Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV45KX01E Supersilence cu Infolight

Bosch SMV45KX01E Supersilence cu Infolight
3.5 (70%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMV45KX01E este un model complet incorporabil, cu latime de 60 de cm, si eficienta energetica de A++, adica un consum de 0.92 kWh de energie electrica in programul Eco.
Acest model ofera 5 programe de spalare, 4 extra-optiuni, si ceea ce este foarte importantant: are deja senzor de incarcare dar si de turbidiate.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele cinci programe de spalare la Bosch SMV45KX01E, alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Intensiv: un program tipic intensiv, cu spalare la presiune inalta, si la temperatura de 70°C. Aceste tipuri de programe sunt si mari consumatori, insa in acest caz avem deja senzor de incarcare, care detecteaza nivelul de incarcare al cosurilor, si ajusteaza consumul de apa si durata programului. Astfel, consumul de apa va fi intre 12 si 15 litri, durata totala intre 125 si 135 de minute, iar consumul energetic intre 1.4 si 1.45 de kWh. Program recomandat pentru in cazul articolelor foarte murdare, sau cu murdarie uscata.
Auto: acel program, care detecteaza nu numai cantitatea incarcata ,dar si cantitatea de murdarie 🙂 Temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C , durata totala a programului intre 95 si 160 de minute. Consumul va varia si el foarte mult, in intervalul a 9-19 litri de apa si 0.95-1.55kWh de energie electrica. Acest program este recomandat pentru rest normal, sau rest ridicat de murdarie, chiar daca si in cazul in care avem putina murdarie ar trebui sa faca fata 🙂
Eco: asa cum am zis si la inceput, acesta are o eficienta energetica de A++, deci un consum foarte mic. Acesta va spala la temperatura standard de 50°C, insa pentru a atinge acele consumuri foarte mici, va rula timp de 210 minute.
Delicat: sau pahare/cristale, fiind un program cu spalare la o presiune si temperatura joasa, pentru a ocroti articolele sensibile, si care nu au rest ridicat de murdarie. Si acest program este asistat de senzorul de incarcare, deci consum intre 11 si 14 litri de apa, 0.85-0.9 kWh de energie electrica, si o durata totala de 85-90 de minute.
Scurt: desi nu e un program chiar scurt, caci tine 60 de minute, si spala la 65°C, este mai bine zis un program zilnic, pentru rest recent de murdarie, in cantitate medie. Va consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Acest program are ciclu de uscare!

Nu e nici program de spalare, si e trecut butonul langa optiuni, si anume MachineCare, care este doar pentru a crata interiorul masinii cu detergent special pentru acest scop.

 

Bosch SMV45KX01E are deci cele mai frecvente programe folosite in general, iar pentru diferite situatii, urmatoarel extra-optiunile ne ajuta :
Igienizare: pentru cei cu copii mici, sau probleme de alergii, o igienizare de cel putin 10 minute la ultimul ciclu de clatire, la temepraturi inalte. Folosind aceasta optiune durata programului creste, dar si consumul energetic.
Extra uscare: daca dorim o uscare mai eficenta…
Programare intarziata: asta in intervalul a 1-24 de ore.

 

REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca smv45kx01e nu are multe programe si optiuni, cele mai frecvent utilizate le regasim, totodata trebuie amintit si faptul ca are tava pentru tacamuri, InfoLight, nivel de zgomot de doar 44 dB, 5 nivele de presiune, Senzor de incarcare, senzor de turbiditate, cos foarte versatil si multe altele…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *