Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV45GX03E din seria 4 cu 5 programe de spalare si HygienePlus

Bosch SMV45GX03E din seria 4 cu 5 programe de spalare si HygienePlus
3.5 (69.44%) 36 vote[s]

Masina de spalar vase Bosch SMV45GX03E este un model complet incorporabil, facand parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, si deja din codificarea modelului se poate vedea ca este din aceasta serie, si are 5 programe de spalare. Are atat senzor de incarcare cat si Aquasenzor, deci vom regasi printre programe si cel denumit Auto. Daca doriti un model cu eficienta energetica ridicata, atunci trebuie sa cautati alta, caci acesta a primit doar A+.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMV45GX03E, alaturi de durata acestora, temperatura de spalare si valorile de consum:

  • Intensiv: o spalare la temperatura ridicata de 70°C, fiind recomandat pentru cele mai murdare articole, chiar si murdarie uscata. Acest program insa este un consumator mare de energie, 1.45-1.5 kwh, alaturi de 12-15 litri de apa. Valorile nu sunt fixe, deoarece senzorul de incarcare daca sesizeaza faptul ca masina nu e plin, atunci reduce consumul de apa, si si durata totala de la 135 de minute, pana la 125 de minute.
  • Auto: daca doriti sa achizitionati modelul SMV45GX03E, atunci prezenta acestui program este una din cele mai bune motive, pentru care merita. Acesta ve detecta nivelul de murdarie si de incarcare, si regleaza temperatura apei in ciclul de spalare inre 45 si 70 °C, durata totala a programului intre 95 si 160 de minute, si consumul total de apa intre 9 si 19 litri. Cu aceste valori atat de variabile, si consumul energetic poate fi de doar 1 kWh sau poate ajunge pana la 1.6 kwh.
  • Eco: programul care consuma cel mai putin, si totodata poate spala incarcari cu rest normal de murdarie. Spala la temperatura tipica pentru aceste programe, la 50°C si ruleaza timp de 210 minute, pentru a avea consum cat mai mic de energie. Asta in cazul de fata inseamna 1.02 kWh si 11.7 litri de apa, valori cu care obtine doar clasa de A+ .
  • Glass: sau pahare, un program pentru articole sensibile si care prezinta murdarie in cantitate minima. Ciclul de spalare se efectueaza cu apa la 40°C, si deoarece si in acest program se activeaza senzorul de incarcare, durata totala a programului poate fi intre 85 si 90 de minute, si poate avea consum de apa intre 11 si 14 litri, deci si cel energetic se poate modifica in intervalul a 0.9-0.85 kWh.
  • Scurt: chiar daca e un program de doar 30 de minute, daca avem rest recent de murdarie in cantitate medie, si nu dorim o uscare eficienta, deoarece spala la 65°C, obtine rezutate bune in multe cazuri. Va consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca Bosch SMV45GX03E este un model complet incorporabil, vom sti cand a terminat de spalat, caci are InfoLiht, adica lumina rosie proiectata pe podea cand masina spala.

 

Pe langa programele de spalare mentionate mai sus, sunt disponobile si extra-optiunile  :

HygienePlus: o igienizare in plus, la 70°C timp de aproximativ 10 minute, la sfarsitul ultimului ciclu de clatire, astfel se obtine o igienizare buna. Este cautat de obicei de cei care au copi mici in familie. Consumul energetic va fi mai mare!
Extra-uscare: o uscare mai eficienta, deoarece se va mari temperatura apei in ultimul ciclu de clatire. Si aceasta optiune mareste considerabil.

Nu este considerat nici extra-optiune, dar nici program de spalare, insa Bosch SMV45GX03E are si Machine Care, adica programul dedicat curatarii interiorului masinii.

Pornire programabila este si ea prezenta, in intervalul a 1-24 de ore. Daca doriti sa legati aparatul la apa calda, acesta poate fi de maxim 60°C.

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *