Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS25AW00E cu 5 programe din seria 2

Bosch SMS25AW00E cu 5 programe din seria 2
3 (60%) 4 vote[s]

Daca vreti sa achizitionati o masina de spalat vase Bosch independent, cu o capacitate de 12-13 seturi, si sa aiba cel putin 5 programe de spalare, SMS25AW00E este unul dintre cele mai ieftine modele care se incadreaza in aceste cerinte. Fiind un model cu eficienta energetica de A+, cinci programe de spalare si o extra-optiune, pretul acestuia este destul de accesibil, mai ales ca are si program Auto.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Cele cinci programe de spalare la Bosch SMS25AW00E, alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Intensiv: programul binecunoscut, care spala la temperatura de 70°C, si o presiune mare a apei, ideal in cazul cand avem incarcate articole foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata. Va consuma insa mult, intre 1.45-1.5 kWh de energie si 12-15 litri de apa.
Auto: senzorul verifica incontinu gradul de murdarie a apei, si regleaza temperatura de spalare, cantitatea de apa, dar si timpul total al programului. Asfel acest program poate dura doar 95 de minute, sau chiar si 160 de minute, cu un consum de 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh de energie electrica. Temperatura apei poate fi intre 45-65°C.
Eco: deoarece are o eficienta energetica de A+, nu e chiar cel mai economic model, insa acest program are un consum de 11.7 litri de apa si 1.02 kWh de energie. Daca avem la dispozitie 210 de minute, asta pana cand termina programul, atunci acesta este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, cand avem incarcari cu rest normal de murdarie.
1 ora: din fericire la acest model au renuntat la programul delicat si in locul acestuia avem un program cu o durata de 60 de minute, si spalare la 65°C, cu care obtinem rezultate exceptionale, cand avem rest recent de mancare.
Prespalare: simpla prespalare sau inmuire, cu 4 litri de apa, timp de 15 minute.

Ca si extra-optiune, Bosch SMS25AW00E dispune de VarioSpeed, cu ajutorul caruia putem scurta durata catorva programe cu aproximativ 30 %, avand aceasi rezultat de spalare la sfarsitul programului.
Din pacate nu e prezent si incarcarea la jumate, insa putem folosi de multe ori programul Auto, care va detecta nivelul de incarcare alaturi de nivelul de murdarie.
Programarea intarziata este disponibila in intervalul a 1-24 de ore, alaturi de afisare timp ramas.

Fiind un model destul de accesibil, SMS25AW00E este di mai simplu.

 

ALTE DETALII GASITI SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *