Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV46GX01E SilencePlus

Bosch SMV46GX01E SilencePlus
3.4 (68.57%) 14 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMV46GX01E SilencePlus desi nu prea se gaseste la noi in tara, are un raport pret/calitate foarte buna, si chiar si in comparatie cu alte modele incorporabile Bosch, are multe caracteristici tehnice care il fac cea mai buna alegere la acest pret. Avand o eficienta energetica de A++ la cei 12 seturi, alaturi de 6 programe de spalare cu 3 extra-optiuni dar si InfoLight sau semnal sonor la terminarea programului este un model „echipat”. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca are atat senzor de incarcare cat si senzor de turbiditate, care ne vor ajuta la eficientizarea consumului si a timpului de spalare la multe programe.

VERIFICA STOCUL ACTUAL AICI

 

Cele 6 programe de spalare alaturi de durata si consum la Bosch SMV46GX01E SilencePlus:

Intensiv: spalarea la 70°C, pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie sau murdarie uscata, avand o durata de 125-135 de minute, cu 12-15 litri de apa consumati si 1.4-1.45 kwh de energie electrica. Valorile nu sunt fixe datorita functionarii senzorului de incarcare, care va regla consumul de apa si durata, insa temperatura de spalare ramane cea de 70°C.
Auto: la acest program atat senzorul de incarcare cat si senzorul de turbiditate vor regla atat durata de spalare cat si consumul de apa, dar si temperatura de spalare in functie de gradul de murdarie si de nivelul de incarcare detectata. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, cu un consum de 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh de energie electrica. Durata programului va fi intre 95 si 160 de minute.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, ideal pentru rest normal de murdarie, cu spalare la 50°C, si o durata lunga de 210 minute. Consumul energetic este de doar 0.9 kWh si cea de apa de 9.5 litri.
Pahare: sau spalare delicata la o temperatura si presiune joasa. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi de 40°C, dar si la acest program va fi activ senzorul de turbiditate care va regla consumul de apa intre11-14 litri, cea de electricitate intre 0.85-0.9 kWh, iar timpul total al programului intre 85-90 de minute.
Scurt: un program de o ora, isa spalare la 65°C, ideal pentru a folosit imediat ce terminam masa, cu un consum de 10 litri de apa si 1.3 kwh de energie electrica.
Prespalare: nu putea lipsi acest program, aci vorbim de o masina cu o capacitate de 12 seturi, deci o prespalare de 15 minute, cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie.

Bosch SMV46GX01E SilencePlus are si cateva extra-optiuni folositoare in anumite cazuri:

HygienePlus: o igienizare finala la temperaturi inalte, insa evident consumul energetic creste.
ExtraUscare: in ultimul ciclu de clatire va fi folosit apa si mai calda pentru o uscare mai eficienta.
Variospeed Plus: putem scurta durata programelor, asta deoarece presiunea apei va fi mai mare, iar timpul de uscare mai scurt.
Programarea intarziata este si ea prezenta, in intervalul a 1-24 de ore.
Desi este un model complet incorporabil SMV46GX01E ne va semnala terminarea programului atat prin semnale acustice, dar si prin InfoLight (fascicol de lumina proiectat pe podea). Si probabil va intereseaza si nisa de incadrare, care este de 815-875x600x550 mm.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *