Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV24AX00E un model simplu

Bosch SMV24AX00E un model simplu
3 (60%) 1 vote[s]

Pentru cei care doresc o masina de spalat vase incorporabila Bosch foarte simplu, si cat mai ieftin, o alegere ar fi modelul SMV24AX00E, caci acesta are 4 programe de spalare si cam atat. Evident programele ofera rezultate bune, insa pentru multi 4 programe nu suficiente. Deoarece face parte din seria 2, acest model nu are tehnologii avansate incorporate, senzori, extra-optiuni inteligente, sau alte minunatii. Singura „tehnologie” care nu credeam ca este prezenta la un model de baza este InfoLight, lumina proiectata pe podea, care ne informeaza daca masina spala sau a terminat un program de spalare.

Cele 4 programe de spalare la Bosch SMV24AX00E alaturi de durata si consum:

Intensiv: spalare intensiva la 70°C, ideal pentru vase, oale si tacamuri cu resridicat de murdarie, sau murdarie uscata. Va consuma 15 litri de apa in cei 135 de minute, cat tine programul si deoarece spala la temepratura inalta, consumul energetic este mare, de 1.5 kWh.
Eco: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului, pentru vase cu cu murdarie in cantitate normala. Asa cum e firesc la orice program eco, acesta va spala la 50°C, avand o durata totala de 210 minute. Insa in tot atat timp va consuma doar 11.7 litri de apa si 1.02 kWh de energie electrica.
Scurt: un program cu o durata de 60 de minute, si spalare la 65°C, care se poate si numi un fel de program Zilnic, caci este ideal pentru incarcari cu rest recent de murdarie (adica care nu sunt uscate). Are un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Prespalare: o prespalare timp de 15 minute cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie, deci un consum energetic de doar 0.05 kWh.

Ca si capacitate, acesta este de 12 seturi, deci ideal deja si pentru familii cu 4 persoane.
Bosch SMV24AX00E este recomandat pentru cei care folosesc doar aceste programe, si nu var sa plateasca un pret prea mare pentru o MSV Bosch.

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *