Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS25AW02E din seria 2

Bosch SMS25AW02E din seria 2
4.7 (93.33%) 3 votes

bosch-sms25aw02eDesi este un model din seria 2, Bosch SMS25AW02E poate fi o achizitie reusita, asta daca dorim o masina de spalat vase Bosch, care sa fie la un pret de sub 2000 de lei, insa sa aiba senzori de turbiditate si de incarcare, deci si program cu autodetectare.
Bosch SMS25AW02E are o capacitate de incarcare de 12 seturi, o eficienta energetica de A++, 5 programe de spalare si 3 extra-optiuni folositoare in unele cazuri.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Bosch SMS25AW02E alaturi de durata si consum:

Intensiv: binecunoscutul program care spala la o temperatura ridicata, 70°C in ciclul de spalare, recomandat in cazul vaselor si oalelor murdare. Si deoarece avem un senzor de incarcare prezent in acest model, durata poate varia intre 125-135 de minute, cu un consum de 12-15 litri de apa si 1.4-1.15 kwh de energie electrica.
Auto: vor functiona ambele senzori, deci un consum si durata de spalare foarte variabila. Si temperatura de spalare poate fi intre 45-65°C, cu un consum de 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh de energie electrica. Durata totala a programului poate fi intre 95-160 de minute. Acest program este ideal pentru orice fel de incarcare, caci temperatura, consumul si durata va fi reglat de cele doua senzori.
Eco: avand eficienta energetica de A++, SMS25AW02E consuma doar 0.9 kWh de energie electrica si 9.5 litri de apa, asta doarece se spala la 50°C, pe o perioada lunga, de 210 minute. Durata mare a programului eco este ceva normal la orice producator!
Pahare: denumit si Glass 40°C, este o spalare delicata la doar 40°C si o presiune scazuta a apei, iar datorita senzorului de incarcare, valorile legate de consum si durata vor varia, insa foarte putin. Astfel durata va fi intre 85-90 de minute, cu 11-14 litri de apa consumati.
Rapid: un program cu o durata de 60 de minute (avand si uscare), si deoarece in ciclul de spalare se foloseste apa la 65°C, este ideal in foarte multe cazuri. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.

La programe ar fi fost ideal si simpla Prespalare, insa acesta de obicei lipseste cu desavarsire la seria 2 de la Bosch.

Ca si extra-optiuni Bosch SMS25AW02E dispune de:
Extra-uscare – cand se doreste o uscare mai eficienta, in acest caz la ultimul ciclu de clatire se va folosi apa la o temperatura si mai mare. Folosind aceasta optiune consumul energetic va fi mai mare.
VarioSpeed Plus: unele programe se pot scurta cu pana la 66%, asta prin spalare la o presiune si temperatura mai mare. Este recomandat in cazul in care chiar vreti ca masina sa speel mai repede.
Pornire intarziata: este posibil ca masina sa inceapa programul selectat mai tarziu (cand nu suntem acasa) in intervalul 1-24 de ore.

 

ALTE DETALII TEHNICE SUNT ENUMERATE SI AICI

Bosch SMS25AW02E cu siguranta nu este varf de gama, insa datorita senzorilor de incarcare si de turbiditate, a eficientei energetice de A++, precum si a celor 3 extra-optiuni poate fi un model ideal in multe cazuri.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *