Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV46IX00E Silence Plus de 13 seturi si 6 programe de spalare

Bosch SMV46IX00E Silence Plus de 13 seturi si 6 programe de spalare
4 (80%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMV46IX00E este un model din seria 4 a producatorului de electrocasnice Bosch, avand o latime de 60 de cm si o capacitate de incarcare de 13 seturi. Acest model are 6+1 programe de spalare, doua extra-optiuni, o eficienta energetica buna de A++, si un pret pe masura 🙂

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMV46IX00E:

  • Intensiv: spalarea la 70°C, si la presiune ridicata, indicat a fi folosit la incarcari cu rest ridicat de murdarie, murdarie uscata. Deoarece SMV46IX00E are si senzor de incarcare, care detecteaza nivelul de incarcare al aparatului, si va regla conform necesitatilor consumul de apa intre 12 si 15 litri, cel energetic va fi intre 1.45-1.5 kwh , iar programul va avea o durata cuprinsa intre 125-135 de minute.
  • Auto: programul cel mai des folosit de majoritatea utilizatorilor d emasini de spalat vase, care au acest tip de program. Se vor activa senzorii de turbiditate si cea de incarcare, care vor detecta nivelul de incarcare si de murdarie, care vor regla temperatura, consumul de apa si durata programului. Acesta va spala la o temperatura cuprinsa intre 45 si 65°C, va consuma intre 7 si 18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh de energie electrica. Si durata va fi foarte flexibil caci programul Auto poate fi de doar 90 de minute, dar poate ajunge si la 160 de minute.
  • Eco: programul cel mai economic din punct de vedere al consumului, cu care se pot spala incarcari cu rest normal de murdarie. Acesta va spala la temperatura de 50°C, pentru a consuma doar 0.92 kWh de energie electrica si 9.5 litri de apa. Cu aceste valori a obtinut clasa de eficienta energetica de A++.
  • De noapte: programul care va spala la un nivel de zgomot foarte redus, de doar dB(A) re 1 pW, fiind un fel de program eco silentios. Va spala tot la 50°C si va consuma 10 litri de apa alaturi de 1.05-1.09 kWh de energie. Spaland la o presiune joasa, va fi extrem de lung, de 235-240 minute.
  • Pahare: sau program delicat cu spalare la doar 40°C, fiind ideal pentru articole sensibile la temperaturi inalte, si care au prezinta murdarie in cantitate redusa. Programul consuma intre 11 si 14 litri de apa, si ruleaza timp de 85-90 de minute.
  • Scurt: sau mai bine zis un program de o ora si spalare la 65°C, fiind ideal cand avem rest recent de murdarie, chiar si in cantitate mare.

Bosch SMV46IX00E are si asa numitul program de Autocuratare – care este doar pentru a pastra curat interiorul masinii, si care este indicat a fi rulat cel putin o data pe luna (cu agentul de curatare speciala pentru acest scop).

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Doua extra-optiuni sunt prezente :

Extra Uscare: cand dorim o uscare mai eficienta la sfarsitul programlor
VarioSpeedPlus: putem obtine aceasi rezultate de spalare intr-un timp cu pana la 50% mai scurt, asta deoarece se mareste presiunea si temperatura de spalare. Consumul energetic va creste.

Bosch SMV46IX00E pe langa toate enumerate mai sus mai are si InfoLight, pornire programabila in intervalul a 1-24 de ore, semnalizare acusta la terminarea programului,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *