Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV24AX02E cu 4 programe si optiune de clatire suplimentara

Bosch SMV24AX02E cu 4 programe si optiune de clatire suplimentara
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Bosch smv24ax02e este un model complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm si o capacitate de incarcare de 12 seturi. Deoarece face parte din seria 2, nu putem vorbi despre prezenta senzorilor, sau tehnologii de ultima generatie, insa vom vorbi despre 4 programe de spalre, 2 extra-optiuni, si prezenta luminii proiectata pe podea, sau Infolight. Pentru un model Bosch, complet incorporabil, pretul este de foarte multe ori redus consistent, asta deoarece Bosch a ajuns la seria 6 si pe piata din Romania.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Cele 4 programe de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura de spalare la Bosch SMV24AX02E:

Intensiv: binecunoscutul program care spala la temperatura de 70°C si cu o presiune ridicata a apei, pentru a obtine rezultate excelente in cazul incarcarilor cu nivel ridicat de murdarie, chiar si uscata. Este recomandat pentru vase oale, vratite cu grad ridicat de murdarie. Va recomand ca paharele sensibile la presiuni si temperaturi inalte, sa fie spalate cu alt program. Programul va tine 130 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si are un consum energetic de 1.5 kWh.
Normal: pentru spalarile mixte, sau zilnice, cu grad normal de murdarie. Se va spala la o temperatura de 65°C, insa la o presiune mai scazuta ca in programul precedent. Durata programului este de 130 de minute, si are un consum de 14 litri de apa si 1.35 kWh de energie.
Eco: cel mai economic din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu grad mediu de murdarie. Pentru a avea un consum redus, se va spala la 50°C (tipic programelor eco), insa pentru a obtine rezultate foarte bune, are nevoie de 210 minute in total. Va consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kwh de energie electrica. Cu aceste consumuri smv24ax02e a obtinut clasificarea A+.
Delicat: sau pahare, o spalare la 40°C. Programul are o durata de 90 de minute, si un consum de 14 litri de apa si 0.95 kWh de energie electrica.

Ca si extra-optiune avem disponobil Extra Uscare, care va mari temperatura apei la ultimul ciclu de uscare, obtinandu-se o uscare si o igienizare si mai eficienta. Insa acesta va duce la cresterea consumului energetic.
Daca dorim sa programam masina pentru o spalare ulterioarea, avem si aceasta optiune disponibila. Si chiar daca vorbim de un model din seria 2, Bosch SMV24AX02E dispune de InfoLight, care este o lumina proectata pe podea, care ne informeaza asupra starii aparatului. DEoarece este un model complet-incorporabil, acest lucru este un + mare.
Marimile aparatului: 81.5cm Inaltime x 59.8cm latime x 55cm adancime

 

ALTE REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *