Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMI88TS36E cu tehnologia Home Connect din seria 8

Bosch SMI88TS36E cu tehnologia Home Connect din seria 8
3.4 (68%) 10 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMI88TS36E este la sfaritul anului 2016 cel mai avansat model din punct de vedere tehnologic, in gama modelelor semi-incorporabile cu o capacitate de 13 seturi. Pretul in acest moment (dec 2016) sare de 1000 de euro (verifica aici), fiind un model dedicat pentru cei pretentiosi si care doresc tehnologie de ultima generatie in casele lor.
Desi momentan nu este operational si in Romania, acest model are incorporat tehnologia Home Connect, tehnologie dezvoltata de Siemens si Bosch, cu care casa Dvs devine o casa smart, care poate fi controlot de la distanta cu ajutorul telefonului, tabletei etc…
Bosch SMI88TS36E are in total 8+1 programe de spalare, evident si cu autodetectare, la care se adauga cele 5 extra-optiuni foarte folositoare. Deoarece are eficienta energetica de A+++ consumul energetic in programul Eco este de doar 0.73 kWh, si de 7.5 litri de apa.

 

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Programele de spalare la Bosch SMI88TS36E alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Intensiv: programul cu spalare intensiva, si la temperatura de 70°C, recomandat doar in cazul articolelor foarte murdare, nu si pentru pahare si portelanuri sensibile la temperaturi inalte. Si deoarece acest model are senzor de incarcare, durata totala a programului va varia intre 150 si 155 de minute, cu un consum de 11-14 litri de apa si de 0.95-1.2 kWh de energie electrica. Se observa diferente semnificative la consum, datorat acestui senzor.
Auto: atat senzorul de incarcare cat si de turbiditate vor functiona, deci un program foarte flexibil din toate punctele de vedere. Temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, iar durata intre 90-160 de minute. Consumul de apa va fi intre 6 si 17 litri, iar cel energetic intre 0.65 si 1.25 kWh.
Eco: programul cel mai economic, sa nu uitam ca desi e clasat ca A+++, producatorul il claseaza in categoria A+++ -10%, adica cu 10% mai eficient ca clasa maxima. Are o durata de 225 minute, cu spalare la 50°C, avand un consum de 7.5 litri de apa si 0.73 kWh de energie electrica.
De noapte: un program foarte silentios, de doar 40dB, asta deoarece se va spala la o presiune scazuta a apei, deci un program lung de 235 minute. Si desi are o durata foarte mare, consuma doar 8 litri de apa di 0.8 kWh de energie electrica. Deci un consum foarte apropiat de consumul Eco, insa mai silentios.
Super 60: un program cu spalare la o temperatura de 60°C, avand o durata de 89 de minute, consumand 10 litri de apa si 1.15 kWh de energie. Daca nu avem rest de mancare uscata, va fi un program ideal pentru cele mai multe cazuri.
Pahare: un program delicat, ideal pentru pahare si portelanuri, caci se spala la o presiune scazuta, si temperatura de doar 40°C. Are un consum de 11-14 litr de apa si 0.8-0.85 kWh de energie electrica.
Scurt: un program de 30 de minute, cu spalare la 45°C, fara uscare
Prespalare: prespalare simpla, fara a incalzi apa, deci un consum energetic neglijabil.

Si ar mai fi un program, cel de Autocuratare, care se foloseste pentru curatarea aparatului, cu detergent special in acest scop.

Functiile speciale (extra-optiuni) la Bosch SMI88TS36E :
Intensivezone: zona speciala pentru vase sau oale din cosul inferior, care vor fi spalate cu ieturi de apa aditionale, la o presiune mare.
VarioSpeedPlus: scurtarea unor programe cu pana la 60%, asta obtinundu-se prin ridicarea presiunii si a temperaturii apei.
HygienePlus: clatire finala la o temperatura inalte, pentru o igienizare buna. Consumul energetic va creste!
Extra Uscare: o uscare mai buna, insa si acesta necesita mai multa energie.
HomeConnect: tehnologia prin care poti controla aparatul din aplicatia de pe telefon, insa din cate stiu acesta nu e inca functionabil si in Romania.

Merita amintit si tehnologia de uscare prin Zeolith – rezultate perfecte de uscare cu flux de aer 3D, chiar si în cazul vaselor din plastic. Totodata avem si posibilitatea de a programa ca programul sa inceapa mai tarziu in intervalul de 1-24 de ore.
Deoarece este un model semi-incorporabil, avem la vedere atat ora curenta, cat si timpul ramas din program, programul care ruleaza, etc…
Afisajul este de tip TFT in trei culori negru/rosu/alb. Evident ar fi mai multe de povestit despre acest model, insa sper ca specificatiile tehnice cele mai importante am reusit sa le enumar.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Salvează

One Response to Bosch SMI88TS36E cu tehnologia Home Connect din seria 8

  1. George says:

    „Masina de spalat vase Bosch SMI88TS36E este la sfaritul anului 2016 cel mai avansat model din punct de vedere tehnologic.” Cred ca cei de la Miele se amuza pe seama acestei afirmatii, comparand cu produsele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *