Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV45GX04E de 12 seturi cu 5 programe si clasa energetica buna

Bosch SMV45GX04E de 12 seturi cu 5 programe si clasa energetica buna
4.3 (85%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMV45GX04E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi (60 cm latime), care are 5 programe de spalare, 3 extra-optiuni plus cea de machine care. Avand o eficienta energetica buna, de A++ inca are un pret accesibil (pentru un Bosch) si nici nu rupe la consum.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMV45GX04E:

  • Intensiv: spalarea intensiva la temperatura apei de 70°C si la o presiune ridicata. Este ideal pentru spalarea articolelor foarte murdare, chiar si pentru murdarie uscata! Acest program va avea senzorul de incarare activat, care detecteaza cantitatea articolelor din aparat, si regleaza durata de spalare dar si consumul de apa. Va spala intre 125-135 de minute, timp in care va consuma intre 12 si 15 litri de apa si 1.4-1.45 kWh de energie.
  • Auto: in acest program este activ atat senzor de incarcare cat si cea de turbiditate, deci se va detecta atat cantitatea articolelor din aparat, cat si nivelul de murdarie al apei, si cele doua vor regle in intervale foarte mari atat temperatura de spalare, cat si consumul, dar si durata totala. Temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, va consuma intre 9 si 19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh de energie electrica. Si durata totala a programului auto va varia foarte mult, intre 95 si 160 de minute.
  • Eco: spalrea pentru rest normal de murdarie, cand dorim ca aparatul sa consume cat mai putin. fiind si programul de referinta pentru obtinerea clasei de eficienta energetica, deoarece Bosch SMV45GX04E este de A++, avem un consum energetic de doar 0.9 kWh, alaturi de 9.5 litri de apa. Spalarea este una tipica pentru aceste tipuri de programe, la 50 °C, si va fi destul de lung, de 210 minute.
  • Glass: sau spalare delicata, cunoscut si sub numele de pahare, care spala la 40°C, pentru a ocroti paharele, cristalele de temepratura mare. Va rula timp de 85-90 minute, si va consuma intre 11 si 14 litri de apa, alaturi de 0.85-0.9 kWh de energie.
  • Rapid: un program cu o durata totala de doar 60 de minute, insa deoarece spala la 60°C, este ideal pentru spalarile zilnice, cu rest recent de murdarie. Acest program ca consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.

Chiar daca numarul programelor de spalre este destul de mica la Bosch SMV45GX04E, acestea sunt cele mai des folosite, si cele mai cautate, insa trebuie amintit faptul ca lipseste banala Prespalare.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

Pe langa aceste prgrame, este prezent si progrmaul de Machine Care (Inner Clean) care trebuie folosit macar o data pe luna, pentru curatarea interiorului aparatului.

Extra-optiunile dintre care putem alaege sunt :

  • Extra Uscat: temperatura apei in ultimul ciclu de clatire va fi marita, pentru a avea o uscare mai eficienta. Acesta duce automat la cresterea consumului electric.
  • Hygiene Plus: o igienizare in plus, timp de cel putin 10 minute la 70°C. Aceasta optiune este cautat in deoseb de persoanele cu alergii. Si folosirea acestei optiuni duce la cresterea consumului energetic.
  • VarioSpeedPlus: putem reduce durata totala a anumitor programe de spalare. Aste se obtine prin spalare la o presiune mai mare, respectiv o durata mai scurta de uscare.

La Bosch SMV45GX04E trebuie amintit si faptul ca are InfoLight (lumina care indica faptul ca masina spala), are un nivel de zgomot de 48 dB, si evident pornire programabila in intervalul de 1-24 de ore.
Dimensiunile aparatului pentru incadrare sunt: 81.5 x 59.8 x 55

 

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *