Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS40D12EU cu incarcare la jumate

Bosch SMS40D12EU cu incarcare la jumate
3 (60%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS40D12EU este un model mai vechi, mai bine zis din seria 2, care a reaparut pe piata din Romania. Evident nu este un model echipat cu senzori, extra-optiuni si alte tehnologii noi, insa are 4 programe folositoare, optiunea de incarcare la jumate, si programare intarziata, deci poate fi un model ideal pentru multi, caci si pretul este una destul de mica pentru un aparat electrocasnic Bosch. Avand o latime de 60 de cm, are o capacitate maxima de incarcare de 12 seturi, si o eficienta energetica de A+.


Cele 4 programe de spalare la Bosch SMS40D12EU alaturi de durata si consum:

Normal: programul care spala la 65°C, deci un consum energetic mare, insa mai interesant este faptul ca la acest model nu este program intensiv care spala la 70°C, si de obicei programele normale spala la 60°C. Deci acest program este un fel de intensiv-normal. Are o durata de 130 de minute, si consuma 1.4 litri de kWh alaturi de 14 litri de apa.
Eco: este programul economic, cu spalare la 50°C, si o durata totala de 210 minute. Insa deoarece vorbim despre o masina de spalat vase cu eficienta energetica de doar A+, consumul nu este unul foarte mic, caci are nevoie de 12 litri de apa si 1.02 kWh de energie electrica.
Scurt: un program cu o durata de doar 29 de minute, cu spalare la 45°C (fiind si un fel de Pahare sau Delicat) care consuma doar 0.8 kWh de energie electrica si 10 litri de apa.
Prespalare: folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie, are un consum redus de energie, respectiv 0.05 kWh. Este ideal pentru o prespalare sau inmuiere in cazul incarcarilor cu rest uscat de murdarie, caci are o durata de doar 15 minute.

Deoarece Bosch SMS40D12EU este un model simplu, existenta optiunii de incarcare la jumate pare ireala, insa este un + mare!
Folosind aceasta extra-optiune, masina va spala la aceasi temperatura, si va avea acesi durata, insa va folosi mai putina apa, deci si consum energetic mai mic. Deoarece este un model de 12 seturi, aceasta optiune ar trebui sa fie un „must” la aceste tipuri, insa lipsesc la foarte modele.
Este prezent si posibilitatea de programare intarziata, insa doar in trei intervale predefinite de 3/6/9 ore.

Si cam atat ar fi de zis despre SMS40D12EU, caci este un model simplu, insa si pretul este mic!

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *