Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI69U85EU din categoria Premium

Bosch SMI69U85EU din categoria Premium
5 (100%) 1 vote

Bosch SMI69U85EUMasina de spalat vase Bosch SMI69U85EU este una din cele mai eficiente modele in privinta consumului de apa si energie, caci in Programul Eco consuma doar 7 litri de apa si 0.67 kWh de energie, chiar daca ea are o capacitate de incarcare de 13 seturi. Acest consum poate fi si mai mic intr-unul din programele auto, la care valoarea minima este de 6 litri de apa.
Este pacat insa faptul ca pe majoritatea site-urilor Bosch lipseste descrierea detaliata a acestui model, care are 3 programe auto, consum foarte redus, 4 extra-optiuni si nenumerate tehnologii integrate (senzor de incarcare, senzor de turbiditate, uscare cu zeolit, etc..).

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

Cele 6 programe de spalare la Bosch SMI69U85EU alaturi de consum si durata:

Auto: un program Intensiv, insa care detecteaza nivelul de incarcare si murdarie, si ajusteaza consumul de apa, durata de spalare dar si temperatura acestuia. Durata programului va fi intre 110-145 de minute, temperatura de spalare intre 65-75°C, si consumul energetic intre 0.95-1.2 kWh.
Auto: tot un program cu senzoru, insa pentru incarcari cu nivel de murdarie normala, caci se spala la temperaturi intre 45-65°C, timp de 90-160 minute. Are un consum de 6-17 litri de apa, respectiv 0.65-1.25 kWh de energie electrica.
Auto: la acest program temperatura va varia intre 35-45 °C, iar timpul de spalare intre 85-100 de minute. Are un consum de 10-15 litri de apa si 0.65-0.75 kWh de energie electrica.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului (producatorul afirma ca acest program consuma cu 10% mai putin decat clasa de eficienta energetica A+++). Spaland la 50°C, va consuma doar 7 litri de apa si 0.67 kWh de energie. Timpul total al programului este de 195 minute.
Scurt: avand o durata de doar 35 de minute, chiar este un program scurt. Se va spala la 45 °C, cu 10 litri de apa. Ca la toate programele cu durata scurta, si la acesta lipseste ciclul de uscare.
Prespalare: desi o lunga perioada de timp nu se regasea acest program la masinile de spalat vase Bosch, acum SMI69U85EU il are, caci a devenit foarte cautat de clienti. O prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa, fara a fi incalzita, deci un consum energetic minim, de 0.05 kWh.

La programe am vazut ca Bosch SMI69U85EU se bazeaza cel mai mult pe tehnologia cu senzori, asta ne ajuta la eficientizarea consumului si a duratei de spalare, insa in afara de asta, avem si extra-optiuni foarte folositoare:
Extra-uscare: se obtine o uscare si mai eficienta cu aceasta optiune.
HygienePlus: o extra-igienizare, prin folosirea in ultimul ciclu de clatire, apa la temperatura inalta.
VariospeedPlus: se poate prescurta durata programelor cu aproximativ 30%.
Zona intensiva: vasele din cosul inferior vor fi spalate la o presiune si temperatura mai inalta, asta pentru a obtine rezultate bune atat in cosul inferior, cat si in cosul superior, unde sunt paharele mai delicate.

Totodata Bosch SMI69U85EU afiseaza timpul ramas de spalare, are avertizare acustica la terminarea programului, iluminare interioara (EmotionLight), programare intarziata in intervalul 1-24 de ore, inchidere acces copii, si multe altele.

Evident aceasta tehnologie are si un pret 🙂

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *