Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS68MW02E cu 8 programe de spalare

Bosch SMS68MW02E cu 8 programe de spalare
3.9 (77.5%) 8 votes

Masina de spalat vase Bosch SMS68MW02E este un model independent foarte reusit din mai multe de vedere, cum ar fi numarul mare de programe, extra optiuni foarte bune si chiar folositoare, eficienta energetica destul de ridicata, chiar daca are o capacitate de incarcare mare de 14 seturi. Desi nu este un model chiar ieftin, probabil va fi achizitionat de multa lume, caci de obicei masinile de spalat vase Bosch au putine programe si extra optiuni.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL

Bosch SMS68MW02E are 8 programe de spalare :

Intensiv: programul intensiv, cu spalare la 70°C si o presiune ridicata.
Auto: programul controlat in totalitate de senzori, care detecteaza nivelul de murdarie si cea de incarcare. Spalarea se va efectua cu apa la temperaturi cuprinse intre 45-65°C, si consumand intre 7-18 litri.
Eco: programul de refeinta pentru obtinerea eficientei energetice, A++ in cazul nostru. Asa cum e ceva obisnuit la aceste programe, se va spala la 50°C pe o preioada destul de lunga, respectiv 195 minute, insa consumul de apa este de doar 9.5 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Silence: sau programul de noapte, un program care va spala la o presiune scazuta si la temperatura de 50°C, pentru ca masina sa fie cat mai silentioasa. Astfel acest program are  un nivel de zgomot de doar 39dB.
Pahare: sau delicat, caci se spala la temperatura si presiune scazuta, pentru a ocroti paharele si cristalele delicate. Temperatura de spalare este de doar 40°C.
Program 1h: un program destul de scurt, de 60 minute, care insa deoarece spala la 65 de °C, obtine rezultate excelente in cazul incarcarilor cu rest de murdarie recenta.
Rapid : programul scurt, cu spalare la doar 45°C, si fara ciclu de uscare.
Prespalare: simpla prespalare cu apa rece, timp de cateva minute, insa probabil cel mai des utilizat!
Igienizare: nu este un program de spalare, insa si acesta e prezent la Bosch SMS68MW02E, care trebuie utilizat la curatirea masinii, folosind agent de curatare special pentru acest scop, fara a incarca altceva in masina.

Si deaorece Bosch SMS68MW02E face parte din seria 6 a producatorului de electrocasnice, avem si extra-optiuni folositoare, precum:
VarioSpeed Plus: putem reduce durata unor programe cu pana la 50%.
HygienePlus: o clatire finala la temperatura inalta, pentru a obtine o igienizare mai buna a articolelor spalalte
Extra Uscare: daca nu suntem multumiti cu rezultatele de uscare la programe, cu aceasta optiune vom obtine o uscare si mai buna, insa evident consumul energetic va creste.
Intensive Zone: zona speciala sub cosul inferior, pentru spalaera la u presiune inalta a vaselor, oalelor foarte murdare, fara a afecta celelalte articole.
Desi nu este extra-optiune trebuie sa amintim si programarea intarziata in intervalul a 1-24 de ore, precum si afisarea timpului ramas din spalare.
Un minus totusi are acest model, si anume lipsa optiunii de incarcare la jumate. In rest totul e ok!

ALTE DETALI TEHNICE POTI VEDEA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *