Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS46KI04E cu sase programe de spalare

Bosch SMS46KI04E cu sase programe de spalare
4 (80%) 3 votes

SMS46KI04E de la Bosch este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, cu extrerior din Inox, si o eficienta energetica de A++. Desi face parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are deja senzor de incarcare, dar si de turbiditate, ofera sase programe de spalare, plus cea de intretinere (curatare masina). Totodata dispune si de trei extra-optiuni folositoare in unele cazuri .

 

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SMS46KI04E, alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Intensiv: program de spalare pentru grad ridicat de murdarie, chiar si uscata, caci spalarea se va efectua la o presiune foarte mare, si la temperatura de 70°C. In acest program va fi activat senzorul de incarcare, care va detecta ncat de multe articole sunt in masina, si va regla consumul de apa, si si durata programului. Consumul de apa va fi intre 11 si 14 litri, iar cel energetic intre 1.25-1.45 kWh. Durata maxima a programului va fi de 140 de minute, insa acesta poate sa scada pana la 130 de minute.
Auto: acest program va detecta atat nivelul de incarcare, dar si turbiditatea apei, si va regla permanent consumul de apa, deci si energie, temperatura de spalare, dar si durata programului. Temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C, cu un consum de apa intre 5 si 16 litri, iar cel energetic intre 0.9 si 1.35 kWh. Durata programului va fi si ea foarte variabil, in intervalul de 105 si 165 de minute.
Eco: acest program este cel mai indicat, daca avem rest de mancare in cantitate normala, si vrem un consum cat mai mic. Deoarece se va spala la temperatura de 50°C, consumul energetic va fi de doar 0.92 kWh, insa evident, durata programului va fi una mare, de 235 minute. Consumul de apa va fi de doar 7.5 litri. Cu aceste consumuri SMS46KI04E are o eficienta energetica de A++
Pahare: un plrogram delicat, cu spalare la o presiune joasa, si la temperatura de 40°C. Este ideal pentru spalarea articolelor sensibile, cum ar fi pahare din cristal, portelanuri, cesti inscriptionate etc… Si in acest program va fi activ senzorul de incarcare, deci un consum mai mic, daca masina nu este plin. Consumul de apa va fi intre 11 si 14 litri, iar cel energetic de 0.8-0.85 kWh. Durata maxima va fi de 95 de minute, iar cea minima de 85 de minute.
Scurt: nu este un program tipic scurt (cele de 30 de minute), caci dureaza 60 de minute, si in ciclul de spalare se va folosi apa la temperatura de 65°C. Acest program este ideal si pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie. Are un consm de 10 litri de apa, iar datorita temperaturii inalte de spalare, un consum energetic de 1.3 kWh.
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie, deci un consum energetic foarte mic. Deoarece are o durata de 15 minute, putem sa-l folosim oricand, pentru a preveni uscarea resturilor, sau inaintea folosirii unui program normal de spalare, pentru a ajuta la indepartarea resturilor.

Nu este program de spalare, insa este un program cu care este dotat acest model: Intretinere (sau autocuratare), care trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop, totodat amasina trebuie sa fie gol!

Bosch SMS46KI04E dispune si de trei extra-optiuni:
VarioSpeedPlus: putem  reduce durata unor programe cu 50%, fara a fi afectat rezultatatele finale. Se va spala la o presiune si temperatura mai inalta, totodata ciclul de uscare va fi mai scurt.
Extra Uscare: daca vrem farfurii si mai uscate la terminarea programului, putem alege aceasta optiune, care va utiliza apa la o temperatura mai inalta in cilul de clatire finala. Evident, consumul energetic va fi mai mare.
Extra Hygiene: o igienizare la sfarsitul programului timp de 10 minute, la o temperatura de 70°C. Acesta este de obicei folosit cand sunt persoane alergice in familie, sau copii foarte mici.

 

VEZI PRETUL ACESTUI MODEL AICI

Deoarece este un model destul de avansat pentru seria 4 (atentie, caci Bosch este deja la seria 8), are si programare intarziata in intervalul 1-24 de ore, afisare timp ramas, inchidere ServoSchloss, 5 temperaturi de spalare, si este destul de silentios, respectiv 46 dB.

 

Salvează

Salvează

2 Responses to Bosch SMS46KI04E cu sase programe de spalare

  1. Veronica Frohlich says:

    Îmi place acest produs și se adaptează la spatiu pe care îl am.
    Aș dori să știu cît costă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *