 de minute, temperatura de spalare intre 45-65°C, iar consumul de apa intre 7 si 18 litri. Si consumul energetic va varia foarte mult, intre 0.8 si 1.3 kWh. Acest program isi atinge performanta maxima, dupa aproximativ 3-4 spalari (trebuie un fel de rodaj pentru senzori).
Eco – programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului energetic, in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie. Se va spala la 50°C, iar durata totala a programului va fi de 195 minute. Consumul de apa va fi de 9.5 litri, iar cel energetic de 0.83 kWh. Cu aceste valori Bosch SBE67MX03E a obtinut clasa de A+++ in cea ce priveste eficienta energetica.
Silence – un program foarte lung, insa si foarte silentios. Este un fel de spalare Eco la o presiune scazuta. Temperatura de spalare va fi tot de 50°C, consumul energetic va fi de 0.8 kWh, iar cea de apa de 10 litri, insa durata totala de rulare a programului va fi de 235 minute.
Sticla – sau pahare, spalare la temperaturi si presiuni mai scazute, ideal pentru articole sensibile, si care prezinta rest scazut de energie.
Programul ruleaza intre 90 si 100 de minute, timp in care va consuma intre 11 si 14 litri de apa. Spalarea se efectueaza la 40°C.
Scurt – un program de doar 89 de minute, si o spalare la 60°C. Deoarece spala la o temperatura destul de ridicata, are un consum de 1.2 kWh.
Prespalare – simpla prespalare cu apa la temperatura de admisie.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Bosch SBE67MX03E are si program de igienizare masina, un program special doar pentru acest scop, care la unii producatori este enumerat printre programe de spalare, in timp ce la altii ca si extra-optiune. Ei bine, important este fpatul ca acest model are asa ceva 🙂

 

Chiar daca multi care cumpara o masina de spalat vase se uita doar la numarul de programe pe care acesta le are, la fel de important pot fi si extra-optiunile. In cazul de fata vorbim de :

Variospeed Plus – se paote reduce durata anumitor programe ca pana la 60%, fara a fi compromisa rezultatul de spalare. Rezultatele de uscare pot fi mai slabe insa!
Extra Uscare – ciclul de uscare se va efectua la o temperatura mai ridicata, deci o scuare mai eficienta, insa si un consum energetic mai mare.
HygienePlus – sau o igienizare la sfarsitul programului. Acesta se efectueaza timp de aproximativ 10 minute, la o temperatura de 70°C. Consumul energetic creste si in acest caz.

Mai trebuie sa stiti despre Bosch SBE67MX03E faptul ca are Infolight (o lumina proectata pe podea, cand aparatul este in functiune), are tava pentru tacamuri, programul silentios are un nivel de zgomot de 44dB (daca vreti sa faceti o comparatie cu alte modele), si alte minunatii, insa care sunt mai putin importante 🙂

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *