Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI46AS00E cu 6 programe de spalare

Bosch SMI46AS00E cu 6 programe de spalare
3.7 (74.29%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMI46AS00E este un model semi-incorporabil (se poate incorpora, insa panoul de comanda va ramane vizibil, alaturi de afisajul electric) avand o capacitae de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm latime pe care o are. Facand parte din seria 4 a electrocasnicelor de la acest producator, are deja incorporat senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci si program Auto. In total are 6 programe de spalare, la care mai pluseaza cu extra-optiune de VarioSpeed .

 

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SMI46AS00E, alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Intensiv: spalarea recomandata cand aveti case, oale, cratite murdare, sau foarte murdare, chiar cu murdarie uscata, caci se va spala la temperatura de 70°C, cu o presiune mare. In acest program este activ senzorul de incarcare, care detecteaza cantitatea articolelor din masina, si va face mici modificari la consumul de apa, deci si curent, dar si la durata programului. Programul va rula intre 125-135 de minute, consumand intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie electrica.
Auto: programul total automat, care va detecta nivelul de incarcare, dar si nicelul de murdarie cu ajutorul senzorului de turbiditate. Astfel, temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C, cu un consum de 9-19 litri de apa si intre 1 si 1.6 kWh de energie electrica. Durata programului va fi intre 95 si 160 de minute. Acest program poate fi folosit in orice situatie, pentru ca va regla automat totul, pentru a obtine rezultate bune.
Eco: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului, fiind si programul de referinta. Deoarece SMI46AS00E are o eficienta energetica de A+, nu are cel mai mic consum, insa si asa e destul de putin. Se va spala la 50°C, consumand 1.02 kWh de energie si 11.7 litri de apa. Durata programului este de 210 minute.
Delicat: program dedicat paharelor, articolelor din sticla si portelan, care sunt sensibile la temperaturi inalte. Se va spala la doar 40°C, fiind activat si senzorul de incarcare, vom avea un consum intre 11 si 14 litri de apa si 0.9-0.95 kWh de energie electrica. Durata programului va fi intre 85 si 90 de minute.
1h: program cu o durata de doar 60 de minute, insa deoarece se va spala la temperatura de 65°C, vom obtine rezultate excelente, folosindu-l ca si program zilnic, sau cu rest recent de murdarie. Va consuma 10 litri de apa, si deoaerce spala la temperatura inalta, consumul energetic va fi de 1.3 kWh.
Scurt: spalare cu o durata totala de 29 de minute, si la temperatura de 45°C. Va folosi 10 litri de apa si 0.8 kWh de energie.

 

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI AICI

 

Singurul neajuns care apare la acest model ar fi lipsa programului de prespalare, insa se poate si fara asta.
Ca si extra-optiune, Bosch SMI46AS00E are VarioSpeed, care poate scurta durata anumitor programe cu aproximativ 30%. Asta deoarece va fi marit temperatura si presiunea de spalare. Volosind aceasta optiune consumul energetic creste. Daca dorim sa programam aparatul, pentru o spalare ulterioara, se poate face in intervalul a 1-24 de ore.
Avand afisaj, vom sti cat timp mai este pana la terminarea programului, sau pana la inceperea programului, dar si programul care ruleaza, si in care faza a programului este.
Marimile aparatului sunt : 81,5cm x 59,8cm x 57,3cm

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *