Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMS68PI01E din seria 6 cu 8 programe de spalare

Bosch SMS68PI01E din seria 6 cu 8 programe de spalare
4 (80%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS68PI01E este un model independent, cu o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind una din „cele mai ieftine” a producatorului din aceasta categorie, care are si eficienta energetica de A+++. Evident, este mai scump in comparatie cu modele cu specificatii tehnice apropiate de la alti producatori, insa masinile de spalat Bosch sunt renumiti pentru fiabilitate in timp.
Pe scurt, acest model are 8 programe de spalare, 4 optiuni speciale, program de igienizare masina, 6 nivele de temperatura de apa, senzor de incarcare, senzor de murdarie, si sa nu uitam si consumul foarte mic de energie electrica in programul eco, caci are eficienta energetica de A+++.

 

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Cele opt programe de spalare la Bosch SMS68PI01E:

Intensiv: spalare dedicata vaselor si oalelor murdare, chiar si cu murdarie uscata. In acest program ciclu de spalare se efectueaza la temperaura de 70°C si la o presiune ridicata. Programul are o durata totala de 135-140 de minute, timp in care va consuma intre 12 si 15 litri de apa si 1.25-1.3 kwh de energie electrica. Valorile nu sunt fixe, deoarece este activ senzorul de incarcare, care detecteaza cantitatea de vase din aparat, si regle aceste valori.
Auto: program controlat de senzorii de incarcare si de turbiditate, care vor detecta atat cantitatea articolelor din aparat, dar si murdaria. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, timpul total al programului intre 90-150 de minute, si un consum de apa intre 7-18 litri. Si consumul energetic va avea valori diferite, intre 0.8-1.3 kWh. Programul se bazeaza pe senzorul de turbiditate, care verifica in permanenta, cat de murdar este apa, si face ajustarile necesare, pentru a atinge rezultate bune, indiferent de tipul si gradul de murdarie.
Eco: programul care este baza obtinerii eficientei energetice, spaland la 50°C, insa tine mult, asta penru a avea un consum energetic cat mai mic. In acest caz, avem un consum de 0.82 kWh de energie electrica, si 9.5 litri de apa, iar durata totala este de 195 de minute.
Silentios: este un program foarte asamanator cu cel precedent, insa se va spala la o presiune mai mica, tot la 50°C, asta pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios, de 38dB(A). Programul insa este mai lung, de 235 minute, cu un consum de 10 litri de apa, si 0.8 kWh.
Super 60: un program de 90 de minute, si spalare la 60°C, fiind idela pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie. Va consum 12 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica.
Pahare: o spalare delicata, la o presiune scazuta si la temperatura de 40°C, ideal in cazuri paharelor, cristalelor si altor articole sensibile la temperaturi inalte. Intra in actiune senzorul de incarcare, care va regla consumul de apa intre 7-18 litri, si durata intre 90-100 de minute.
Rapid: un program scurt, cu spalare la 45°C, fara ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare sau inmuiere cu apa neincalzita, timp de cateva minute, si consum infim de energie.

Nu este printre programele de spalare, dar Bosch SMS68PI01E are si program special de Igienizare masina, care ajutorul caruia se curata interiorul masinii, folosind detergent special pentru aces scop.

 

La fel de importante sint si extra-optiunile la o masina de spalat vase, caci ne pot ajuta in multe cazuri:
Zona intensiva, este o zona din cosul inferior, care spala la o presiune mai ridicata, unde se aseaza vasele foarte murdare, cratitele etc… Articolele dinafara acestei zone vor fi spalate la presiune normala.
VarioSpeed Plus: putem reduce durata totala a programului, asta deoarece se va mari temperatura de spalare, dar si presiunea apei, iar ciclul de uscare va fi mai scurt.
Extra Uscare: la ultima clatire, se va utiliza apa la o temperatura mai inalta, deci se va obtine o uscare mai buna.
Hygiene Plus: o igienizare de circa 10 minute cu apa la temperatura de 70°C, folosit de obicei de persoanele cu diferite alergii, sau de cei care au bebelusi.

 

 

ALTE OPINII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Fiind un model avansat, SMS68PI01E are evident si pornie programabila in intervalul 1-24 de ore, taste de tip PiezoTouchControl, afisare timp ramas, afisare desfasurare program, si Child Lock. Si sa nu uitam nici Tehnologia Zeolith, care a primit nenumerate premii, care ese de fapt un mineral, care ajuta sa economisim energie electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *