Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS46GI05E din seria 4 cu program de noapte

Bosch SMS46GI05E din seria 4 cu program de noapte
4 (80%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E face parte din seria 4 a producatorului de electrocasnice Bosch, deci avem deja echipat in acest model atat senzorul de incarcare cat si Aqua-senzor, deci si program Auto – preferatul multora. Daca ati ajuns pe acest site, probabil doriti sa cumparati acest model, sau un model apropiat, si va intereseaza detaliile tehnice al acestui model.

Avand o eficienta energetica de A++, va consuma doar 9.5 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica in programul Eco, care va spala la 50°C.
Probabil suna aiurea, dar trecem direct la Programul de noapte, care va spala la o presiune scazuta, pentru a fi cat mai silentios. Temperatura de spalare va fi de 50°C, cu o durata totala de 235-240 de minute, cu un consum de 10 litri de apa si 1.05-1.1 kWh d energie electrica.

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Am sarit direct la acest program, caci Bosch SMS46GI05E difera de modelul SMS45GI01E cu acest program in plus, in rest celelalte programe sunt identice, consumul dar si durata acestora, extra-optiunile si dotarile tehnice sunt la fel. Deoarece are un program in plus, este putin mai scump, insa de obicei cu doar 100 de lei.

Citeste detaliile tehnice la SMS45GI01E aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *