Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS25AW07E din seria doi insa cu program Auto

Bosch SMS25AW07E din seria doi insa cu program Auto
3 (60%) 2 vote[s]

Daca vreti o masina de spalat vase independenta, de la un producator consacrat, insa nu neaparat un model nou, Bosch SMS25AW07E acum este la un pert foarte mic! Acesta are o capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe si o extra-optiune.

Face parte din seria 2, deci nu e prea multa tehnologie de varf in ea, insa senzorul de turbiditate este prezent, deci are programul auto, care detecteaza gradul de murdarie, si ajusteaza temperatura de spalare, durata programului si consumul acestuia.

 

 

VEDETI AICI DACA SE MAI GASESTE ACET MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMS25AW07E alaturi de duarata si consumul acestora :

Intensiv – daca aveti oale, vase, farfurii foarte murdare, si care rezista la temperaturi ridicate, acesta este programul care va curata cel mai eficient aceste tipuri de articole, care pot sa prezinte un grad ridicat de murdarie. Deoarece spala la temperatura ridicata, va fi un consumator mare de energie si apa, insa datorita senzorului de incarcare, daca aparatul nu este plin, aceste valori pot sa scada.
astfel, consum energetic va fi intre 1.45 si 1.5 kWh, consumul de apa intre 12 si 15 litri, iar durata totala a programului va fi intre 125 si 135 de minute.
Auto – cel mai flexibil program de spalare, ideal pentru orice situatie. Acesta va detecta nu numai cantitatea articolelor, ci si murdaria din apa, si va regla atat durata de spalare intre 95 si 160 de minute, cat si consumul de apa intre 9 si 19 litri, cat si temperaruta de spalare intre 45 si 65°C. Bosch SMS25AW07E va reusi cu acest program sa obtina cele mai buna rezultate, dupa aproximativ 4-5 utilizari a acestuia. Unii considera o problema, altii nu dau nicio atentie asupra faptului ca la programele Auto, utilizatorul nu stiu cand se va termina programul.
Eco – programul tipic, de spalare la 50°C, si care ruleaza mult timp, pentru ca consumul energetic sa fie cat mai mic. In cazul de fata vorbim de 1.02 kWh, alaturi de 11.7 litri, valori cu care obtine eficienta energetica de A+.
Spalare rapida – un program scurt, de 60 de minute, si spalare la atentie: 65°C! Daca aveti rest recent de murdarie, sau rest recent de murdarie, acesta va obtine rezultate excelente. Din cauza temperaturii ridicate de spalare, consumul energetic este destul de mare, de 1.3 kWh.
Prespalare – o prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie. ideal pentru a ajuta cu o prespalare, inmuiere un program normal de spalare, sau de rulat seara, pentru ca resturile de pe ferfurii sa nu se usuce.

Bosch SMS25AW07E este un model destul de simplu, asa cum ati putut vedea mai sus, si probabil va fi folosit programul Auto si Cea de Spalare Rapida in cele mai multe cazuri.

 

ALTE DETALII SI PARERI POT SA APARA SI AICI

 

La asa numitele extra-optiuni, putem vorbi doar de VarioSpeed, care poate scurta considerabil durata anumit programe de spalare. Totusi trebuie amintit si faptul ca are pornire programabila, intre 1 si 24 de ore.
SMS25AW07E este foarte usor de operat, caci avem selectorul de programe, si doua butoane pentru extra-optiune si pornire intarziata. Intre acestia se afla un mini afisaj, pe care se vede timpul ramas din programul care ruleaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *