Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS25AW05E cu programe si optiuni folositoare

Bosch SMS25AW05E cu programe si optiuni folositoare
3.8 (76.67%) 6 vote[s]

Desi masina de spalat vase Bosch SMS25AW05E este un model mai simpli, facand parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch, are 5 programe de spalare, insa acestea sunt exact acea, de care ai nevoie de cele mai multe ori. Si la extra-optiuni vorbim de doar 3 la numar, insa si in acest caz, ecestia sunt si cele mai des folosite.
Fiind din seria 2, nu putem vorbi de tehnici de spalare cu senzori, insa si pretul acestui model este mai mic, ca al unuia cu senzori.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Bosch SMS25AW05E alaturi de consum, durata si temperaturi de spalare:

Intensiv: spalarea intensiva la 70°C, cu o presiune a apei ridicata, pentru vase, cratite, si farfurii cu rest ridicat de murdarie. Nu recomand pentru cani pictate, portalanuri, cristale si articole sensibile la temperaturi inalte. Programul are o durata de aproximativ 2 ore, si asa cum suntem obisnuiti cu programele Intensiv, acesta este si cel mai mare consumator de energie.
Normal: pentru rest normal de murdarie, o spalare de 120 de minute, la 65°C in cilcul de spalare. Are un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Eco: programul cu cel mai eficient consum enrgetic, spaland la 50°C. Va consuma 0.9 kWh si 10 litri de apa, iar cu aceste valori a obtinut o clasa de A++ din punct de vedere a eficientei energetice.
Spalare rapida: o spalare de o ora, si la temperatura de 65°C, fiind ideal pentru rest recent de murdarie. Va consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Prespalare: chiar daca acest program e folosit pentru inmuiere, sau pentru a preveni uscarea resturilor de mancare, sau prevenirea mirosului din aparat, poate fi folosita oricand, caci consuma doar 0.05 kWh de energie electrica si 4 litri de apa in cele 15 minute de rulare.

La extra-optiuni, Bosch SMS25AW05E dispune de:
Incarcare la jumate: desi este foarte importanta, caci nu mai asteptam ca masina sa fie plin sa pornim un program, folosind aceasta optiune putem porni spalarea s icand aparatul este pe jumatate plin. Se va spala la aceasi temperaturi, si aceasi durata, insa consumul de apa va fi mai mic, deci si cel energetic.
VarioSpeed Plus: putem reduce durata totala al unor programe cu maxim 66%.
Programare intarziata: cand dorim ca masina sa inceapa peste un interval de timp.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Fiind un model independent, cu un afisaj micut, vom vedea cat timp mai este pana la terminarea programului, erorile eventuale, sau lipsa sare/agent de clatire.
Bosch SMS25AW05E nu este varf de gama, insa preogramele de spalare, optiunile sunt cele mai des folosite, si probabil o sa ajunga pentru multi dintre Dvs.

2 Responses to Bosch SMS25AW05E cu programe si optiuni folositoare

 1. Adi says:

  Bună ziua,
  Mă interesează acest tip de mașină de spalat Bosch SMS25AW05E dar aș avea o întrebare/ curiozitate.!
  Din ce material este cuva mașinii respective.
  Cu stimă
  Adi S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *