Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV25AX00E din seria 2

Bosch SMV25AX00E din seria 2
4 (80%) 1 vote[s]

Asa cum arata si denumirea modelului, Bosch SMV25AX00E face parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch, si are 5 programe de spalare. Ceea ce este surprinzator la acest model, este prezenta senzorului de turbiditate si al celui de incarcare, ceea ce la seria doi este foarte rar intalnita. Asta e un mare plus, caci avem deja program Auto, dar si consum variabil in programul Intensiv. Pe langa cele 5 programe, avem si optiunea de VarioSpeed, cu ajutorul caruia putem reduce timpul total al programelor.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Bosch SMV25AX00E alaturi de durata si consum:

Intensiv: programul cu spalare la temperatura de 70°C si cea mai ridicata presiune, pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie. Deoarece are senzor de incarcare, masina va economisi pentru noi pana la 3 litri de apa, in cazul in care masina nu e plina. Durata totala a programului va fi intre 125-135 de minute, cu un consum de 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie electrica.
Auto: programul complet independent, caci va toate setarile se fac de cele doua senzori, astfel temperatura de spalare poate fi in intervalul de 45-65°C, durata intre 95-160 de minute, si consumul de apa intre 9-19 litri. Si consumul energetic poate fi de 1.6 kWh sau doar 1 kwh.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest de murdarie in cantitate normala. Insa, ca si la orice alt model, deoarece se va spala la o temperatura joasa, de 50°C, surata va fi mare, de 210 minute. Consumul de apa va fi insa de „doar” 11.7 litri, iar cel energetic de 1.02 kWh. Cu aceste consumuri, SMV25AX00E are o eficienta energetica de A+, deci nu chiar economic….
Scurt: programul de 60 de minute, insa spalare la 65°C, ceea ce este ideal pentru spalarile zilnice, cu rest recent de murdarie. Are un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Prespalare: sau inmuiere, timp de 15 minute, cu 4 litri de apa la temperatura de admisie. Este folosit in deosebi pentru a preveni uscarea resturilor de mancare, sau inaintea unui program normal de spalare, pentru a inmuia resturile.

Cele 5 programe la Bosch SMV25AX00E sunt cele tipice, insa mai avem si extra-optiunea de VarioSpeed, care poate scurta durata totala a programelor, crescand temepratura si presiunea apei, si micsorand durata ciclului de uscare. Folosind aceasta optiune, consumul energetic creste. Daca dorim sa programam masina pentru o spalare ulterioara, avem trei intervale de timpi predefinite, de 3/6/9 ore. Terminarea programului este semnalat sonor, insa acest model are si InfoLight, un fascicol de lumina proiectata pe podeaua din fata aparatului, care ne instiinteaza daca masina spala, sau a terminat programul, o chestie foarte misto, caci la masinile de spalat vase complet incorporabile, nu ai de unde sa stii daca nu esti prezent la terminarea programului, in ce stare e masina.

Deoarece este din seria 2, acest model mai nou se gaseste la un pret destul de redus!

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *