Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI46KS00E cu sase programe si senzori

Bosch SMI46KS00E cu sase programe si senzori
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS00E este un model semi-incorporabil, adica partea de sus a usii ramane vizibila, caci aicea sunt amplasate butoanele si afisajul. Pentru foarte multi, aceste tipuri sunt cele mai indragite, caci chiar daca se incorporeaza in mobila, vezi tot timpul durata pana la terminarea programului, programul care ruleaza si alte chestii, si mai si arata fain 🙂
Acest model are 6+1 programe de spalare, avand atat senzor de incarcare dar si senzor de turbiditate. Totodata trebuie sa specific inca la inceput faptul ca desi are o capacitate mare, respectiv 13 seturi, are si o eficienta energetica buna, de A++.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMI46KS00E alaturi de durata, consum, temperaturi de spalare si recomandari de folosire:

Intrensiv: spalarea la o presiune ridicata, si la temperatura de 70°C. Este cel mai eficient progra, pentru rest ridicat de murdarie, chiar si uscata, recomandat pentru vase, oale, farfurii foarte murdare. Insa asa cum stim, aceste programe si consuma. Avand senzor de incarcare, acesta deteceaza cantitatea articolelor, si regleaza un picsurata si consumul programului. Astfel, durata va fi intre 130 si 140 de minute, cu n consum de 11-14 litri de apa si 1.25-1.45 kWh de energie electrica.
Auto: programul cel mai cautat, care cu ajutorul senzorului de incarcarea si al celuia de turbiditate regleaza durata, consumul dar si temperatura apei. Eu personal recomand pentru orice fel de incarcari, caci daca e nevoie, temperatura de spalare va fi modificat in intervalul a 45-65°C, durata totala a programului va fi intre 105 si 165 de minute. Consumul de apa va fi intre 5 litri si maxim 16 litri, iar cel energetic intre 0.9 si 1.3 kWh.
Eco: acel program pentru rest normal de murdarie, care este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, program care este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice. Spala la temperatura de 50°C, si astfel atinge un consum energetic de doar 0.92 kWh si 7.5 litri de apa. Programul insa ruleaza timp de 235 minute.
Glass: altfel zis delicat sau pahare, fiind un program cu spalare la o presiune scazuta, si la temperatura de 40°C. Si in acest program e activ senzoru de incarcare, deci o durata intre 85 si 95 de minute, un consum de 11-14 litri de apa si 0.8-0.85 kWh de energie electrica. Este recomandat pentru paare, cesti, cani si articole din portelan, cu nivel mic de murdarie.
TurboSpeed: o spalare foarte scurta, de doar 20 de minute, la temperatura de 60°C, evident, fara uscare. Consuma 8 litri de apa si 0.95 kWh de energie electrica.
Spalare rapida: pentru rest normal de murdarie, o spalare care tine doar 60 de minute, si care in ciclul de spalare foloseste apa la 65°C. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Pentru rest recent de murdarie, este un program ideal.

 

BOSCH SMI46KS00E are si program special de Igienizare masina, care trebuie rulat pentru a curata interiorul masinii, folosind detergent special pentru acest scop.

Pe langa programle de spalare, avem si doua extra-optiuni :
VarioSpeed Plus: Putem reduce durata totala a anumitor programe, obtinand aceasi rezultate de spalare. Rezultatele de uscare pot fi mai slabe.
Extra-uscare: in ultimul ciclu de clatire se va utiiza apa la o temperatura mai inalta, deci o uscare mai buna, insa si consum energetic marit.
Avem si pornire programabila, asta in intervalul de 1-24 d ore. Daca avem copii carora le place sa butoneze electrocasnicele, avem si blocare taste.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Deoarece smi46ks00e este semi-incoprorabil, vedem cat timp a mai ramas din spalare, sau pana la inceperea programului, programul care ruleaza, si daca a aparut cumva vreo eroare (lipsa sare, agent de clatire). In coltul de dreapta sus apare si SilencePlus, care inseamna un nivel de zgomot de 46 dB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *