Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI68IS00E SuperSilence din seria 6 cu 8 programe de spalare

Bosch SMI68IS00E SuperSilence din seria 6 cu 8 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Bosch SMI68IS00E este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si eficienta energetica de A+++. Acest model cu siguranta nu este unul ieftin, si asta deoarece are eficienta energetica maxima, nu mai putin de 8 programe de spalare (ceea ce pentru un model Bosch e foarte mult), plus cea de MachineCare, si sa nu uitam nici de multitudinea de optiuni si extra-optiuni pe care le ofera.
Fiind din seria sase, are atat senzor de incarcare, cat si de turbiditate, deci program Automat, dar si reducerea consumului si duratei anumitor programe.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura apei la Bosch SMI68IS00E:

Intensiv: programul tipic pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, vase, oale cratite si farfurii, care rezista la o temperatura si presiune de spalare ridicata. Programul spala la 70°C, si va fi asistat de senzorul de incarar, care ajusteaza timpul total al programului in intervalul de 125-135 de minute, consumul de apa intre 12 si 15 litri, deci si cel energetic va varia intre 1.45-1.5 kWh.
Automat: daca in programul anterior era activ doar senzorul de incarcare, in acesta este activ si AquaSensor (turbiditate), si vor regla consumul, durata dar si temperatura de spalare conform necesitatilor. Este un program foarte volatil, si bun la aproape orice tip de murdarie, insa la care niciodata nu stii cat va tine. Spalarea se va efectua intre 45-65°C, cu un consum de 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh de energie eectrica. Si durata totala a programului va varia intr-un interval mare, respectiv 90-160 de minute.
Eco: proramul cel mai economic, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Va spala la temperatura de 50°C, insa pentru a avea si un consum mic, dar si rezultate bune la aceasta temperatura, are nevoie de 235 de minute! Va avea insa un consum de doar 0.82 kWh si 9.5 litri de apa, fiind de o eficienta energetica maxima.
Silentios: la acest program cel mai important aspect este zgomotul foarte mic, de doar 44dB. Va spala tot la 50°C, insa la o presiune scazuta, deci o durata de 235-240 minute, si un consum de 10 litri de apa.
Pahare: programul cu spalare la doar 40°C, pentru pahare, portelanuri si cristale sensibile la temperaturi inalte. Consuma intre 11 si 14 litri de apa si 0.85-0.9 kwh de energie electrica, iar durata va fi in intervalul a 85-90 de minute. Valorile vor varia deoarece si in cazul acestui progrm Bosch SMI68IS00E va activa senzorul de incarcare.
1h: un program scurt, de 60 de minute, insa o spalare la 65°C, fiind ideal pentru incarcari cu rest recent de murdarie
Scurt: un mini program, de 35 de minute, si spalare la 45°C, fara ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare sau inmuiere timp de 14 minute, cu apa la temperatura de admisie, deci fara consum energetic sesizabil.

 

Bosch SMI68IS00E are si urmatoarele dotari, optiuni si extra-optiuni:

ZonaIntensiva: zona speciala din cosul inferior, unde vasul, oala sau articolul asezat acolo este spalat cu jeturi de apa la o presiune mai inalta
VarioSpeed Plus: putem reduce durata totala al anumitor programe cu maxim 50%, asta deoarece se mareste presiunea si temperatura de spalare. Rezultate de spalare sunt aceasi, insa cele de uscare pot fi mai slabe.
Hygiene Plus: o igienizare in plus dupa ultimul ciclu de clatire, fiind cautat in deosebi de cei cu probleme de alergie, sau cei cu bebelusi in familie
Extra Uscare: daca se doreste o uscare mai eficienta la terminarea programului.
Machine Care este un fel de program, care este insa pentru spalarea masinii in sine.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Avem si posibilitatea de a programa masina la o perioada de dimp, dupa care sa inceapa programul. Deoarece Bosch SMI68IS00E este semi incorporail, este vizibil atat timpul ramas din spalare, cat si programul care ruleaza, sau optiunile alese .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *