Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV46AX00E cu 6 programe de spalare

Bosch SMV46AX00E cu 6 programe de spalare
4 (80%) 3 votes

bosch-smv46ax00eMasina de spalat vase Bosch SMV46AX00E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi (avand o latime de 60 cm) si eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca in programul Economic consuma 11.7 litri de apa. Acest model are atat senzor de incarcare, cat si senzor de turbiditate, deci avem program Auto dar si reglarea consumului in programul intensiv si delicat.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMV46AX00E alaturi de durata, temperatura de spalare si apa consumata:

Intensiv:  program dedicat vaselor, oalelor cu grad ridicat de murdarie, caci se spala la 70°C, cu o presiune mare, si deoarece este activ senzorul de incarcare, durata poate varia in intervalul 125-135 de minute, cu un consum de 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie electrica.
Auto: in acest program alaturi de senzorul de incarcare va functiona si senzorul de turbiditate, si acestia vor regla atat temperatura de spalare, cat si durata programului, dar si consumul de apa. Durata programului va varia intre 95-160 de minute, cu spalare intre 45-65°C. Consumul de apa va fi si ea foarte diferit, in functie de necesitate, cu valori cuprinse intre 9 si 19 litri.
Eco: deoarece SMV46AX00E are o eficienta energetica de A+, nu ne putem astepta la valori foarte mici. Spalarea se face la 50°C, cu un consum de 11.7 litri de apa si 1.02 kWh de energie electrica. Pentru a obtine rezultate bune la incarcari cu grad mediu de murdarie, are nevoie de 210 de minute.
Pahare: sau intalnit si sub numele de delicat, recomandat pentru articolele sensibile la temperaturi inalte. Spalarea se efectueaza la 40°C, cu un consum de 11-14 litri de apa si 0.9-0.95 kWh de energie electrica. Si in cazul acestui program este activ senzorul de incarcare, de aici rezulta valorile diferite la consum. Durata totala a programului va fi intre 85 si 90 de minute.
1 ora: o spalare „scurta” de 60 de minute, insa deoarece se va spala la 65°C, va fi ideal in foarte multe cazuri, cand nu avem rest de mancare uscat. Consumul energetic este evident mare, de 1.3 kwh, iar cel de apa de 10 litri.
Scurt: un program cu o durata de 29 de minute, cu spalare la 45°C si fara ciclu de uscare. Consumul energetic este mic, de 0.8 kWh, si cel de apa de 10 litri.

La programe de spalare ar fi fost binevenita si programul de prespalare, insa acesta lipseste la foarte multe modele Bosch.
Ca si extra-optiune, Bosch SMV46AX00E are Variospeed, cu ajutorul caruia putem scurta durata unor programe la jumatate, acest lucru obtinandu-se prin cresterea temperaturii si a presiunii de spalare.
Desi nu e enumerat la extra-optiuni, avem posibilitatea de a programa o spalare cu incepere in intervalul a 1-24 de ore.
Desi este un model complet incorporabil, vom sti cand masina a terminat spalarea, caci este echipat cu Infolight, o lumina rosie este proiectata pe podea.

 

MAI MULTE DETALII SI OPINII GASITI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *