Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS50D38EU de 12 seturi din seria 4

Bosch SMS50D38EU de 12 seturi din seria 4
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS50D38EU este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, si face parte din seria 4 al acestui producator. Asta inseamna ca este un model nu tocmai nou, insa are deja program cu autodetectare. Totodata cea mai importanta extra-optiune la o masina de spalat lata, de 60 de cm este prezenta, si anume incarcare la jumate.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Bosch SMS50D38EU dispune de cinci programe de spalare, cu urmatoarele caracteristici:

Intensiv: spalarea cea mai intensiva, cu un jet puternic de apa, si temperatura de spalare la 70°C. Are o durata de 125-135 de minute, cu un consum de 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kwh de energie electrica. Daca va intrebati de ce valorile de consum nu sunt fixe, raspunsul este: deoarece este activ senzorul de incarcare, care detecteaza cat de multe vase, oale, farfurii sunt in aparat, si poate reduce consumul de apa, deci si de curent.
Auto: asa cum am specificat si la inceput, are program cu autodetectarea nivelului de murdarie si incarcare, care va regla atat temperatura de spalare, cat si consumul de apa, dar si durata totala a programului. Va avea un consum intre 9 si 19 litri de apa, si 1.16 kWh de energie electrica. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi intre 45 si 65°C , iar durata intre 95 si 160 de minute.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru rest normal de murdarie. Spalare la 50°C, insa programul este lung, de 210 minute, ceea ce e normal la acest tip de program. Consum energetic insa va fi de doar 1.02 kwh, iar cel de apa de 11.7 litri. Cu aceste consumuri, SMS50D38EU este catalogat cu o eficienta energetica de A+.
Pahare: sau o spalare delicata, la doar 45°C, si cu un consum de 10 litri de apa. Deoarece spala la o temperatura joasa, are un consum energetic de doar 0.8kWh.
Prespalare: folosit pentru prespalare, sau inmuiere, avand o durata de 15 minute, si un consum de 4 litri de apa. apa nu e incalzita, deci consum energetic foarte mic.

Fiind un model mai simplu, Bosch SMS50D38EU are doua extra-optiuni:
Incarcare la jumate: daca masina nu este plin, dar vrem deja sa pornim un program, selectand aceasta optiune, masina va spala la aceasi temperatura, si durata, insa va scadea consumul de apa, deci si de curent.
Programare intarziata: daca vrem ca masina sa incepe programul intr-un interval ulterior, putem seta intre 1-24 de ore.

Fiind un model independent, avem un mini afisaj, care va arata timpul ramas de spalare.

 

ALTE DETALII APAR SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *