Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SGV2ITX22E cu 4 programe de spalare

Bosch SGV2ITX22E cu 4 programe de spalare
5 (100%) 1 vote[s]

Chiar daca cei mai multi, care cumpara o masina de spalat vase cauta un model cu cat mai multe programe si optiuni sofisticate, in cele mai multe cazuri se vor folosi doar 3, maxim 4 programe. Bosch SGV2ITX22E este un model complet incorporabil, care are doar 4 programe de spalare, si cateva extra-optiuni, insa daca ne uitam mai bine la aceste programe, sunt cele care chiar folosesc oamenii in majoritatea cazurilor.
Bosch SGV2ITX22E insa are atat extra-optiuni folositoare, precum si senzori cu ajutorul caruia conusmul si durata programelor poate scadea.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programelel de spalare la Bosch SGV2ITX22E:

   Intensiv – Evident, pentru vase, oale, farfurii cu rest ridicat de murdarie. Consumul, si timpul total al programului varieaza, deoarece senzorul de incarcare detecteaza gradul de incarcare si reduce valorile daca este cazul. Spalarea se va efectua la temperatura de 70°C, deci va fi un consumator mare de energie, intre 1,3 si 1,35 kWh, consumul de apa intre 11 si 13,5 litri, iar durata programului intre 130 si 135 de minute
   Auto – Programul care detecteaza atat nivelul de murdarie cat si cantitatea articolelor, si va regla timpul de spalare, cantitatea de apa consumata, cat si temperatura de spalare. Durata acestuia va fi intre 105 si 165 de minute, spalarea se va efectua la temperaturi cuprinse intre 45-65°C, iar consumul de apa fi intre 9,5 si 15,5 litri.
   Eco – Bosch SGV2ITX22E avand o clasa energetica de clasa E, nu e cel mai eficient din acest punct de vedere, insa consumul in acest program va fi oricum de doar 0.926 kWh. In cele 4 ore si 30 de minute ca consuma doar 10,5 litri de apa
   Express 65°C -1h :cum spune si numele, un program scurt, de 1 ora, si spalare la 65°C. In timpul rularii programului se va consuma 10 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica.

Nu e program de spalare, insa Bosch SGV2ITX22E are si program de Curatare masina, special conceput pentru igienizarea masinii, cand se folosesc detergenti speciali in acest scop. Acesta ruleaza cam doua ore, si are un consum ridicat de apa si energie, insa acest program trebuie rulat la maxim o luna.

Bosch SGV2ITX22E are si asa numitele extra-optiuni sau functii speciale, care sunt folositoare in multe cazuri :
Speed Perfect: Timpul de functionare se scurteaza in functie de programul selectat cu 15 pana la 75%. Pentru a avea rezultat identic de spalare, consumul de apa si energie se maresc.
Incarcare la jumate: cand aveti putine articole in masina. Timpul de spalare, cat si consumul de apa si energie va fi mai mic, insa spalarea se va efectua la aceasi temperatura a programului, alaturi de care o folosim.
Uscare Extra: pentru un rezultat imbunatatit de uscare. In ciclul de clatire finala temparatura apei va fi marita, totodata si timpul de uscare.

Bosch SGV2ITX22E cu siguranta nu este un model de top, insa are toate optiunile si programele care sunt de folos la o masina de spalat vase!

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *