Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SCE52M65EU modelul modular cu capacitate de 8 seturi

Bosch SCE52M65EU modelul modular cu capacitate de 8 seturi
3.7 (74.29%) 7 votes

Bosch SCE52M65EU este printre putinele modele de masini de spalat vase cu capacitate de incarcare de 8 seturi, care sunt gandite sa fie incorporate, dar la o inaltime de cel putin 1 metru, pentru a fi cat mai ergonomice. Dimensiunile sunt total atipice, caci are 59.5 cm inaltime, tot atat la latime, si 50 cm la adancime. In general masinile de spalat vase incorporabile „standard” au o inlatime de 81-82 de cm, si o adancime de 55 de cm. Desi este mai mic, are doua cosuri de spalare, insa distanta dintre ei este mai mica. Acest model face parte din seria 6 Bosch, avem senzor de incarcare, senzor de turbiditate, si versiunea mai buna la variospeed, VarioSpeed Plus.

 

ALTE DETALII TEHNICE GASITI SI AICI

 

 

Cele 5 programe de spalare la Bosch SCE52M65EU alaturi de durata si cosnum:

Intensiv: spalare tipica la presiune inalta si o temperatura de spalare la 70°C. Deoarece va fi activ si senzorul de incarcare, care detecteaza cantitatea articolelor din aparat, acesta va regla consumul de apa, durata de spalare, deci si consumul energetic. Astfel, durata va fi intre 125-130 de minute, cu un consum de apa intre 8.5 si 10.5 litri, iar cel energetic intre 1 si 1.2 kWh.
Auto: in acest program alaturi de senzorul de incarcare va fi activ si senzorul de turbiditate, care monitorizeaza apa, si regleaza numar ciclurilor de prespalare, temperatura in ciclul de spalare, si durata clatirii. Temperatura de spalare poate varia intre 45 si 65°C, iar durata totala a programului intre 105-170 de minute. Consumul de apa va fi intre 6 si 12 litri, iar cel energetic intre 0.6-1.15 kwh. Acest program recomand pentru orice fel de incarcare.
Eco: programul cel mai economic pentru incarcari cu rest normal de murdarie, cu spalare la 50°C. Pentru a obtine rezultate bune la aceasta temperatura, durata totala a programului este de 215 minute. Consumul de apa va fi de 8 litr, iar cel energetic de 0.72 kWh. cu aceste consumuri SCE52M65EU are o eficienta energetica de A+
Delicat: Program pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte, cu grad mic de murdarie. Temperatura de spalare va fi de 40°C, iar deoarece si acest program are activ si senzorul de incarcare, consumul de apa va fi intre 6 si 7.6 litri, cel energetic intre 0.5 si 0.55 kWh, iar durata programului intre 80 si 85 de minute.
Rapid: o spalare scurta de 35 minute, si spalare la 45°C. Are un consum de 6.5 litri de apa si 0.5 kWh de energie.

 

Bosch SCE52M65EU are si doua extra-optiuni:

VarioSpeed Plus: poate reduce durata totala a programelor de spalare cu pana la 66%, fara a fi afectat rezultatul spalarii. Insa deoarece se va mari temperatura de spalare, consumul energetic va creste.
Igienizare: folosit de obicei care au bebelusi sau sunt alergici, deoarece se vor igieniza articolele spalate timp de cel putin 10 minute la temperatura de 70°C.
Daca dorim sa programam masina pentru o spalre ulterioara, putem seta acest lucuru in intervalul a 1-24 de ore. Si chiar daca este un model incorporabil, vom vedea timpul ramas din spalare, programul care ruleaza, optiunile selectate, faza in care se afla programul. Totodata daca masina este programata, se va afisa timpul ramas pana la inceperea programului.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *