Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI68MS02E din seria 6 cu 8 programe

Bosch SMI68MS02E din seria 6 cu 8 programe
3 (60%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMI68MS02E face parte din seria 6 a electrocasnicelor sub acest nume, ceea ce inseamna ca are deja incorporat multe tehnologii noi, senzor de turbiditate si de incarcare, extra-optiuni folositoare, totodata avand un consum scazut de energie. Desi pretul de referinta in Germania este de 1500 de euro, la noi se poate gasi mai ieftin, insa ramane tot o masina destul de scumpa. Are in total 8+1 programe de spalare, o eficienta energetica de A++ si 4 extra-optiuni folositoare.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata si consum la Bosch SMI68MS02E :

Intensiv: special conceput pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie sau uscate, caci se va spala la 70°C si la o presiune inalta. Deoarece acest model are incorporat si senzor de incarcare, consumul de apa va fi intre 12-15 litri, iar cel energetic de 1.45-1.5 kWh. Totodata si durata programului poate varia intre 123-135 de minute.
Auto: programul flexibil, idel pentru orice fel de incarcare, caci senzorul de turbiditate detecteaza nivelul de murdarie, si alaturi de senzorul de incarcare vor regla durata, temperatura de spalare si consumul de apa/curent. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C, durata intre 90-160 de minute, cu un consum de 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh de energie electrica.
Eco: deoarece a obtinut clasa de eficeinta energetica A++, stim ca avenm un consum destul de scazut de energie, respectiv 0.93 kWh (s anu uitam ca vorbim de o masina de spalat vase cu o capacitate de 14 seturi) si 9.5 litri de apa. Durata programului este de peste trei ore.
De noapte: daca vrem o spalare cat mai silentioasa, acesta este programul ideal, caci spala la o presiune scazuta a apei, si la temperatura de 50°C. Are un consum de 10 litri de apa si 1.05-1.09 kWh de energie electrica. Insa pentru a obtine rezultate bune la o temperatura joasa de spalare si presiune scazuta, are nevoie de 4 ore.
Pahare: sau delicat, caci se va spala la 40°C, pentru a ocroti portelanurile sau paharele sensibile la temperaturi inalte. Are o durata de 85-90 de minute, si un consum de 11-14 litri de apa alaturi de 0.85-0.9 kWh de energie.
Rapid: o spalare de 60 de minute, insa la temperatura de 65°C, cu care obtine rezultate excelente daca il folosim dupa mancare. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Scurt: spalare scurta la 45°C si fara ciclu de uscare.
Prespalare: fiind o masina cu o capacitate mare, SMI68MS02E trebuia sa aiba acest program care nu incalzeste apa, deci consum energetic foarte mic.
La unii producatori este enumerat printre programele de spalare si cel de Autocuratare, insa nu si la Bosch, dar este prezent acesta!

Daca avem un numar mare de programe, nu puteau sa lipseasca nici extra-optiunile, care sunt de folos in multe cazuri. modelul semi-incorporabil Bosch SMI68MS02E dispune de :
Zona intensiva: zona speciala din cosul inferior care spala la o presiune mare de apa, ideal pentru vase, oale si cratite foarte murdare, iar farfuriile, cestile care nu sunt asezate in aceasta zona vor fi spalate la presiune normala, ramanand ocrotite.
VariospeedPlus: putem reduce durata totala a unor programe.
HygienePlus: o igienizare in plus la 70°C, optiune folosit de obicei in familii cu copii mici.
ExtraDry: daca vrem o uscare si mai eficienta, folosind aceasta optiune masina va clati la o temperatura mai inalta. Evident consumul energetic creste.
Deoarece vorbim despre un model din seria 6, nu este considerat extra-optiune, insa avem prezent si Tablete3in1 – cand folosim aceste tipuri de detergent, dar si programare intarziata.

Sper ca cele mai importante aspecte pe care ati dorit sa le aflati ati regasit in acest articol.

ALTE DETALII TEHNICE GASITI SI AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *