Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS46GI01E cu programe folositoare si o multime de optiuni

Bosch SMS46GI01E cu programe folositoare si o multime de optiuni
4.5 (90%) 2 vote[s]

Chiar daca este foarte greu sa zici care este cea mai buna masina de spalat vase, din anumite puncte de vedere Bosch SMS46GI01E este una care trebuie sa fie printre preferintele noastre. Daca nu este important ca modelul pe care doriti sa achizitionati sa fie de clasa A+++, atunci cel pe care vom prezenta, este o alegere reusita. SMS46GI01E are nu mai putin de 6 programe de spalare, printre care regasim si cel Automat, dar si cel simplu de Prespalare, la care se adauga si programul de autocuratare. Senzorii sunt prezenti , si sunt activi in foarte multe programe.

Nu trebuie sa neglijam nici prezenta a 3 extra-optiuni folositoare, insa sa vedem programele de spalare la acest model.

 

VZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Bosch SMS46GI01E ofera urmatoarele programe de spalare :

Intensiv: spalarea la 70°C, pentru rest ridicat de murdarie, murdarie uscata. Acest program deoarece spala la temperatura ridicata si la presiune mare, poate deteriora paharele, canile sensibile. Are activat senzorul de incarcare, care daca deteceaza faptul ca masina nu e plin de articole, reduce durata programului si apa utilizata. Durata maxima a programului va fi de 135 de minute, insa poate sa scada cu 10 minute, consumul de apa va fi intre 15 si 12 litri, iar cel energetic intre 1.4 si 1.45 kWh
Automat: indiferent de cantitatea articolelor, si de tipul si cantitatea murdarie de pe ele, acest program va regla durata ciclurilor de prespalare, spalare si clatire, temperatura de spalare, dar si consumul de apa, dupa necesitati. Bosch SMS46GI01E va spala intre 45 si 65 °C, durata totala a programului va fi intre 160 si 95 de minute, timp in care va consuma intre 19 si 9 litri de apa, si consumul energetic va varia intre 0.95-1.55 kWh. Poti rula acest program oricand si in orice situatie.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, care spala la 50°C. Acest program este uat in considereare la obtinerea eficientei energetice, care in acest caz este de A++. Acesta inseamna un consum de 9.5 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica. Durata de rulare insa este mare, de 210 minute.
Pahare: programul sensibil, adica delicat, ideal pentru pahere cu rest minim de murdarie. Spala la 40°C timp de 90-85 de minute. Consum de apa va fi intre 11 si 14 litri, iar cel energetic de 0.9-0.85 kWh.
1H: un program destul de scurt, de 60 de minute, care insa deoarece spala la 65°C este ideal pentru rest recent de murdarie. consumul energetic este insa de 1.3 kwh si 10 litri de apa.
Prespalare: simpla prespalare cu 4 litri de apa care deoarece nu va fi incalzita, consumul energetic este de doar 0.05 kWh.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Bosch SMS46GI01E are deci toate programele de spalare importante, de la cel high-tech Auto pana la simpla Prespalare. totodata are si programul de Autocuratare, insa acesta la anumite marci e considerat program de spalare la altele extra-optiune. Important este faptul ca este prezent.

Extra-optiunile la Bosch SMS46GI01E :

VarioSpeedPlus: putem reduce durata anumitor programe cu aproximativ 40%, prin marirea presiunii si a temperaturii de spalare. Rezultatele de spalare vor fi aceasi.
HygienePlus: o igienizare timp de 10 minute, dupa ultimul ciclu de clatire. Acesta va mari consumul de energie electrica.
Extra uscare: ultimul ciclu de clatire va fi realizat la o temperatura mai inalta.

Evident este prezent si pornirea programabila in intervalul a 1-24 de ore, si sa nu uitam faptul ca, deoarece Bosch SMS46GI01E este model independent, vom vedea timpul ramas de lucru, programul care ruleaza dar si extra-optiunile selectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *