Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

BOSCH SMS46GI04E cu sase programe si trei extra optiuni

BOSCH SMS46GI04E cu sase programe si trei extra optiuni
2.8 (55%) 8 vote[s]

Pentru cei care doresc o masina de spalat vase independenta, cu latime de 60 de cm, care sa aiba senzor de incarcare si senzor de turbiditate, pentru a economisi cat mai mult posibil, dar vor si o marca consacrata, BOSCH SMS46GI04E poate fi una din alegerile intelepte.
Acesta are sase programe de spalare (trei asistate de senzor), extra-optiuni folositoare in multe cazuri, o capacitate de 12 seturi, si o eficienta energetica de A++

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare la BOSCH SMS46GI04E :

Intensiv: spalarea tipica intensiva pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, recomandat pentru vase, oale, cratite murdare. Se spala la temperatura de 70°C, si se va avtiva senzorul de incarcare care detecteaza cantitatea articolelelor din aparat, si reduce cnsumul de apa si durata totala, daca sesizeaza faptul ca aparatul nu e plin. Durata va fi intre 140 si 130 de minute, consumul de apa intre 11 si 14 litri, deci si consumul energetic va fluctua intre 1.25-1.45 kWh.
Auto: se sesizeaza nu numai cantitatea incarcata dar si nivelul de murdarie, si se va regla si temperatura apei, cat si consumul si durata. Este un program ideal pentru orice tip de incarcare, caci temperatura apei va fi intre 45 si 65°C, cu un consum de 5-16 litri de apa si 0.9-1.45 kWh de energie elecrica.
Eco: daca durata totala a programului nu este o prioritate, insa consumul energetic este, atunci acest program este cel mai ideal pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Deoarece spala la 50°C, si cu doar 7.5 litri de apa, Bosch SMS46GI04E consuma doar 0.9 kWh de energie electrica, consum cu care a obtinut clasa de A++ la eficienta energetica.
Pahare: programul sensibil cu spalare 40°C si o presiune mai scazuta, fiind ideal pentru pahare si alte articole sensibile la temperaturi inalte, care nu sunt foarte murdari. Si aici e activ senzorul de incarcare, deci putem economisi bani si timp, daca masina nu e plin. Are un consum intre 14 si 11 litri de apa, 0.85-0.8 kWh de energie electrica, iar durata va fi intre 85 si 95 de minute.
Quick wash: un program mai scurt, de 60 de minute, insa care spala la 65°C, deci e fpoarte eficient pentru incarcari cu rest recent de murdarie in cantitate medie. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie.
Prespalare: sau inmuiere, clatire timp de 15 minute cu 4 litri de apa.

Nu se poate considera nici program de spalare, nici xtra optiune, insa Bosch sms46GI04e are si asa numit program Machine Care – care este pentru curatarea interiorului si a filtrelor masinii, care este recomandat sa-l folositi la doua luni, cu detergent special in acest scop.

Extra optiunile prezenta la acest model: extra uscare – care creste temperatura apei in ultimul ciclu de clatire, astfel se imbunatateste uscarea, insa consumul energetic creste. Extra Igieneizare, care clateste timp de 10 minute la 70°C, pentru o igienizare ridicata. Cu ajutorul optiunii Variosped Plus putem reduce durata unor programe cu maxim 60% obtinand aceasi rezultate de spalare.

 

ALTE REVIEW-URI SI DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

Daca dorim ca masina sa inceapa un program peste un anumit timp, avem posibilitatea de a alege in intervalul a 1-24 de ore, in trepte de cate 1 ora.
Fiind un model independent, se vede tot timpul programul care ruleaza, extra-optiunile selectate, dar si timpul ramas din spalare sau pana la terminarea programului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *