Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS46AW00E cu 6 programe si Variospeed

Bosch SMS46AW00E cu 6 programe si Variospeed
2 (40%) 5 vote[s]

 

Masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E este un model independent, cu o capacitate de 12 seturi si eficienta energetica A+, avand 6 programe de spalare, printre care regasim si cel controlat de senzori – Auto. Acest program este pentru multi utilizatori cel mai convenabil, caci incarca masina, si senzorii vor detecta de cata apa este nevoie, si la ce temperatura, pentru a avea rezultate bune la sfarsit. Fiind independent, are si afisaj, pe care vedem timpul ramas din programul care ruleaza, dar si programul selectat, sau erori aparute.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la Bosch SMS46AW00E din seria 4 :

Intensiv: programul tipic intensiv pentru grad ridicat de murdarie, chiar si uscata. Spalare la 70°C, cu un consum intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie electrica, cu o durata intre 125-135 de minute. Valorile pot varia in aceste intervale, conform gradului de incarcare. Daca masina sesizeaza prin senzorul de incarcare, faptul ca nu sunt multe articole, va scadea consumul de apa, deci scade si consumul energetic.
Auto: program care este complet automatizat, caci pe langa senzorul de incarcare va fi activ si cel de turbiditate, care va monitoriza incontinu calitatea apei, si va regla temperatura de spalare, consumul de apa, si durata totala. Astfel temperatura de spalare va fi in intervalul a 45-65°C, cu un consum de 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh de energie electrica. Programul poate avea o durata de doar 95 de minute, insa se poate lungi chiar si pana la 160 de minute.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere energetic, pentru incarcari cu grad normal de murdarie, caci se va spala la doar 50°C, insa va avea nevoie de 210 minute, pentru a avea rezultatele asteptate. Consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kWh de energie. Cu aceste consumuri SMS46AW00E a obtinut o clasare de A+, in ceea ce priveset eficienta energetica.
Pahare: spalare la 40°C, si la o presiune scazuta, pentru a proteja paharele sensibile. Si in acest program se va tine cont de cantitatea incarcata, deci un consum intre 11-14 litri de apa si 0.9-0.95 kwh de energie electrica. Programul are aproxmativ 90 de minute.
1h: un program de 60 de minute si spalare la 65°C ! E un program foarte eficient, daca e utilizat imediat dupa incarcare, avand rest recent de murdarie. Are un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Scurt: un mini program de 29 de minute, si spalare la 45 °C. Aceste tipuri de programe nu au ciclu de uscare.

 

ALTE DETALII GASESTI SI AICI

 

Ca si extra-optiuni avem VarioSpeed, cu ajutorul caruia putem reduce durata totala a programului, cu aproximativ 40%, fara a compromite rezultatele de spalare. Rezultatele de uscare insa pot fi mai slabe.
Totodata trebuia amintit si faptul ca are programare intarziata in interalul 1-24 de ore, un nivel de zgomot de 48 dB, inchidere cu servo, si poate fi racordat la apa calda de max 60 °C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *