Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SME68TX26E din seria sase cu opt programe de spalare

Bosch SME68TX26E din seria sase cu opt programe de spalare
3.5 (70%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SME68TX26E este una din cele mai reusite modele din seria 6, avand un numar mare de programe de spalare, fiind si una din cele mai silentioase, efiecienta energetica este una ridicata, si sa nu uita nici faptul ca are extra-optiuni destule.
Este un model complet incorporabil cu o capacitate de 14 seturi, 8 programe de spalare plus cea de igienizare, 4 extra-optiuni si multe altele.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare la Bosch SME68TX26E:

Intensiv – o spalare tipica pentru Bosch, la temperatura de 70°C si la o presiune ridica, pentru a obtine rezultate excelente in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Insa acest program va avea un consum intre 12 si 15 litri de apa si unul energetic cuprins intre 1.25-1.3 kWh. Aceste valori nu sunt fixe, deoarece aparatul cu ajutorul senzorului de incarcare detecteaza cantitatea articolelor, si reduce un pic durata totala a programului si consumul de apa, daca in aparat sunt mai putine articole.
Auto – programul comandat in totalitate de senzorul de turbiditate si cel de incarcare, si in functie de valorile sesizate de acestea, timpul total al programului va fi intre 90 si 150 de minute, temperatura apei in ciclul de spalare intre 45 si 65°C, consumul de apa intre 7 si 18 litri, iar cel energetic intre 0.8 si 1.3 kWh.
Eco – daca Bosch SME68TX26E are eficienta energetica de A+++, inseamna ca acest program este cel foarte eficient din punct de vedere a consumului, cand sunt incarcate farfurii, tacamuri cu rest normal de murdarie. Deoarece spala la 50°C, are un timp de rulare destul de mare, de 195 de minute, insa consumul energetic este de doar 0.83 kWh.
Silentios – este un fel de program eco la o presiune scazuta, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios. Insa va fi un program foarte lung, de 235 minute. Spala tot la 50°C, si consuma 0.8 kWh, alaturi de 12 litri de apa.
60 – un program de doar 90 de minute, cu spalare la 60°C, cea ce poate fi ideala chiar si pentru spalarile zilnice, cu rest recent de murdarie. Deoarece spala la temperatura ridicata, are si un consum energetic mai ridicat, insa program scurt si eficient inca nu a inventat niciun producator.
Sticla – pentru articole sensibile la temperaturi ridicate, si care prezinta rest scazut de murdarie.
Quick Wash – o spalare scurta, la temperatura scazuta, si fara uscare
Prespalare – simpla prespalare care poate fi util in foarte multe cazuri, precum prevenirea uscarii murdariei, prevenirea mirosului din aparat, si ca un + de prespalare, daca vedem ca restul de murdarie sunt peste capacitatea programului pe care dorim sa rulam.

Nu este un program dedicat spalarii vaselor, insa trebuie amintiti si faptul ca Bosch SME68TX26E are program de autocuratare.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Totodata sunt diponibile si urmatoarele extra-optiuni :

VarioSpeed Plus – se poate reduce durata totala a numitor programe, fara ca rezultatele de spalare sa fie afectate. Rezultatele de uscare pot fi mai slabe.
HygienePlus – un proces de igienizare care se executa timp de aproximativ 10 minute, la 70 °C.
Extra Uscare – ultimul ciclu de clatire se va executa la o temperatura mai ridicata.
HomeConnect – ai posibilitatea de a comanda aparatul prin aplicatie

Nu e nici optiune, nici program, insa trebuie amintit si faptul ca Bosch SME68TX26E dispune de InfoLight, semnal acustic la terminarea programului, pornire programabila in intervalul a 1-24 de ore, display TFT cu afisaj grafic si text, sertar pentru tacamuri si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *