Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV46FX01E cu multe programe si optiuni

Bosch SMV46FX01E cu multe programe si optiuni
3.9 (77.5%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMV46FX01E este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si desi face parte doar din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are nu mai putin de 6 programe de spalare plus cea de autocuratare, 3 extra-optiuni folositoare, si una din cele mai importante aspecte (mai ales la determinarea pretului) – o eficienta energetica de A+++.

Este un model cu senzori, care vor ajuta sa economisim apa si energie electrica, sau sa folosim programul autoamt, pentru ca masina sa regleze in totalitate consumul si temperatura de spalare.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la masina de spalat vase Bosch SMV46FX01E, alaturi de durata acestora, consumul si temperaturile de spalare:

Intensiv: producatorul Bosch este renumit pentru programul sau Intensiv, indiferent de model, caci ele obtin una din cele mai bune rezultate, in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, murdarie uscata. Insa acest program deoarece spala la temperatura de 70°C, si va suma intre 12 si 15 litri de apa, are si un consum energetic ridicat, de 1.45-1.5 kWh. Durata programului va fi intre 135 si 125 de minute, deoarece este activ senzorul de incarcare.
Auto: alaturi de senzorul de incarcare va fi activ si cel de turbiditate, care monitorizeaza apa, si ajusteaza temperatura de spalare, durata fiecarui ciclu din program, dar si consumul. Este ideal pentru orice fel de incarcare, indiferent de cantitatea articolelor si cantitatea de murdarie. Temepratura de spalare va fi intre 45 si 65°C, durata totala a programului va fi de maxim 160 de minute, insa nu mai putin de 90 de minute, timp in care consuma intre 7 si 18 litri de apa, iar consumul energetic se va afla intre 0.95-1.6 kWh!
Eco: Bosch SMV46FX01E a obtinut clasa de eficienta energetica de A+++, deci un consum extrem de mic in acest program. Acesta inseamna o spalare la 50 °C, un timp de rulare de 235 minute, si un consum de doa r0.83 kWh de energie electrica, alaturi de 9.5 litri de apa.
Silence: este un fel de program Eco silentios. Adica se spala la 50°C, insa la o presiune scazuta, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios. Timpul total de rulare a programului va fi de 235-240 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa, si are un consum energetic de 1.05-1.09 kWh.
Sticla: sau program delicat, cu spalare la 40°C si spalare la o presiune scazuta, ideal pentru articole din sticla, care prezinta rest scazut de murdarie. Consumul va fi variabil, deoarece este activ senzorul de incarcare, intre 11 si 14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh de energie. Durata maxima a programului va fi de 90 de minute, insa poate sa se scurteze cu maxim 5 minute.
Spalare rapida: un program de doar 60 de minute, insa deoarece spala la 65°C, si consuma 10 litri de apa, este ideal pentru rest recent de murdarie, chiar si in cantitati considerabile.

Bosch SMV46FX01E are si programul de Igienizare masina, insa acesta trebuie folosit doar pentru a curata interiorul aparatului, si nu pentru a spala vase.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Pentru a modifica rezultatele de spalare, uscare sau pentru a scurta durata anumitor programe, sunt disponibile urmatoarele extra-optiuni:

VarioSpeed Plus – ne ajuta sa reducem durata anumitor programe cu aproximativ 50%. Asta se obtine prin marirea temperaturii si a presiunii de spalare si prin reducerea ciclului de uscare.
HygienePlus: o igienizare de aproximativ 10 minute, dupa ciclul de clatire finala, cautat mai ales de persoanele cu alergii sau cei cu copii mici. Consumul de energie va fi mai mare!
Extra-uscare: o clatire finala la o temperatura mai inalte, pentru a obtine rezultate de uscare mai bune.

Bosch SMV46FX01E nu este un model ieftin, insa vorbim de un producator de renume, un model cu o capacitate mare, si o eficienta energetica mare, programe eficiente, si extra-optiuni folositoare.
Totodata trebuie amintit si faptul ca are InfoLight (lumina proiectata pe podea, pentru a sti cand a terminat spalarea), are tava pentru tacamuri, 5 nivele de temperatura, tehnica de spalare cu alternare, pornire programabila intre 1 si 24 de ore, semnal sonor la terminarea programelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *