Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI46KS01E din seria 4

Bosch SMI46KS01E din seria 4
4 (80%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS01E este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si o eficienta energetica de A++, avand 6 programe de spalare si trei extra-optiuni. A nu se confunda cu modelul SMI46KS00E, care este asemanator si la denumire model, si la programe de spalare, insa sunt diferente intre cele doua, sper ca in scurt timp sa pot detalia separat si acel model.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACET MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la Bosch SMI46KS01E alaturi de durata si consum:

Intensiv: spalarea intensiva la 70°C, ideal in cazul in care avem vase is oale murdare, insa care si rezista la temperaturi inalte. Nu recomand folosirea acestui program cand avem si portelanuri si cristale delicate. Datorita senzorului de incarcare, durata acesstui program poate varia intre 125 si 135 de minute. Va consuma intre 12 si 15 litri de apa, respectiv 1.4-1.45 kwh de energie electrica.
Auto: program constrolat in totalitate de senzorii de turbiditate si cea de incarcare. Temperatura va varia intre 45-65°C, durata intre 95-160 de minute, cu un consum de 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh de energie electrica. Senzorii vor detecta nivelul de murdarie alaturi de incarcarea aparatului si vor regla consumul, durata si temperatura apei.
Eco: cel mai eficient program din punct de vedere a consumului, ideal pentru murdarie in cantitate normala, o spalare lunga de 210 minute, la temperatura de 50°C. Si deoarece vorbim de un model cu o eficienta energetica de A++, consumul de apa este de doar 9.5 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica.
Pahare: programul delicat special pentru pahare si portelanuri sensibile la temperatura inalta si presiune de spalare mare. In ciclul de spalare se va utiliza apa la doar 40°C, special pentru a le ocroti. Si in acest program este activ senzorul de incarcare, astfel surata programului poate fi intre 85 si 90 de minute. Consumul de apa va fi intre 11 si 14 litri, iar cel energetic intre 0.85-0.9 kWh.
Rapid: a nu se consfunda cu programele  „scurt”, caci acesta are o durata de 60 de minute, cu spalare la 65°C, deci ideal pentru spalarile zilnice, fara rest uscat. Are un consum de 10 litri de apa, respectiv 1.3 kWh de energie electrica.
Prespalare: este folosit forte des, deoarece consuma doar 4 litri de apa si are o durata de 15 minute. Folosit de obicei seara cand nu mai pornim un program normal de spalare, dar vrem ca resturile mari sa fie indepartate.

Desi in specificatii Bosch SMI46KS01E apare peste tot cu 6 programe de spalare, trebuie sa precizam ca mai are si programul de Autocuratare, care la alti producatori e enumerat ca si program de spalare, insa in acest caz este considerat extra-optiune. Acest program trebuie rulat cu masina goala, si detergent special pentru acest scop.

Ca si extra-optiuni avem:
Extra-uscare: o uscare mai eficienta la finalul programului, insa evident consumul energetic creste
VarioSpeed Plus: reducerea timpului total al unor programe, cu pana la 50%, insa se va mari temperatura si presiunea apei, si se scurteaza timpul de uscare.
HygienePlus: o igieneizare la 70°C.
Programarea intarziata este si ea prezenta, avem posibilitatea de a alege in intervalul 1-24 de ore .
Daca doriti sa legati aparatul la apa calda, este posibil acest lucru, insa apa sa nu fie mai fierbinte de 50°C!
Dimensiunile aparatului pentru inorporare: 81.5 x 59.8 (latime) x 57.3 (adancime)

 

AICI GASESTI SI ALTE DETALII DESPER ACEST MODEL

 

 

Salvează

One Response to Bosch SMI46KS01E din seria 4

 1. Daniel says:

  „A nu se confunda cu modelul SMI46KS00E, care este asemanator si la denumire model, si la programe de spalare, insa sunt diferente intre cele doua, sper ca in scurt timp sa pot detalia separat si acel model”

  Am citit si articolul ala, le-am pus side by side articolele si nu vad diferenta.
  Si pe site asemeni, nu identific nuanta dintre cele doua.
  Deci in ce consta deosebirea?
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *